KUCHARZ (0,75 ETATU) K/M Warszawa oferta pracy Bursa nr 6
Stanowisko: KUCHARZ (0,75 ETATU) K/M
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i technologi膮 produkcji potraw- odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 i walory sensoryczne przygotowanych potraw- odpowiedzialno艣膰 za prawid艂owe przechowywanie i wykorzystanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych- przygotowywanie porcji zgodnie z norm膮 wagow膮- punktualne wydawanie posi艂k贸w- odpowiedzialno艣膰 za prawid艂owe pobieranie i przechowywanie pr贸bek 偶ywno艣ciowych- utrzymywanie w nale偶ytym stanie sanitarno-higienicznym pomieszcze艅 (kuchnia wraz z zapleczem kuchennym, magazyny, pomieszczenia socjalne, sto艂贸wka) i wyposa偶enia gastronomicznego na stanowisku pracy- u偶ytkowanie wyposa偶enia gastronomicznego zgodnie z instrukcjami obs艂ugi i zasadami bhp.- niezw艂oczne powiadamianie prze艂o偶onych o zauwa偶onych uszkodzeniach wyposa偶enia gastronomicznego oraz innych potencjalnych zagro偶eniach- przestrzeganie wdro偶onych w Bursie procedur i instrukcji z zakresu Systemu Produkcji Bezpiecznej 呕ywno艣ci HACCP- przestrzeganie dyscypliny pracy i organizacji pracy w bloku 偶ywieniowym- przestrzeganie higieny pracy i higieny osobistej
Data publikacji: 2020-06-09
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Bursa nr 6
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Okopowa 55a, 01-043 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i technologi膮 produkcji potraw- odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 i walory sensoryczne przygotowanych potraw- odpowiedzialno艣膰 za prawid艂owe przechowywanie i wykorzystanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych- przygotowywanie porcji zgodnie z norm膮 wagow膮- punktualne wydawanie posi艂k贸w- odpowiedzialno艣膰 za prawid艂owe pobieranie i przechowywanie pr贸bek 偶ywno艣ciowych- utrzymywanie w nale偶ytym stanie sanitarno-higienicznym pomieszcze艅 (kuchnia wraz z zapleczem kuchennym, magazyny, pomieszczenia socjalne, sto艂贸wka) i wyposa偶enia gastronomicznego na stanowisku pracy- u偶ytkowanie wyposa偶enia gastronomicznego zgodnie z instrukcjami obs艂ugi i zasadami bhp.- niezw艂oczne powiadamianie prze艂o偶onych o zauwa偶onych uszkodzeniach wyposa偶enia gastronomicznego oraz innych potencjalnych zagro偶eniach- przestrzeganie wdro偶onych w Bursie procedur i instrukcji z zakresu Systemu Produkcji Bezpiecznej 呕ywno艣ci HACCP- przestrzeganie dyscypliny pracy i organizacji pracy w bloku 偶ywieniowym- przestrzeganie higieny pracy i higieny osobistej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: + premia uznaniowa+ dodatek sta偶owy
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (0,75 ETATU) K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1465
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe (kucharz), 3 lata do艣wiadczenia zawodowego. Obowi膮zki:- przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i technologi膮 produkcji potraw- odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 i walory sensoryczne przygotowanych potraw- odpowiedzialno艣膰 za prawid艂owe przechowywanie i wykorzystanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych- przygotowywanie porcji zgodnie z norm膮 wagow膮- punktualne wydawanie posi艂k贸w- odpowiedzialno艣膰 za prawid艂owe pobieranie i przechowywanie pr贸bek 偶ywno艣ciowych- utrzymywanie w nale偶ytym stanie sanitarno-higienicznym pomieszcze艅 (kuchnia wraz z zapleczem kuchennym, magazyny, pomieszczenia socjalne, sto艂贸wka) i wyposa偶enia gastronomicznego na stanowisku pracy- u偶ytkowanie wyposa偶enia gastronomicznego zgodnie z instrukcjami obs艂ugi i zasadami bhp.- niezw艂oczne powiadamianie prze艂o偶onych o zauwa偶onych uszkodzeniach wyposa偶enia gastronomicznego oraz innych potencjalnych zagro偶eniach- przestrzeganie wdro偶onych w Bursie procedur i instrukcji z zakresu Systemu Produkcji Bezpiecznej 呕ywno艣ci HACCP- przestrzeganie dyscypliny pracy i organizacji pracy w bloku 偶ywieniowym- przestrzeganie higieny pracy i higieny osobistejPraca w godzinach: 5:30-13:30, 12:30-20:30[Zg艂oszenia osobiste: ul. Okopowa 55a, 22 838 95 96]
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: Bursa nr 6
danePracodawcy_nip: 5271021152
danePracodawcy_regon: 000192590
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Okopowa 55a, 01-043 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po uzgodnieniu z pracodawc膮
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
danePracodawcy_kodPowiatu: 1465
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0918123
Ulica pracodawcy: Okopowa
Numer budynku pracodawcy: 55a
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 15.06.2020
Oferta pracy wa偶na do: 09.07.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 15.06.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?acf65142d985f30c935dc5d65f1ada52
Podobne oferty pracy
sporz膮dzanie posi艂k贸w
Us艂ugi Gastronomiczne Anna Bielecka KARCZMA "MAKOWE POLE" - 2016-04-07 - W艂ost贸w (艣wi臋tokrzyskie)
zapewnienie wysokiej jako艣ci produkt贸w i us艂ug, przygotowywanie potraw i da艅, estetyczna i prawid艂owa ich prezentacja, przestrzeganie norm, dba艂o艣膰 o jako艣膰 wykonywanej pracy
"HAPPY DIET" SP脫艁KA JAWNA A. WR脫BEL, A. GRELA - 2017-03-29 - Krak贸w (ma艂opolskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w i da艅 zgodnie z zam贸wieniem z艂o偶onym przez kelnera
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg zasad kuchni indyjskiej, przygotowywanie p贸艂produkt贸w.
kontakt przez PUP - 2021-04-02 - Legionowo (mazowieckie)
gotowanie posi艂k贸w w domu opieki
K.K. Sp. z o.o. - 2017-06-29 - W贸lka Ratowiecka (podlaskie)
przygotowanie potraw typu gor膮cych, pieczeni i mi臋s, zup, sa艂atek z zachowaniem obowi膮zuj膮cych przepis贸w, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowywanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw
kontakt przez PUP - 2019-02-21 - Ropa (ma艂opolskie)
Kompleksowa telefoniczna obs艂uga klient贸w.. Doradzanie klientom w kwestiach dopasowania oferty produktowej do indywidualnych potrzeb. Badanie potrzeb klient贸w i dbanie o budowanie pozytywnych relacji. Administrowanie systemem zam贸wie艅. Dbanie o dobry wizerunek firmy.
HR SYSTEMS sp. z o.o. - 2019-04-05 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, gotowanie.
MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel Sp. z o.o. - 2018-09-25 - O偶ar贸w Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z receptur膮, gotowanie zup, przygotowywanie cateringu; wydawanie posi艂k贸w.
ARRUBA P.W.PIOTR KURLEJ - 2017-10-20 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, tworzenie nowych da艅.PRACA Restauracja OLIMP GALERIA FELICITY
SMK S.C. SEBASTIAN BANASIK, KRYSTIAN BANASIK, J脫ZEFA BANASIK,EDWARD BANASIK, MAJA STEFANIAK - 2018-07-19 - Lublin (lubelskie)
x
BAZYLIA II El偶bieta Kruszy艅ska - 2017-11-02 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA SP脫艁KA CYWILNA MARZENA WOJCIECHOWSKA ROBERT WOJCIECHOWSKI - 2019-02-25 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Dziwn贸wek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie 艣niada艅, obiad贸w, posi艂k贸w z karty, obs艂uga imprez
BABIOG脫RSKIE CENTRUM REHABILITACJI I HIPOTERAPII "KLAUDIA" BO呕ENA MOSUR - 2018-11-07 - Juszczyn (ma艂opolskie)
w/g stanowiska
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ Polskiego Zwi膮zku Niewidomych w Kielcach - 2021-03-05 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Gotowanie, obieranie i szatkowanie warzyw. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepe艂nosprawno艣ci, mile widziane prawo jazdy kat B. Wynagrodzenie do uzgodnienia.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROS艁AW JERMAK - 2018-03-12 - Wejherowo (pomorskie)
projektowanie szablon贸w uk艂adu kroju oraz importowanie do druku
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Tczew (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Na艂臋cz贸w (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, serwowanie posi艂k贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. Mydlana,Oferta dost臋pna w sali G,Kontakt z pracodawc膮 - Urszula Pietruszczyk, tel.:223357683, e-mail: hr.fms.pl (at) sodexo.com
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-05-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Pu艂awy (lubelskie)
Zgodne ze stanowiskiem
Pensjonat Blanka Krzysztof Kobla艅ski - 2016-10-28 - Rowy (pomorskie)
Przygotowywanie potraw.
Catering Blue s.c. Niedzi贸艂ka Tomasz, Maka膰 Tomasz - 2018-09-05 - Mokobody (mazowieckie)
sprzeda偶, obs艂uga kas fiskalnych, wyk艂adanie i ekspozycja towaru
kontakt przez PUP - 2019-12-03 - Leszno G贸rne (lubuskie)
przygotowywanie i wyr贸b pierog贸w
NOVA-FOOD LOGISTIC 2 SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPIWEDZIALNO艢CI膭 - 2016-12-02 - Bukowica (lubuskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w w gastronomii otwartej
"Duo-Bet" sp. z o.o. - 2017-03-03 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w Ko艂obrzegu (Sanatorium Muszelka) w godz. 6-16 w systemie r贸wnowa偶nym, r贸wnie偶 w soboty i niedziele.
FOOD INVESTMENT S.A. - 2020-01-16 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I DA艃 DOSTOSOWANYCH DO INDYWIDUALNYCH POTRZEB KLIENTA W STO艁脫WCE PRODUKCYJNEJ
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO - US艁UGOWE 'LUBINPEX' SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-09 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, zamawianie towaru, wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci.
Dariusz Podyma "KONTRA" P.U. - 2016-08-22 - D艂ugo艂臋ka (dolno艣l膮skie)
wg. za艂膮cznika
kontakt przez PUP - 2021-03-24 - Z艂ot贸w (wielkopolskie)