KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchni orientalnej ze szczegolnym uwzglednieniem kuchni wietnamskiej- przygotowywanie potraw od surowca do gotowego produktu wg oryginalnych receptur
Data publikacji: 2018-10-18
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw kuchni orientalnej ze szczegolnym uwzglednieniem kuchni wietnamskiej- przygotowywanie potraw od surowca do gotowego produktu wg oryginalnych receptur
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Znajomość kuchni wietnamskiej tzn. oryginalnych receptur.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.10.2018
Data dodania oferty pracy: 18.10.2018
Oferta pracy ważna do: 02.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 18.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 18.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Świdnica (dolnośląskie)
samodzielny kucharz; kuchnia Polska
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
oferta stażu: sporządzanie pizzy, utrzymywanie na bieżącą czynności na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków z kuchni polskiej
"KREDENS" Sp. z o.o. - 2016-07-14 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowanie posiłków zgodnie z jadłopisem dla szpitali
VENDI SERVIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-09 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
FIRMA TRANSPORTOWA TRANSMAR MARIAN MATŁOK - 2017-05-10 - Trzebnica (dolnośląskie)
Organizacja pracy w kuchni, prowadzenie kuchni ukraińskiej / gruzińskiej, tworzenie kart menu (wprowadzanie nowych dań), przygotowanie potraw, znajomość zasad dot. żywności.
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
gotowanie, utrzymywanie czystości w kuchni, porcjowanie, przygotowywanie dań, dekoracja dań, zabezpieczenie potraw przed zepsuciem, gospodarowanie produktami spozywczymi, praca w restauracji Layali Shisha Club przy ul. Piotrkowskiej 79
ROYAL INGREDIENTS Sp. z o.o. - 2016-06-13 - Łódź (łódzkie)
- Przygotowywanie śniadań, dań obiadowych, surówek, warzyw,, pieczenie mięs. - Przyjmowanie surowców oraz ich należyta segregacja i przechowywanie.- Utrzymywanie należytej czystości i higieny.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE CARINA ADAM ANDRYJENKO - 2018-01-18 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw wg kuchni orientalnej (tureckiej i azerbejdżańskiej)
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Chełm (lubelskie)
kucharz
"MDM" Sp. z o.o. - 2017-05-04 - Dzierzgoń (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiostwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "KASIA" Sp.z o.o - 2016-11-28 - Dwikozy (świętokrzyskie)
Przygotowanie potraw od surowca do potrawy gotowej, praca w stołówce przedszkolnej.
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Podegrodzie (małopolskie)
Przygotowywanie potraw
Grotrans B & B Groeger P.U.H. Spółka Jawna - 2017-03-29 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przygotowywanie pizzy
Organizator Turystyki Aktywnej i Sportu "STREFA" - 2016-05-16 - Augustów (podlaskie)
- Realizacja zlecanych montaży urządzeń sprzedawanych przez firmę,- Wykonywanie zlecanych napraw w/w urządzeń,- Dokonywanie zlecanych przeglądów okresowych urządzeń, - Wykonywanie innych prac zlecanych przez przełożonego,- Wykonywanie zleconych napraw i montaży w określonym czasie i pilnowanie terminowości w ich realizacji.- Systematyczne i skrupulatne wypełnianie zleceń serwisowych
HYDRO TRUCK PRESS-SERWIS MOBILNY Anna Bury - 2017-02-17 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami, dbałość o zachowanie prawidłowej gospodarki surowcowej
PPUH COLD s.j. Bogdan i Włodzimierz Chwastek - 2018-04-20 - Bochnia (małopolskie)
-nadzór i przygotowywanie posiłków,- sporządanie grafików pracy,- planowanie zaopatrzenia,- sporządzanie jadłospisów,-nadzorowanie stanu sanitarnego pomieszczeń i urządzeń,-prowadzenie gospodarki magazynowej i żywnościowej,-znajomośc procedur HACCP
Zakład Leczenia Uzależnień Charcice - 2018-07-10 - Charcice (wielkopolskie)
Planowanie posiłków oraz przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno-sanitarnymi. Planowanie i koordynowanie pracy w kuchni. Samodzielne sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych.
Handel detaliczny artykułami spożywczymi i gastronomicznymi Henryka Tyszkowska - 2016-01-12 - Nysa (opolskie)
PRACA W RESTAURACJI ORIENTALNEJ
GOBI POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-02 - Dębica (podkarpackie)
praca w kuchni na terenie baru studenckiego Wyższej Szkoły Gospodarki w Bydgoszczy, przygotowywanie kanapek, sałatek, dań obiadowych, dbanie o porządek w kuchni.
Firma Wielobranżowa JAGRA Grażyna Grześkowiak - 2016-09-28 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie cateringu, praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Kolonia Gałkowice (świętokrzyskie)
planowanie jadłospisów, przygotowywanie posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, rozliczanie satnów magazynowych towaru na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
WG STANOWISKA
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
oferta stażu: pełnienie czynności opiekuńczych i obsługowych w stosunku do wychowanków zlecane przez nauczycielkę oddziału oraz inne czynności wynikające z rozkładu zajęć dzieci w ciągu dnia, dbałość o zabezpieczenie placówki
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie pizzy. Dbanie o porządek.
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Zgłoszenia telefoniczne.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Łódź (łódzkie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
wg programu stazu. Staż unijny PO WER
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Łask (łódzkie)