KUCHARZ/KELNER Ostrów Wielkopolski oferta pracy Gościniec Zębcowski s.c.
Stanowisko: KUCHARZ/KELNER
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: osoba do przyuczenia
Data publikacji: 2016-05-18
Lokalizacja: Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Pracodawca: Gościniec Zębcowski s.c.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Krańcowa 85, 63-400 Ostrów Wielkopolski, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: osoba do przyuczenia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KELNER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ostrów Wielkopolski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ostrów Wielkopolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Nazwa pracodawcy: Gościniec Zębcowski s.c.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
Krańcowa 85, 63-400 Ostrów Wielkopolski, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny: 506-140-298
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: ostrowski
Gmina pracodawcy: Ostrów Wielkopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ostrów Wielkopolski
Ulica pracodawcy: Krańcowa
Numer budynku pracodawcy: 85
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.05.2016
Data dodania oferty pracy: 17.05.2016
Oferta pracy ważna do: 16.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 17.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 17.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłków w kuchni szkolnej, koordynowanie prac w kuchni, współpraca z intendentem.Konatkt z pracodawcą telefoniczny 23 662 46 88 lub osobisty w godzinach 08.00-14.00
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy - 2017-08-24 - Płońsk (mazowieckie)
staż pracy min. 1 rok, książeczka sanepid, przygotowywanie posiłku według standardów panujących na kuchni,
OBIADEK Marcin Okła - 2016-08-23 - Wołomin (mazowieckie)
programowanie i planowanie produkcji, monitorowanie realizacji planów produkcyjnych, poszukiwanie możliwości usprawnień procesu produkcji, wdrażanie działań korygujących i naprawczych
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe ViKKING KTS sp. z o.o. - 2018-04-03 - Biała Podlaska (lubelskie)
Przygotowywanie produktów mięsnych oraz ich wędzenie, wytwarzanie serów, wypiekanie chlebów wg. metod i przepisów litewskich, ukraińskich i gruzińskich.
Zakład Ogrodniczo-Budowlany BAOBAB Marcin Jażdzęwski - 2017-11-23 - Osowa (lubelskie)
utrzymanie czystosci w pomieszczeniach , pomoc przy dzieciach
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Bisztynek (warmińsko-mazurskie)
Zadania:przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami,zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,zachowanie estetyki wydawanych dań,zachowanie czystości stanowiska pracy,współpracę z pozostałym personelem hotelu.
Spa Hotel Splendor **** - 2016-02-29 - Siedliska (podkarpackie)
prace przy wadze
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Przysucha (mazowieckie)
CZYNNOŚCI ZWIĄZANE Z PAKOWANIEM OBUWIA. STPR/17/1058
POLLUX ACCOUNTANT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-17 - Polkowice (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 8-16 lub 6-14; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 6-16
GP PLUS GADOMSKA PAWELCZYK S.C. - 2017-10-06 - Słupsk (pomorskie)
Wymagania: doświadczenie zawodowe oraz dyspozycyjność w tygodniu i oraz w weekendy.
Adam Samorajczyk "Restauracja nad Odrą" - 2017-01-16 - Racibórz (śląskie)
praca na stanowisku kucharz
kontakt przez PUP - 2017-07-26 - Nysa (opolskie)
przygotowywanie posiłków wg uzgodnionego menu
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Goczałkowice-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie posilkow ,praca w kuchni
VASPOL Sp.Z.O.O. KRAINA ZABAWY BOGILU - 2016-03-14 - Wioska (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, kontakt z klientami, dbanie o czystość na stanowisku pracy, kontakt z dostawcami
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Wieluń (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
produkcja pieczywa kuchnii arabskiej, produkcja tortilii, zamawioanie produktów od producenta krajów arabskich
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Orońsko (mazowieckie)
przygotowywanie dań obiadowych, śniadań oraz dań typu fast food
WODNA FARMA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-04 - Kołodzieje (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków.
Anna Oszajca "KARPACKIE SMAKI" - 2018-05-10 - Krosno (podkarpackie)
montaż niewielkich zespołów na płytach telewizyjnych przy użyciu wiertarki elektrycznej
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Lublin (lubelskie)
Do obowiązków kucharza należy przygotowanie dań zimnych i ciepłych, kwestia przygotowania od 300 do 600 posiłków w ciągu dnia, gotowanie według receptur, organizacja zamówień oraz odpowiednie przechowywanie żywności.
kontakt przez OHP - 2016-08-02 - Niemcy (Niemcy)
- przygotowywanie posiłków
PRO-MOT Sp. z o. o. - 2016-04-13 - Skarszewy (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, praca przy frytownicy, grillu
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Puławy (lubelskie)
obieranie warzyw, robienie surówek, przygotowywanie i przyprawianie mięs do pieczenia i gotowania, gotowanie zup, przygotowywanie sosów, dekoracja potraw, przygotowywanie deserów, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, mycie lodówek, wydawanie potraw.
Spółka Cywilna Handlowo-Usługowa "Eureka" - 2016-07-11 - Uniegoszcz (dolnośląskie)
- przygotowanie stanowiska pracy z zachowaniem zasad higieny,- obsługa klienta, stylizacja paznokci, żel, hybryda, manicure, pedicure,- dbanie o porządek na stanowisku pracy.
Joanna Langrzyk DESIGN - 2017-08-04 - Wodzisław Śląski (śląskie)
wykonywanie różnych potraw kuchni polskiej i różnych diet, zabezpieczanie surowców i półproduktów przed zepsuciem, pobieranie surowców i pół[produktów z magazynu
CHRIS TURYSTYKA I REKREACJA MAGDALENA ALCHIMOWICZ - 2016-05-11 - Radków (dolnośląskie)
w/g programu
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Włodawa (lubelskie)
Instalacje wentylacyjne. 3 lata doświadczenia zawodowego.
PNPH PANDA Zdzisław Wójcik - 2018-01-25 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie zamówieńi samodzielne przygotowywanie potraw, dbanie o czystość w kuchni i pomieszczeniach, przygotowywanie wyrobów z półproduktów i gotowych potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
-PRZYGOTOWYWANIE OBIADÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI,-PROWADZENIE PRODUKCJI,-DBANIE O JAKOŚĆ SERWOWANYCH POTRAW.
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2017-05-02 - Polkowice (dolnośląskie)