KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw kuchni orientalej, wietnamskiej
Data publikacji: 2017-09-12
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie potraw kuchni orientalej, wietnamskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Znajomość kuchni wietnamskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.09.2017
Oferta pracy ważna do: 26.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 12.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 12.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
SPRZEDAŻ ASORTYMENTU , OBSŁUGA PROGRAMU SPRZEDAŻOWEGO, PROWADZENIE ROZMÓW Z KLIENTAMI, PREZENTACJA PRODUKTÓW DLA KLIENTÓW, WYCENY ASORTYMENTU DLA ODBIORCÓW, PRZYGOTOWYWANIE PROGRAMÓW I PLANÓW WYJAZDOWYCH, BUDOWANIE BAZY DANYCH KLIENTÓW, REDAGOWANIE OFERT, WYSZUKIWANIE I PRZEKAZYWANIE INFORMACJI OFERTOWYCH PRODUCENTÓW WEDŁUG POLECEŃ PRZEŁOŻONEGO
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Polkowice (dolnośląskie)
wykształcenie mile widziane średnie, doświadczenie mile widziane w gastronomii-obsługa kelnerska gości, przygotowywanie śniadań dla gości hotelowych, znajomość j. niemieckiego, j.angielskiego w stopniu min. podstawowym, wysoka kultura osobista, miła aparycja, uczciwość, gospodarność.Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, obsługa kelnerska gości, przygotowywanie sali śniadaniowej, wykonywanie poleceń służbowych, dbanie o porządek w miejscy pracy
ROSMOSIS- Wawrzyniak sp. z o.o. - 2015-12-02 - Perzyce (wielkopolskie)
Sortowanie odpadów komunalnych
GARDA Sp. z o.o. - 2018-09-05 - Leżajsk (podkarpackie)
Przygotowywanie dań z karty dla gości restauracji, wsparcie Szefa Kuchni w wydawaniu dań, Samodzielne przygotowywanie dań (po uzyskaniu odpowiedniego doświadczenia w naszej restauracji)
Felson sp. z o.o. - 2016-05-02 - Przyjaźń (pomorskie)
-Praca przy przygotowywaniu posiłków w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600; e-mail: poczta (at) ristocafe.pl
WALDEMAR NADOLSKI - ROLAND PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE - 2016-07-04 - Tczew (pomorskie)
Przeładunek zboża w worki 50 kg
kontakt przez OHP - 2016-04-07 - Wola Żydowska (świętokrzyskie)
Wykonywanie poleconych zadań wg. umowy na ładowarce przy robotach torowych na modernizowanej linii kolejowej Rawicz-Leszno
PROJEKT-BUD Sp. z o.o. w upadłości układowej - 2018-08-08 - Rawicz (wielkopolskie)
Cięcie, wiercenie, spawanie, szlifowanie lekkich konstrukcji metalowych tj. bramy, ogrodzenia, balustrady, oraz montaż
MS-System Michał Szmurło - 2018-09-11 - Koce-Basie (podlaskie)
Przygotowywanie produktów potrzebnych do produkcji pozycji menu, przygotowywanie zamówień, dbanie o czystość w miejscu pracy, zmywanie, obsługa gości zgodnie z wewnętrznymi standardami, praca na kasie, kompletowanie zamówień.
Autogrill Polska Sp. z o.o. - 2016-07-29 - Nowostawy Dolne (łódzkie)
Przygotowywanie i sporządzanie posiłków. Po okresie próbnym zatrudnienie na czas nieokreślony. System pracy 12/24
Gościniec "Molo" Andrzej Wądołowski - 2018-01-04 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie potraw i napojów, przechowywanie żywności
TERAPIA I TURYSTYKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-27 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
Hotel "Kaliski" Paweł Kaliski - 2018-01-10 - Rzepin (lubuskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2018-04-24 - Konradów (opolskie)
przewóz mebli
"Stybowski" Zakład Stolarski Stybowski Jacek Wikielec - 2016-09-12 - Wikielec (warmińsko-mazurskie)
ĘSPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI JAPOŃSKIEJ ORAZ CHIŃSKIEJ, POBIERANIE SUROWCÓW I PÓŁPRODUKTÓW DO PRODUKCJI KULINARNYCH, ZABEZPIECZENIE PRZED ZEPSUCIEM SUROWCÓW, PÓLPRODUKTÓW I WYROBÓW GOTOWYCH, OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW, POSŁUGIWANIE SIE NARZĘDZIAMI, MASZYNAMI I URZĄDZENIAMI PRZY PRZYGOTOWYWANIU POTRAW I NAPOJÓW ORAZ BIEŻACA KONSERWACJA TYCH URZADZEŃ.PRACA OD 11-19
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań obiadowych oraz pozostałych posiłków zgodnie z aktualnym menu.
Wojciech Jakowenko - 2017-08-25 - Kępno (wielkopolskie)
praca w kuchni
RESTAURACJA"LEŚNA" W RAWICZU ANNA MĄDRA - 2017-04-24 - Rawicz (wielkopolskie)
zapoznanie się z asortymentem towarowym,obsługa klienta,przygotowanie towarów do sprzedaży i ich eksponowanie,obsługa kasy fiskalnej,przyjmowanie zamówień na towary od klientów,
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Leszno (wielkopolskie)
DROBNE PRACE MAGAZYNOWE, ZAŁADUNEK I ROZŁADUNEK TOWARU, DOWÓZ TOWARU DO KLIENTÓW NA TERENIE KRAJU+UE
PRODUKCJA-HANDEL-USŁUGI MACIEJ WĘGIEL - 2018-02-08 - Podlesie (podkarpackie)
wg załącznika
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Kraków (małopolskie)
praca na kuchni w szkole
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Sosnowiec (śląskie)
Kucharz znający języki 9obce, kuchnie świata. Przygotowywanie podiłków kuchni świata: gruzińska, włoska, hiszpańska. Porozumiewanie się z klientami w kuchni otwartej takimi jak: niemiecki, rosyjski, angielski.Oferta w sali: G Kontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny.
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni włoskiej, dbanie o porządek na kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
- realizacja procesu wychowawczego- nadzór nad kształceniem młodzieży- współpraca z placówkami oświatowymi, przedsiębiorstwami zatrudniającymi uczestników- aktywizowanie uczestników do udziału w życiu kulturalnym- aktywne uczestnictwo w procesie rekrutacji młodzieży do Hufca Pracy
DOLNOŚLĄSKA wOJEWÓDZKA KOMENDA OHP - 2018-08-13 - Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej i chińskiej zgodnie z procedurami obowiązującymi w tych kuchniach, wprowadzanie nowych potraw, opracowywanie kart menu
SON PHAN VAN "ZŁOTY SMOK" - 2018-05-09 - Stargard (zachodniopomorskie)
miejsce pracy : firma obsługująca Wojewódzki Szpital Zespolony w Elblągu, godz. pracy 5.00-20.00, wynagrodzenie 13,00 zł na godz.
Rebus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-05-18 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
praca w cateringu - kuchnia tzw. domowa; przygotowanie posiłkówzabezpieczenia potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Chorzów (śląskie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-08-29 - Trzebnica (dolnośląskie)
praca w kuchni hotelowej (menu restauracyjne, imprezy, wesela)
HOTEL JUNIOR K. Grześkowiak i S-ka - 2017-07-11 - Kraków (małopolskie)