KUCHARZ Bia艂a Podlaska oferta pracy Dariusz Osiak BROWAR OSJANN
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotwywanie r贸偶nego rodzaju potraw
Data publikacji: 2017-08-21
Lokalizacja: Bia艂a Podlaska (lubelskie)
Pracodawca: Dariusz Osiak BROWAR OSJANN
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Plac Wolno艣ci 15, 21-500 Bia艂a Podlaska, powiat: m. Bia艂a Podlaska, woj: lubelskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotwywanie r贸偶nego rodzaju potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bia艂a Podlaska
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Bia艂a Podlaska
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Bia艂a Podlaska
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 21.08.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: umiej臋tno艣膰 przyrz膮dzania posi艂k贸w
Nazwa pracodawcy: Dariusz Osiak BROWAR OSJANN
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bia艂ej Podlaskiej
Adres pracodawcy:
Janowska 11bc, 21-500 Bia艂a Podlaska, powiat: m. Bia艂a Podlaska, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Bia艂a Podlaska
Gmina pracodawcy: Bia艂a Podlaska
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Bia艂a Podlaska
Ulica pracodawcy: Janowska
Numer budynku pracodawcy: 11bc
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bia艂ej Podlaskiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.08.2017
Oferta pracy wa偶na do: 30.09.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.08.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Procesowanie/weryfikacja podr贸偶y s艂u偶bowych dla wszystkich niemieckich sp贸艂ek koncernu. Procesowanie niemieckich podr贸偶y s艂u偶bowych dla wyszczeg贸lnionych sp贸艂ek. Audyt delegacji s艂u偶bowych zgodnie z za艂o偶eniami firmy ThyssenKrupp. Korekta/odrzucenie podr贸偶y s艂u偶bowych/kasowanie. Identyfikacja i wyja艣nienie potencjalnych zapyta艅 odno艣nie podr贸偶y s艂u偶bowych. Monitoring i administracja skrzynki dzia艂u. Odpowiadanie na wszelkie zapytanie wewn臋trznych klient贸w.
kontakt przez PUP - 2016-04-16 - Gda艅sk (pomorskie)
Produkcja gastronomiczna, utrzymanie czysto艣ci w lokalu, kontrola stanu zapas贸w, zabezpieczanie surowc贸w i produkt贸w gotowych przed zepsuciem. Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy
BIELGAST II Sp. z o.o. - 2017-07-21 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Obieranie owoc贸w i warzyw, przygotowywanie sur贸wek, sa艂atek, zmywanie naczy艅, dekorowanie talerza
S.C. El偶bieta Czech, Teresa Wilk RESTAURACJA TADEUSZ - 2018-03-29 - Proszowice (ma艂opolskie)
Przygotowanie potraw tradycyjnej kuchni ukrai艅skiej; organizacja pracy w kuchni; zarz膮dzanie prac膮 pomocy kuchennej. Umowa zlecenie, ok. 84 godzin pracy w miesi膮cu; dyspozycyjno艣膰 od poniedzia艂ku do pi膮tku, w godz. 8:00-20:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 1 rok. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Legionowo (mazowieckie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w (pizzy).
"ALFORNO" ADAM CI膭PA艁A, BAR PODZWIERZYNIEC 31 W 艁A艃CUCIE - 2015-12-15 - 艁a艅cut (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej i orientalnej wed艂ug orginalnych receptur
FW "GANGES" Sp.Jawna Mohammed Omar Faruque, Katarzyna Pietras Faruque - 2015-12-08 - Sosnowiec (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ;WYMAGANIA: ZNAJOMO艢膯 KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE NA STANOWISKU;KONTAKT Z PRACODAWC膭: TEL 509361001 LUB C.V NA MAIL info (at) pracowniasmaku.pl
PRACOWNIA SMAKU, SANTORINI PAULINA KOSIOR - 2016-05-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- Zakres obowi膮zk贸w: Terminowe i higieniczne przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem dla dzieci do lat trzech, osobiste przyjmowanie za pokwitowaniem i przechowywanie produkt贸w, pobieranie pr贸b 偶ywieniowych, utrzymywanie w czysto艣ci naczy艅, urz膮dze艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych oraz dbanie o stan sanitarny pomieszcze艅, dokumentowanie i przestrzeganie przepis贸w HACCP- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto + premia oraz dodatek za sta偶 pracy. Praca na umow臋 o prac臋 na zast臋pstwo. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe, mile widziane wykszta艂cenie kierunkowe gastronomiczne. Wymagany dyplom kucharza. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanepidu. Do艣wiadczenie nie jest wymagane aczkolwiek mile widziane. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (7:30-15:30) (Tel. 32-259-74-28 w. 105) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Sokolska 26, 40-086 Katowice) lub e-mail: kadry (at) zlobek.katowice.pl
呕艁OBEK MIEJSKI W KATOWICACH - 2016-06-01 - Katowice (艣l膮skie)
- umiej臋tno艣膰 samodzielnego sporz膮dzania potraw
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2017-09-11 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Dom Seniora - W艣r贸d Swoich El偶bieta Karkusi艅ska - 2017-10-11 - Konstantyn贸w 艁贸dzki (艂贸dzkie)
Osoba jest reprezentantem szefa kuchni. Praca na samodzielnym stanowisku przy przygotowywaniu i sporz膮dzaniu da艅 kuchni orientalnej wg menu oraz w艂asnych receptur/przepis贸w. Dbanie o czysto艣c stanowiska pracy. Przygotowywanie i organizacja cateringu i imprez okoliczno艣ciowych. Zamawianie towaru i przypraw z hurtowni azjatyckich.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Nowa S贸l (lubuskie)
Kucharz
"STYRNOL" FHU BUDZOWSKI WITOLD - 2015-12-18 - Zawoja (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w wieku przedszkonym (3 posi艂ki dziennie, bez diet)
Miejskie Przedszkole Nr 8 - 2017-07-07 - Zgierz (艂贸dzkie)
- Przygotowywanie, kr臋cenie SUSHI. Kontakt z klientem. Zamawianie i przyjmowanie towaru. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie ca艂ej Polski w r贸偶nych punktach gastronomicznych wed艂ug potrzeb: Krak贸w, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec, Bytom.- Wynagrodzenie: 1050 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00, 10:00-20:00. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 kr臋cenia SUSHI minimum 2 lata. Aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno epidemiologicznych. Komunikatywno艣膰..
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowanie potra wg standard贸w
"QLT RESTAURANT & BAR" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-09-20 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Praca na stanowisku cukiernik
CUKIERNIA Grela Micha艂 - 2016-09-22 - Che艂m (lubelskie)
-
P.H.U. NIKA Jerzy Lewandowski WROC艁AW DOM WCZASOWO-REHABILITACYJNY BA艁TYK W MRZE呕YNIE - 2017-06-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami, pilnowanie procedur HACAP ( wymaga艅 sanitarnych)
PPRH "BRONOWO" SP. Z O.O BRONOWO - 2016-05-04 - Lutowiska (podkarpackie)
- przygotowanie potraw zgodnie z menu lokalu (Autorska pizza&cafe)
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe "JARO" Jaros艂aw 艢wiercz - 2018-08-20 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Kucharz
DWOREK TUCHOLSKI SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-02-17 - Zblewo (pomorskie)
przygotowywanie potraw, przygotowywanie i organizacja gotowania.
Marek Kami艅ski Zajazd Tama Brodzka - 2016-05-06 - Tama Brodzka (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posilk贸w,kontrola stan贸w skladnikow,dbanie o 艂ad i porz膮dek na stanowisku pracy,sprawdzanie jako艣ci produkt贸w spo偶ywczych
PHU "L-S GASTRO" Robert Siankiewicz , Leszek Le艣nik s.c. - 2016-05-06 - S艂upca (wielkopolskie)
koordynowanie oraz nadz贸r nad prawid艂owym fuunkcjonowaniem prac kuchni, przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej,
SOFRA RENATA CH膭DZY艃SKA ZIEMAK - 2018-01-03 - Marki (mazowieckie)
Prace na farmie brojler贸w
SP脫艁DZIELNIA "ADOROL" W ADOLFOWIE - 2018-07-13 - Adolfowo (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, kierowaniem zespo艂em
RYTER-SKI s. c. - 2017-06-02 - Rytro (ma艂opolskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z procedurami i standardami.Realizacja zada艅 zleconych przez Szefa Kuchni.Dbanie o czysto艣膰 i higien臋 pracy.Racjonalne gospodarowanie towarem.Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 艣wiadczonych us艂ug.Charakter zmian i godziny pracy do uzgodnienia z pracodawc膮.Wymiar czasu pracy: 200 h/ na miesi膮c
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiempracodawca zapewnia zakwaterowanie i wy偶ywieniewynagrodzenie od 2500 z艂 brutto+premia,miejsce pracy Bar "Gospoda Rybna" w Krynicy Morskiej
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe "VENDI" - 2017-04-03 - Krynica Morska (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Brzoz贸w (podkarpackie)
- Prowadzenie kuchni w bufecie.- Wynagrodzenie: 3000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.-
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHA艁 JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2018-02-02 - Katowice (艣l膮skie)