KUCHARZ Białystok oferta pracy "OKRĄGLAK" s.c. Joanna i Maciej Daniłowicz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: x
Data publikacji: 2018-10-26
Lokalizacja: Białystok (podlaskie)
Pracodawca: "OKRĄGLAK" s.c. Joanna i Maciej Daniłowicz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zachodnia 5A lok.U1, 15-345 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: x
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białystok
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Białystok
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Białystok
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: "OKRĄGLAK" s.c. Joanna i Maciej Daniłowicz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Zachodnia 5A lok.U1, 15-345 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Białystok
Gmina pracodawcy: Białystok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Białystok
Ulica pracodawcy: Zachodnia
Numer budynku pracodawcy: 5A lok.U1
Profil działalności pracodawcy: bar szybkiej obsługi, usługi cateringowe
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.10.2018
Oferta pracy ważna do: 25.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 26.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 26.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw gruzińskich,ustalenie menu,nadzór nad kuchnią
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
Kucharz/ka
BAR"ANA" Adam Pajor - 2017-10-18 - Jordanów (małopolskie)
Dostarczanie towaru do Klientów
"Sużyw" Firma Wielobranżowa Sp z o.o. - 2018-05-08 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
zgodny z charakterystyką pracy
Kawiarnia Muzealna Gołuchów - 2016-02-17 - Gołuchów (wielkopolskie)
gotowanie potraw, praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BORECKI" Bogumił Borecki - 2018-02-23 - Szepietowo (podlaskie)
s
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Osoba jest reprezentantem szefa kuchni. Praca na samodzielnym stanowisku przy przygotowywaniu i sporządzaniu dań kuchni orientalnej wg menu oraz własnych receptur/przepisów. Dbanie o czystość stanowiska pracy. Przygotowywanie i organizacja cateringu i imprez okolicznościowych. Zamawianie towaru i przypraw z hurtowni azjatyckich. Praca również w Polkowicach i Zielonej Górze w przypadku zastępstwa podczas nieobecności szefa kuchni. Praca zmianowa: 11:00-19:00 ; 12:00-20:00
Hong Ha Phung Quoc Huy - 2018-03-27 - Nowa Sól (lubuskie)
wykształcenie zawodowe lub średnie, doświadczenie bez znaczenia, obsługa komputera
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W KROTOSZYNIE - 2017-10-10 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalskich lub indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Gotowanie potraw w żywieniu zbiorowym dla 400 osób, obiady, przygotowanie przekąsek, deserów, brunch, pełna gama żywieniowa przy przeprowadzanych szkoleniach, przyjęciach okolicznościowych, weselach. Praca na pełny etat od poniedzialku do niedzieli w godzinach 5-13, 13-22.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Sękocin Stary (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6.30- 14.30, 12-20 w Kołobrzegu.
Centrum Zdrowia i Relaksu VERANO Sp. z o.o. - 2016-05-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie kebabów, obsługa kasy fiskalnej
E HARPUT Ewelina Dubińska - 2018-08-28 - Zielona Góra (lubuskie)
Pomoc przy sporzadzanu produkcji kulinarnej, utrzymanie czystości, przestrzeganie przepisów BHP.Miejsce pracy: Wrocław Karczma LwowskaKontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny: 71 343-98-87Oferta znajduje się w sali: G
Karczma Lwowska Waldemar Kołodziej i Cezary Flis Sp.J. - 2016-05-24 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
"MDM" Sp. z o.o. ul. Wojska Polskiego 24, 82- 440 Dzierzgoń - 2016-06-29 - Dzierzgoń (pomorskie)
wg umowy
FHU Grzegorz Wiśniewski - 2016-04-25 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
- budowa oka oraz dobranie odpowiedniej stylizacji,- stylizacja rzęs metodą 1:1,- stylizacja rzęs metodą 2:1/3D,- stylizacja rzęs objętościowych, - uzupełnianie ubytków w stylizacji, - odpowiednia oprawa oka, - henna brwi i rzęs,- regulacja brwi, - wykonywanie makijażu dziennego,- wykonywanie makijażu wizytowego,- wykonywanie makijażu okolicznościowego
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Świebodzin (lubuskie)
Wykonywanie dociepleń budynków (zewnętrznych). WYMAGANIA: 6 m-cy doświadczenia, mile widziane prawo jazdy.Praca na terenie powiatu jarosławskiego.
REMDON BUDOWNICTWO OGÓLNE - Krzysztof Szałaj - 2017-05-18 - Jankowice (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Hotel "Beata***" Beata Lisowska - 2017-08-11 - Złockie (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ, WYRABIANIE CIASTA NA PIZZĘ I MAKARONY, PRZYGOTYWANIE SAŁATEK, SPORZĄDZANIE SOSÓW;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚĆ RECEPTUR KUCHNI WŁOSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 2 LATA DOŚWIADCZENIA; PRACA 3 ZMIANOWA W GODZINACH 11.00-24.00
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kuchnia włoska- -ekskluzywna - praca pod okiem głównego szefa kuchni - Włocha. Praca w systemi 12 godz. na 12 godz.
MANZONI MONIKA CHWAT USŁUGI GASTRONOMICZNE "KĄSEK" MONIKA KAŹMIERCZYK - 2016-03-16 - Częstochowa (śląskie)
wykształcenie zawodowe (bez znaczenia)wymagane umiejętności i pasja do gotowania, chęć uczenia się i rozwoju, zaangażowaniePrzygotowywanie posiłków i dań restauracyjnych dla gości hotelu oraz imprez okolicznościowych (kuchnia tradycyjna).wynagrodzenie: od 2100 zł brutto
ARKADIUSZ FIGIEL "MAFPOL" PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE - 2018-08-20 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca dla osoby do 30 roku życia.
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni,dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków,porcjowanie i wydawanie posiłków,przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy
kontakt przez OHP - 2018-04-16 - Brzeg (opolskie)
Wykształcenie średnie, książeczka sanepidowska, dyspozycyjność, doświadczenie. Kontakt z pracodawcą osobisty po wcześniejszym kontakcie telefonicznym.
MIKETA PPUIH Miketa Krystian - 2016-06-07 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI WIET
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Skierniewice (łódzkie)
Zgodny
FHU SHARIFBAY YAKUBOV - 2017-08-01 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POMIESZCZEŃ KUCHNI MLECZNEJ DO PRODUKCJI(DEZYNFEKCJA ORAZ NAŚWIETLANIE LAMPAMI BAKTERIOBÓJCZYMI). PRZYGOTOWANIE MIESZANEK, KLEIKÓW I HERBAT ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCĄ GRAMATURĄ ORAZ ZALECENIAMI PEDIATRÓW, PRZYJMOWANIE BUTELEK Z ODDZIAŁÓW, MYCIE I STERYLIZACJI ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI PRZEPISAMI, PRZYGOTOWANIE WYSTERYLIZOWANYCH BUTELEK DO PROCESU NAPEŁNIANIA NA POSZCZEGÓLNE ODDZIAŁY, ZAKRYWANIE I OPISYWANIE NAPEŁNIONYCH BUTELEK, PASTERYZACJA MIESZANEK I HERBAT, SCHŁADZANIE W BASENACH WODNYCH MIESZANEK PO UPRZEDNIEJ PASTERYZACJI, WYDAWANIE MIESZANEK I HERBAT NA POSZCZEGÓLNE ODDZIAŁY
WOJEWÓDZKI SZPITAL ZESPOLONY W KONINIE - 2016-09-05 - Konin (wielkopolskie)
praca pod okiem doświadczonego Szefa Kuchni: - obsługa gastronomiczna restauracji/ baru hotelowego; - obsługa gastronomiczna konferencji/ bankietów/ imprez
START TRAVEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-01 - Dosłońce (małopolskie)