KUCHARZ Cibórz oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: produkcja i przygotowywanie potraw wg przygotowanych receptur
Data publikacji: 2019-07-29
Lokalizacja: Cibórz (lubuskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Cibórz, powiat: świebodziński, woj: lubuskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
produkcja i przygotowywanie potraw wg przygotowanych receptur
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Cibórz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świebodziński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.07.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świebodzinie
Adres pracodawcy:
Studencka 8, 66-200 Świebodzin, powiat: świebodziński, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv+skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: świebodziński
Gmina pracodawcy: Świebodzin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świebodzin
Ulica pracodawcy: Studencka
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świebodzinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.07.2019
Oferta pracy ważna do: 25.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 29.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 29.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?970e724c73d427ce15951cda05c56be3
Podobne oferty pracy
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie, kuchnia ukraińska; zakres obowiązków: przygotowywanie ppsiłków, utrzymanie czystości na kuchni; jedna zmiana; miejsce pracy: Niewiesze; 1/2 etatu
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Niewiesze (śląskie)
sprzątanie pomieszczeń produkcyjnych
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Leszek Cieciura - 2019-07-02 - Błonie (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek na swoim stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań wietnamskich
kontakt przez PUP - 2019-07-17 - Gołków (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
MIKO-TUR Sp. z o.o. - 2018-04-04 - Funka (pomorskie)
gotowanie i przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe
Krzysztofik Agnieszka Zakład Fryzjerski "AGA", "Różany Dworek" - 2017-11-02 - Ignacówka (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni tradycyjnej (polskiej)
"UGOTOWANY" Leszek Krawczak - 2018-04-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
PRZEWÓZ TOWARÓW NA TERENIE CAŁEGO KRAJU, DBANIE O CZYSTOŚĆ SAMOCHODU.
USŁUGI TRANSPORTOWE ZYGMUNT BANCARZ - 2015-11-26 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji, praca co drugi dzień po 12 godzin od godz. 9.00
K&K Piotr i Zbigniew Koźbiał S. C. - 2017-04-05 - Gorzeń Górny (małopolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-06-16 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;- sporządzanie potraw kuchni: regionalnych, koreańskiej i japońskiej, innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;- przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;- utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy. Praca w godz.: 8:00-16:00. Przewidywany okres zatrudnienia: 36 miesięcy.
Find HR Sp. z o.o. - 2019-03-11 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Białystok (podlaskie)
- przygotowywanie posiłków dla gości pensjonatu, - przygotowywanie dań z karty menu dla gości restauracji, - dbanie o czystość kuchni - mycie naczyń,- opracowywanie menu, - wdrażanie systemu HACCP
KAERTUR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-30 - Bolesławów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe OAZA s.c. - 2017-11-08 - Kępno (wielkopolskie)
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne; doświadczenie zawodowe mile widziane; książeczka sanepidowska, komunikatywność; umiejętność pracy w zespole; dbanie o porządek w miejscu pracy; kuchnia polska i śląska; umowa na okres próbny; miejsce pracy Sośnicowice;
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO USŁUGOWO HANDLOWE "FUTURE" JANUSZ BIERNACKI - 2017-01-18 - Sośnicowice (śląskie)
praca: BASZTA ŻODYŃ
ZAKŁADY GASTRONOMICZNO-HOTELARSKIE ADAM CHOROSZY BRONISŁAW CICHY - 2019-05-27 - Żodyń (wielkopolskie)
Praca w kuchni, obsługa klienta. Wymagane doświadczenie 3 lata, znajomość branży gastronomicznej i handlu. Znajomość języka ukraińskiego, rosyjskiego, angielskiego i polskiego w stopniu podstawowym.
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Zamość (kujawsko-pomorskie)
Produkcja potraw gastronomicznych.Dbanie o asortyment.Właściwe przechowywanie produktów.
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Wojciechów (lubelskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw ciast, napoi, produkcja wyrobow i półproduktówPrzygfotowywaie dań na imprezy okolicznoścoweWprowadzanie róznych dań
VILLA U BERGERA Richard Berger - 2016-08-22 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Przygotowwanie dań kuchni japońskiej, w tym sushi.
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Łódź (łódzkie)
- Przygotowywanie posiłków - żywienie zbiorowe- Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienieKontakt telefoniczny 601-777-730
FENIKS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-25 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Zgodny ze st.
Ogrodnicza Grupa Producentów "MALSAD" SP. Z O.O. - 2017-03-30 - Krośnice (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw i napoi kuchni indyjskiej – dział curry i tandori. Praca w nowej restauracji w Sandnes, 12 km. od Stavanger.Wykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien mieć min. 10 lata doświadczenia w pracy na stanowisku kucharza w przygotowywaniu potraw kuchni indyjskiej (Restauracja / Hotel)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego
INDIA TANDOORI RESTAURANT AS - 2016-02-24 - Norwegia (Norwegia)
przygotowywanie posiłków i produktów spożywczych, prace kuchenne
Centrum Ogrodnicze i Motel Grzegorz Pintal - 2017-06-23 - Wawrów (lubuskie)
wg stanowiska - zarządzanie spółdzielnią ogrodniczą
Spółdzielnia Ogrodnicza "ZAMVINEX" - 2016-05-05 - Łąkta Górna (małopolskie)
Przygotowywanie potraw.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE EURO-BUD S.C. - 2019-06-13 - Kalisz (wielkopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków kuchni arabskiej i przypraw arabskich, korzystanie z oryginalnych receptur arabskich.
kontakt przez PUP - 2019-04-29 - Kraszewo (mazowieckie)
wg stanowiska
D.B Usługi Koparko-Ładowarki Dariusz Borkowski - 2016-10-28 - Dylewo (warmińsko-mazurskie)