KUCHARZ - BRYGADZISTA Kościan oferta pracy Przedsiębiorstwo Produkcji Spożywczej FRYKAS Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ - BRYGADZISTA
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2018-03-30
Lokalizacja: Kościan (wielkopolskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Produkcji Spożywczej FRYKAS Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Reymonta 4, 64-000 Kościan, powiat: kościański, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - BRYGADZISTA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kościan
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kościański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kościan
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność kierowania zespołem, mile widziane doświadczenie w zakładzie produkcji spożywczej
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Produkcji Spożywczej FRYKAS Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kościanie
Adres pracodawcy:
Reymonta 4, 64-000 Kościan, powiat: kościański, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: kościański
Gmina pracodawcy: Kościan
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kościan
Ulica pracodawcy: Reymonta
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kościanie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.03.2018
Oferta pracy ważna do: 20.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 30.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 30.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie półproduktów d\o wydawania dań, sporządzanie sosów, farszy, zup, podległy szefowi, ponosi odpowiedzialność za sprzęty w swojej części kuchni, prace przygotowawcze, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto, możliwa premia. Praca na umowę o pracę na okres próbny, a po nim umowa na czas określony (do 24 miesięcy). Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa, pięć z siedmiu dni w tygodniu, elastyczny grafik. Praca: 6:00-14:00, 12:00-20:00 + soboty, niedziel, niektóre święta. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, praktyka zawodowa.
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw tureckich, kebabu, dań z grilla
"CENPA" Sp. z o.o. - 2016-06-01 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE PROSTYCH DAŃ I POTRAW RYBNYCH W BISTRO PRZY FIRMOWYM SKLEPIE RYBNYM, UTRZYMANIE KUCHNI W CZYSTOŚCIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA PROSTYCH DAŃ, BRAK P/WSKAZAŃ DO PRACY, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 2 LATA STAŻU PRACY W BRANŻY, MOGĄ BYĆ OSOBY Z ORZECZENIEM O STOPNIU NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: OSOBISTY, TELEFONICZNY 728 534 136 LUB CV NA E-MAIL: aniapawliszak (at) seamor.com.plNA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE W CELU USTALENIA MIEJSCA SPOTKANIA;PL. BATOREGO 4 POK. 327MIEJSCE PRACY: WOJSKA POLSKIEGO 34, PRACA-PON-PT 10.-17., SOB. 10-15
SEAMOR INTERNATIONAL LTD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, wykonywanie dań
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, możliwość dźwigania 10-15 kg. Praca w godz. 10-22 w systemie równoważnym w Kołobrzegu, również w weekendy
Pizzeria KALLA PIZZA Różycka Iwona - 2018-03-06 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
praca na kuchni, przygotowywanie posiłków, wypiek pizzy
KING SIZE MARIUSZ CHABROS - 2017-02-14 - Świdnik (lubelskie)
Praca w kuchni, pomoc przy cateringu, imprezy okolicznościowe.Wykonywanie zadań zleconych przez pracodawcę.
Spółdzielnia Socjalna "WSPÓLNA" - 2017-09-22 - Lubaczów (podkarpackie)
ustala pracodawca
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Limanowa (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Wydawanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Tomasz Ambroziewicz - 2016-10-07 - Gostynin (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Praca na 1/2 etatu (do uzgodnienia). Godz. pracy do uzgodnienia.
Biskup- Zacharska Joanna Aśkowe Specjały - 2016-08-01 - Brody (małopolskie)
Przygotowywanie potraw serwowanych w restauracji. Dbanie o czystość w miejscu pracy, wykonywanie poleceń szefa kuchni. Umowa o pracę na okres próbny 1 m-c. Zmiany wg grafiku w zakresie 11.00 - 22.00/23.00. Miejsce pracy: ul. Gliniana 1 lub 14-go Lutego 8 w Pile.
STAJNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-05 - Piła (wielkopolskie)
Praca kucharza w restauracji, przygotowywanie potraw tureckich
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Bytów (pomorskie)
przygotowywanie posiłków wynagrodzenie 2100-2500 zł netto, w zależnosci od doświadczenia
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2018-03-12 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
produkcja wyrobu pizzy, sałatek, sosów, deserów
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Kwidzyn (pomorskie)
Projektowanie instalacji elektrycznych
Budoplan Spółka Jawna Krawczyk Józef, Teresa, Piotr - 2017-07-06 - Płock (mazowieckie)
Praca w kuchni w Szkole Podstawowej miejsce pracy: ul. Suwalska 5, Wrocławpraca 6:30-17:00 do uzgodnienia wynagrodzenie podstawa + dodatek stażowyKontakt z pracodawcą: sp26.wroclaw (at) wp.pl lub 71 798 69 18w.112
Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 12 - 2017-08-29 - Wrocław (dolnośląskie)
-
Dom Opieki Społecznej w Białymstoku - 2017-10-06 - Białystok (podlaskie)
Sporządzanie receptur, dbanie o czystość miejsca pracy, przygotowywanie posiłków i produkcji
kontakt przez PUP - 2016-11-30 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu - 2017-03-13 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Korczowa (podkarpackie)
Przygotowywanie dań z karty menu.
P.W. i T. Sławomir Weremczuk - Kręgielnia Balaboom Bowling & More - 2017-01-13 - Zamość (lubelskie)
znajomość zasad żywienia i dietetyki, przygotowanie potraw zgidnie z menu, dbanie o jakość wydawanych dań (zgodnie z programem stażu)
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Kluczbork (opolskie)
wg stanowiska
STOWARZYSZENIE HARCERSKI RUCH OCHRONY ŚRODOWISKA IM. ŚW FRANCISZKA Z ASYŻU REPUBLIKA ŚCIBORSKA - 2018-04-16 - Ściborki (warmińsko-mazurskie)
Fakturowanie, bieżąca obsługa klientów, sporządzanie deklaracji INTRASTAT. Sporządzanie list płac, prowadzenie dokumentacji kadrowej. Współpraca z instytucjami zewnętrznymi US, ZUS.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Uslugowe NITUS Nowak Piotr - 2016-05-10 - Drużków Pusty (małopolskie)
oferta stażu do 30 roku życia: prace pomocnicze w kuchni, przygotowywanie kanapek, pieczenie ciast,pakowanie gotowych potraw obiadowych, obsługa maszyn pakujących, wydawanie przygotowanych potraw ...
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Długa Kościelna (mazowieckie)
Umiejętność serwowania i przygotowania sushi oraz dań kuchni azjatyckiej. Kontakt osobisty z pracodawca po wczesniejszym umówieniu telefonicznym.
IRSI IRMA SIUDAK - 2018-07-30 - Rybnik (śląskie)
PRACA W ZAWODZIE SAMODZIELNY KUCHARZ, SAMODZIELNA PRODUKCJA GASTRONOMICZNA PRZY UŻYCIU MASZYN GASTRONOMICZNYCH,WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, BIEŻĄCE UMIEJĘTNOŚCI W ZAWODZIE KUCHARZ ORAZ SAMODZIELNA PRODUKCJA GASTRONOMICZNA, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZAŚWIADCZENIE LEKARSKIE O ZDOLNOŚCI DO PRACY W ZAWODZIE, 10 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, godziny pracy od 6-14; 11-19, PRACODAWCA PROSI O KONTAKT PRZED SPOTKANIEM OSOBISTYM
J&B II ELITA S.C. CATERING I GASTRONOMIA - 2018-03-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
obsługa sieci informatycznej , serwerów CISCO , stanowisk komputerowych
PAŃSTWOWA WYŻSZA SZKOŁA ZAWODOWA IM.ROTMISTRZA WITOLDA PILECKIEGO W OŚWIĘCIMIU - 2016-01-19 - Oświęcim (małopolskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków.
ZAJAZD RYBCZYZNA, GRZEGORZ KARPOWICZ, - 2016-04-13 - Rybczyzna (podlaskie)