KUCHARZ - 1/2 ETATU Zielona G贸ra oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ - 1/2 ETATU
Wynagrodzenie: od 1聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: samodzielne sporz膮dzanie potraw zgodnie z ustalonym jad艂ospisem, pieczenie ciast, obliczanie warto艣ci kalorycznych, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych
Data publikacji: 2017-06-09
Lokalizacja: Zielona G贸ra (lubuskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Zielona G贸ra, powiat: m. Zielona G贸ra, woj: lubuskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
samodzielne sporz膮dzanie potraw zgodnie z ustalonym jad艂ospisem, pieczenie ciast, obliczanie warto艣ci kalorycznych, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽200 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - 1/2 ETATU
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zielona G贸ra
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubuskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Zielona G贸ra
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 12.06.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zawodowe, 2 lata do艣wiadczenia w gastronomii (jako samodzielny kucharz), znajomo艣膰 kuchni staropolskiej, europejskiej, niskokalorycznej, umiej臋tno艣膰 uk艂adania menu oraz obliczania warto艣ci kalorycznej potraw, znajomo艣膰 HACCP
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zielonej G贸rze
Adres pracodawcy:
Batorego 126 A, 65-735 Zielona G贸ra, powiat: m. Zielona G贸ra, woj: lubuskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Zielona G贸ra
Gmina pracodawcy: Zielona G贸ra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zielona G贸ra
Ulica pracodawcy: Batorego
Numer budynku pracodawcy: 126 A
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zielonej G贸rze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.06.2017
Oferta pracy wa偶na do: 28.06.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.06.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wymagane do艣wiadczenie zawodowe, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna.Praca w restauracji pod Raciborzem. Kuchnia polska.
IN PERSON - POLSKA Sp. z o. o. - 2015-11-19 - Racib贸rz (艣l膮skie)
obr贸bka wst臋pna surowc贸w, obr贸bka termiczna p贸艂produkt贸w, wydawanie gotowych potraw
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
przygotowywanie da艅 kuchni polskiej
F.P.H. GRELO Grzegorz 艁obocki - 2018-06-20 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Jag艂owice (lubuskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
HOTEL OTOMIN Katarzyna Stangrecka Stanis艂aw Pochro艅-Frankowski S.C. - 2016-02-02 - Gda艅sk (pomorskie)
gotowanie i przygotowanie produkt贸w
kontakt przez OHP - 2016-03-11 - Radlin (艣l膮skie)
OFERTA PRACY DLA OSOBY NIEPE艁NOSPRAWNEJPrzygotowywanie potraw kuchni polskiej i mi臋dzynarodowej, realizowanie us艂ug gastronomicznych na najwy偶szym poziomie
FASADA-INVESTMENT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-02-23 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
TAWERNA DOMINIKA艃SKA Ireneusz Szyd艂owski - 2017-04-26 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowanie potraw bengalskich
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Praca w kuchni, przy przygotowywaniu posi艂k贸w i przy barze.
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
znajomo艣膰 kuchni senegalskiej, przygotowywanie da艅 kuchni senegalskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Marki (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Radom (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Wo艂贸w (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni,
JOL-MARK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-01-05 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
"STARA SZKO艁A" S.C. Tomasz Kowalski i Seweryn Kami艅ski - 2015-12-11 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
kucharzpraca od godz 12.00 do 20.00dwie soboty w miesi膮cu pracuj膮ce, za soboty pracuj膮ce przys艂uguj膮 dni wolne
Zak艂ad Produkcyjno-Us艂ugowo-Handlowy Wilk-Pol Wilk Henryk - 2016-11-23 - Mielec (podkarpackie)
obr贸bka wst臋pna owoc贸w, warzyw i mi臋sa, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie da艅, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Radzy艅 Podlaski (lubelskie)
przygotowanie potraw, zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Warszawa (mazowieckie)
GOTOWANIE, PRACA NA KUCHNI, WYDAWANIE POTRAWWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE PODSTAWOWE, ORZECZENIE O STOPNIU NIEPE艁NOSPRANO艢CI, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY NA KUCHNI, GOTOWANIAPRACA W HOTELU NA PRAWOBRZE呕U W SZCZECINIEgodziny pracy: 14:00-22:00
CENTRUM US艁UG IMPREZOWO BANKIETOWYCH ZBIGNIEW TADEUSZ MA艃KOWSKI - 2018-04-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
prace gastronomiczne
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESP脫艁 ZAK艁AD脫W OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2017-12-27 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Obs艂uga gyrosa, frytkownicy, przygotowanie da艅 mi臋snych Miejsce pracy: ul. Wroc艂awska 71, 55-002 Kamieniec Wroc艂awskiKontakt z pracodawc膮 telefoniczny: 506-472-263Sala G
APRIL Joanna Sm贸艂ka - 2017-11-16 - Kamieniec Wroc艂awski (dolno艣l膮skie)
1. Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych.2. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych.3. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna).4. Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.5. Wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych.6. Sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet.7. Utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - 呕ukowo (pomorskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw. Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych. Utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - P艂o艅sk (mazowieckie)
Brak danych
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Nowy Targ (ma艂opolskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w i organizacja pracy, dbanie o towar restauracji
VERAPL Sp贸艂ka z o.o. Wierzchucino - 2017-01-09 - Wierzchucino (pomorskie)
.
PRO-MOT Sp. z o.o. - 2018-05-07 - Chojnice (pomorskie)