KUCHARZ KUCHNI KOREAŃSKIEJ I JAPOŃSKIEJ Bielany Wrocławskie oferta pracy Find HR Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI KOREAŃSKIEJ I JAPOŃSKIEJ
Wynagrodzenie: do 3 500 PLN
Zakres obowiązków: - wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;- sporządzanie potraw kuchni: regionalnych, koreańskiej i japońskiej, innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;- przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;- utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy. Praca w godz.: 8:00-16:00. Przewidywany okres zatrudnienia: 36 miesięcy.
Data publikacji: 2019-03-11
Lokalizacja: Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Pracodawca: Find HR Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kwiatowa 1, 55-040 Bielany Wrocławskie, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;- sporządzanie potraw kuchni: regionalnych, koreańskiej i japońskiej, innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;- przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;- utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy. Praca w godz.: 8:00-16:00. Przewidywany okres zatrudnienia: 36 miesięcy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy jest to praca tymczasowa?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI KOREAŃSKIEJ I JAPOŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bielany Wrocławskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wrocławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kobierzyce
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.03.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualna książeczka sanepidowska
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
praca w grupie, dobra organizacja czasu pracy, samodzielność
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie średnie, staż pracy: 3 miesiące na podobnym stanowisku, znajomość kuchni koreańskiej i japońskiej, praca w grupie, dobra organizacja czasu pracy, samodzielność, aktualna książeczka sanepidowska
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 3
Nazwa pracodawcy: Find HR Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Klonowa 14, 55-040 Bielany Wrocławskie, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: wrocławski
Gmina pracodawcy: Kobierzyce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bielany Wrocławskie
Ulica pracodawcy: Klonowa
Numer budynku pracodawcy: 14
danePracodawcy_nrKraz: 16318
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 12.03.2019
Oferta pracy ważna do: 02.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 12.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 11.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Opis stanowiska: Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna zaprzygotowywanie oraz wydanie posiłków dla gości restauracji z dbałością o ichjakość i smak. Poszukujemy osoby, która ma zdolności kulinarne, gotowaniejest dla niej przyjemnością i chciałaby podzielić się tym z innymi.
ILLUSTRO DORADZTWO S.C. G. Rippel, N. Kotas-Rippel - 2018-01-09 - Opole (opolskie)
praca w lokalu gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Rudna Mała (podkarpackie)
Wymagania: wykształcenie i doświadczenie bez znaczenia,Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
MAREK NOWAKOWSKI - 2018-06-11 - Koźmin Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowa "Jezierski" Włodzimierz Jezierski - 2016-03-22 - Korytnica (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
Karol Peszko consulting & catering - 2018-11-02 - Machowa (podkarpackie)
według stanowiska
RESTAURACJA "PROMENADA" S.C. ZOFIA GATZ, HANNA GATZ, KATARZYNA GATZ - 2016-01-21 - Złotów (wielkopolskie)
SPORZĄDZAIE UMÓW KREDYTOWYCH, DORADZTWO
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Aleksandrów Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni żywienia zbiorowego w szkole podstawowej.
INVESTO Kamil Stopikowski - 2016-08-10 - Serock (mazowieckie)
Praca na kuchni
RESTAURACJA KUBUŚ Michałowska SP. Jawna - 2016-09-09 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków typu fast-food - pizza.
kontakt przez PUP - 2019-02-05 - Aleksandrów Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Montaż mebli- gotowych wyrobów w terenie.
kontakt przez PUP - 2019-01-11 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-07-03 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie posiłków, organizacja zaopatrzenia
Restauracja Alba's Barbara Skowrońska - 2017-08-22 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
praca w piekarni
PIEKARNICTWO EDWARD DOMINICZAK Stary Widzim - 2017-08-07 - Stary Widzim (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW, PRACA W BARZA KEBAB
FIRMA HANDLOWA "PETIT"S.C. - 2016-07-12 - Dębica (podkarpackie)
Montaż i demontaż aparatów i urządzeń elektrotechnicznych.
ZAE Woltan Sp. z o.o. - 2017-07-11 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowanie potraw i dań w punkcie gastronomicznym, pomoc przy planowaniu zaopatzrenia w produkty żywnościowe, ustalanie gramatury potraw i dań oraz jej przestrzeganie.
kontakt przez PUP - 2018-12-07 - Opinogóra Górna (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych w formie cateringu zgodnie z menu
F.H.U. MIAMI Wiesław Głuś - 2017-07-12 - Dobczyce (małopolskie)
przygotowywanie posiłków i wydawanie potraw
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "U Sławka" Sławomir Liczbik - 2017-09-27 - Dziemionna (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań typu kebab, dbania o higienę na stanowisku
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2016-06-14 - Iława (warmińsko-mazurskie)
osoba do przyuczenia
Gościniec Zębcowski s.c. - 2016-05-18 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Chorzów (śląskie)
wg stanowiska, wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 lata na podobnym stanowiskuwynagrodzenie 3100-3900
Hotel Mikołajki sp. z o.o. - 2017-01-31 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Porządkowanie dokumentacji podlegającej przekazaniu do archiwum państwowego, zgodnie z obowiązującymi w poszczególnych latach wykazami akt.Ocena i selekcja dokumentacji błędnie zakwalifikowanej i zaklasyfikowanej.Rekwalifikacja dokumentacji do kategorii wyższej zgodnie z obowiązującymi przepisami. Opis jednostek aktowych.Sporządzanie spisów zdawczo-odbiorczych dokumentacji archiwalnej i niearchiwalnej.
KURATORIUM OŚWIATY W WARSZAWIE - 2015-08-19 - Siedlce (mazowieckie)
praca na kichni, przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Szamotuły (wielkopolskie)
Zaangażowanie w świadczenie usług kulinarnych dla gości; przygotowanie dań zgodnie z recepturami oraz ze standardami w celu osiągnięcia najwyższego stopnia zadowolenia gości oraz współpraca przy opracowywaniu nowych receptur; posiadanie pełnej wiedzy na temat obowiązującego menu; utrzymanie i przestrzeganie norm sanitarnych , higieny i bezpieczeństwa; realizacja zadań zleconych przez przełożonego; przestrzeganie procedur, zasad oraz standardów działu; koordynacja zamówień i dostaw towarów;
"SOLPARK KLESZCZÓW" Sp. z o.o. - 2018-02-16 - Kleszczów (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
"Rodzinne Bistro" Katarzyna Michalska - 2016-05-05 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
samodzielne prowadzenie kuchni typu domowa; menu dla dużej restauracji w tym na imprezy masowe okolicznościowe;
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Świętochłowice (śląskie)