KUCHARZ, POMOC KUCHENNA,KELNER Żodyń oferta pracy ZAKŁADY GASTRONOMICZNO-HOTELARSKIE ADAM CHOROSZY BRONISŁAW CICHY
Stanowisko: KUCHARZ, POMOC KUCHENNA,KELNER
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: praca: BASZTA ŻODYŃ
Data publikacji: 2019-05-27
Lokalizacja: Żodyń (wielkopolskie)
Pracodawca: ZAKŁADY GASTRONOMICZNO-HOTELARSKIE ADAM CHOROSZY BRONISŁAW CICHY
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:POLNA 13, 64-212 Żodyń, powiat: wolsztyński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca: BASZTA ŻODYŃ
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ, POMOC KUCHENNA,KELNER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żodyń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wolsztyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Siedlec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
ZAKŁADY GASTRONOMICZNO-HOTELARSKIE ADAM CHOROSZY BRONISŁAW CICHY
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wolsztynie
Adres pracodawcy:
PONIATOWSKIEGO 19, 64-200 Wolsztyn, powiat: wolsztyński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: wolsztyński
Gmina pracodawcy: Wolsztyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wolsztyn
Ulica pracodawcy: PONIATOWSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wolsztynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.05.2019
Oferta pracy ważna do: 26.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 27.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 27.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?637ed9449509231933f4492994853f38
Podobne oferty pracy
Obsługa kuchni hotelowej, przygotowywanie posiłków. Zatrudnienie na okres 1 roku z możliwością przedłużenia. Praca w godzinach 11.00-22.00, również w dni wolne
Metropol Sp. z o.o. - 2015-12-29 - Śrem (wielkopolskie)
przygotowywanie posilków typu FAST - FOOD, obrobka produktow do produkcji posiłków, bezpośrednia obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Bieżuń (mazowieckie)
Wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2019-01-21 - Prudnik (opolskie)
montaż istalacji i urządzeń sanitarnych - pomocnik hydraulika
Usługi Hydrauliczne - 2018-07-17 - Borzykowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa klientów.
"UNIGAST" Grzegorz Netter - 2017-10-13 - Grajewo (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Międzychód (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Wojewódzki Szpital Neuropsychiatryczny im Oskara Bielawskiego w Kościanie - 2018-04-11 - Kościan (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na 1/2 etatu.
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Stalowa Wola (podkarpackie)
analiza rynku nieruchomości
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Sprzątanie kuchni
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Janówek (mazowieckie)
przygotowywanie potraw według tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-obróbka wstępna surowców( ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiów mięsa różnych zwierząt,-wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich , wyrobów garmażeryjnych. -Posługiwanie się tymi narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, -Układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA FAMILIE SP. Z O.O. - 2017-10-31 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
obsługa klientów, rozliczenia, sprzedaż, zamówienia, raporty
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu
AM Food Group s.c. Adam Cieślewicz & Marek Piekarski - 2016-03-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, praca w Restauracji Stara Mleczarnia w Mochach ul. Wolsztyńska 14, doświadczenie zawodowe wymagane
MATEUSZ KNOP FIRMA OGÓLNOBUDOWLANA "MAT-BUD" - 2016-06-23 - Mochy (wielkopolskie)
przygotowywanie dań, menu, przygotowywanie półproduktów, dbanie o stanowisko.
kontakt przez PUP - 2019-05-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
WMS GRUPA S.C. Marek Śliwiński, Wiesław Śliwiński - 2019-03-26 - Grajewo (podlaskie)
- przygotowywanie potraw kuchni orientalnej ze szczegolnym uwzglednieniem kuchni wietnamskiej- przygotowywanie potraw od surowca do gotowego produktu wg oryginalnych receptur
kontakt przez PUP - 2018-10-18 - Łódź (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 11-22
Piast Sp. z o.o. - 2016-12-12 - Słupsk (pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Zambrów (podlaskie)
-
Przedsiębiorstwo Produkcji Spożywczej FRYKAS Sp. z o.o. - 2018-03-30 - Kościan (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków na wychowanków ośrodka- śniadania i obiady.Praca w godzinach 6:30-14:30Miejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. KamiennaKontakt kandydatów z pracodawcą: 696160365 (P. Zofia Zacharska)Sala G
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY NR 11 - 2017-07-24 - Wrocław (dolnośląskie)
cv
POCZTA POLSKA S.A. - 2017-10-13 - Warszawa (mazowieckie)
vv
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
praca w pizzerii i restauracji PIRI PIRI, pracodawca zapewnia wyżywienie w trakcie pracy
JACIOW DAWID Pizzeria & Restauracja Długa 2 - 2016-04-21 - Godów (śląskie)
PRACA: HOTEL AURA przygotowywanie śniadań, przygotowywanie dań z karty, przygotowywanie dań na imprezy okolicznościowe, obsługa urządzeń gastronomicznych
B & B Bogdan Roszkowski - 2017-11-03 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowanie i podawanie potrawm napoi i deserów z zakresu kuchni orientalnej (hindyjskiej i bengalskiej)
JAMUNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-15 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
zgodny z wnioskiem
kontakt przez PUP - 2018-03-17 - Szczawno-Zdrój (dolnośląskie)