KUCHARZ (0,75 ETATU) K/M Warszawa oferta pracy Bursa nr 6


Najwi臋kszy wyb贸r odzie偶y

Stanowisko: KUCHARZ (0,75 ETATU) K/M

Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN

Zakres obowi膮zk贸w: - przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i technologi膮 produkcji potraw- odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 i walory sensoryczne przygotowanych potraw- odpowiedzialno艣膰 za prawid艂owe przechowywanie i wykorzystanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych- przygotowywanie porcji zgodnie z norm膮 wagow膮- punktualne wydawanie posi艂k贸w- odpowiedzialno艣膰 za prawid艂owe pobieranie i przechowywanie pr贸bek 偶ywno艣ciowych- utrzymywanie w nale偶ytym stanie sanitarno-higienicznym pomieszcze艅 (kuchnia wraz z zapleczem kuchennym, magazyny, pomieszczenia socjalne, sto艂贸wka) i wyposa偶enia gastronomicznego na stanowisku pracy- u偶ytkowanie wyposa偶enia gastronomicznego zgodnie z instrukcjami obs艂ugi i zasadami bhp.- niezw艂oczne powiadamianie prze艂o偶onych o zauwa偶onych uszkodzeniach wyposa偶enia gastronomicznego oraz innych potencjalnych zagro偶eniach- przestrzeganie wdro偶onych w Bursie procedur i instrukcji z zakresu Systemu Produkcji Bezpiecznej 呕ywno艣ci HACCP- przestrzeganie dyscypliny pracy i organizacji pracy w bloku 偶ywieniowym- przestrzeganie higieny pracy i higieny osobistej

Data publikacji: 2020-06-09

Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)

Pracodawca: Bursa nr 6

Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.

Miejsce pracy:
Okopowa 55a, 01-043 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie

Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w

Zakres obowi膮zk贸w:
- przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i technologi膮 produkcji potraw- odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 i walory sensoryczne przygotowanych potraw- odpowiedzialno艣膰 za prawid艂owe przechowywanie i wykorzystanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych- przygotowywanie porcji zgodnie z norm膮 wagow膮- punktualne wydawanie posi艂k贸w- odpowiedzialno艣膰 za prawid艂owe pobieranie i przechowywanie pr贸bek 偶ywno艣ciowych- utrzymywanie w nale偶ytym stanie sanitarno-higienicznym pomieszcze艅 (kuchnia wraz z zapleczem kuchennym, magazyny, pomieszczenia socjalne, sto艂贸wka) i wyposa偶enia gastronomicznego na stanowisku pracy- u偶ytkowanie wyposa偶enia gastronomicznego zgodnie z instrukcjami obs艂ugi i zasadami bhp.- niezw艂oczne powiadamianie prze艂o偶onych o zauwa偶onych uszkodzeniach wyposa偶enia gastronomicznego oraz innych potencjalnych zagro偶eniach- przestrzeganie wdro偶onych w Bursie procedur i instrukcji z zakresu Systemu Produkcji Bezpiecznej 呕ywno艣ci HACCP- przestrzeganie dyscypliny pracy i organizacji pracy w bloku 偶ywieniowym- przestrzeganie higieny pracy i higieny osobistej

Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny

warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13

Wymiar etatu: 0.75

Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany

warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2

Liczba godzin pracy w tygodniu: 30

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN

Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: + premia uznaniowa+ dodatek sta偶owy

System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮

warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1

Nazwa stanowiska: KUCHARZ (0,75 ETATU) K/M

Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa

Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie

warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14

Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa

warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1465

Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa

Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska

Zaw贸d: kucharz*

Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋

Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN

Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2020

Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)

wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array

Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz

wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array

Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe (kucharz), 3 lata do艣wiadczenia zawodowego. Obowi膮zki:- przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i technologi膮 produkcji potraw- odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 i walory sensoryczne przygotowanych potraw- odpowiedzialno艣膰 za prawid艂owe przechowywanie i wykorzystanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych- przygotowywanie porcji zgodnie z norm膮 wagow膮- punktualne wydawanie posi艂k贸w- odpowiedzialno艣膰 za prawid艂owe pobieranie i przechowywanie pr贸bek 偶ywno艣ciowych- utrzymywanie w nale偶ytym stanie sanitarno-higienicznym pomieszcze艅 (kuchnia wraz z zapleczem kuchennym, magazyny, pomieszczenia socjalne, sto艂贸wka) i wyposa偶enia gastronomicznego na stanowisku pracy- u偶ytkowanie wyposa偶enia gastronomicznego zgodnie z instrukcjami obs艂ugi i zasadami bhp.- niezw艂oczne powiadamianie prze艂o偶onych o zauwa偶onych uszkodzeniach wyposa偶enia gastronomicznego oraz innych potencjalnych zagro偶eniach- przestrzeganie wdro偶onych w Bursie procedur i instrukcji z zakresu Systemu Produkcji Bezpiecznej 呕ywno艣ci HACCP- przestrzeganie dyscypliny pracy i organizacji pracy w bloku 偶ywieniowym- przestrzeganie higieny pracy i higieny osobistejPraca w godzinach: 5:30-13:30, 12:30-20:30[Zg艂oszenia osobiste: ul. Okopowa 55a, 22 838 95 96]

Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3

Nazwa pracodawcy: Bursa nr 6

danePracodawcy_nip: 5271021152

danePracodawcy_regon: 000192590

Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy

Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy

Adres pracodawcy:
Okopowa 55a, 01-043 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie

J臋zyk aplikacji o prac臋: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po uzgodnieniu z pracodawc膮

Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie

danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14

Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa

danePracodawcy_kodPowiatu: 1465

Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa

Kraj pracodawcy: Polska

danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134

Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa

danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0918123

Ulica pracodawcy: Okopowa

Numer budynku pracodawcy: 55a

Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0

pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001

Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*

pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211

Data dodania oferty pracy: 15.06.2020

Oferta pracy wa偶na do: 09.07.2020

Data udost臋pnienia oferty pracy: 15.06.2020

Data przyj臋cia oferty pracy: 09.06.2020

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

kodJezyka: pl

link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?acf65142d985f30c935dc5d65f1ada52

Podobne oferty pracy

KUCHARZ - od 1聽850 PLN

sporz膮dzanie posi艂k贸w
Us艂ugi Gastronomiczne Anna Bielecka KARCZMA "MAKOWE POLE" - 2016-04-07 - W艂ost贸w (艣wi臋tokrzyskie)

KUCHARZ - od 17 PLN

zapewnienie wysokiej jako艣ci produkt贸w i us艂ug, przygotowywanie potraw i da艅, estetyczna i prawid艂owa ich prezentacja, przestrzeganie norm, dba艂o艣膰 o jako艣膰 wykonywanej pracy
"HAPPY DIET" SP脫艁KA JAWNA A. WR脫BEL, A. GRELA - 2017-03-29 - Krak贸w (ma艂opolskie)

KUCHARZ/STA呕 - 997,4 PLN

samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w i da艅 zgodnie z zam贸wieniem z艂o偶onym przez kelnera
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Kazimierz Dolny (lubelskie)

KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ - od 3聽200 PLN

Przygotowywanie posi艂k贸w wg zasad kuchni indyjskiej, przygotowywanie p贸艂produkt贸w.
kontakt przez PUP - 2021-04-02 - Legionowo (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2聽200 PLN

gotowanie posi艂k贸w w domu opieki
K.K. Sp. z o.o. - 2017-06-29 - W贸lka Ratowiecka (podlaskie)

KUCHARZ - 1聽017,4 PLN

przygotowanie potraw typu gor膮cych, pieczeni i mi臋s, zup, sa艂atek z zachowaniem obowi膮zuj膮cych przepis贸w, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowywanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw
kontakt przez PUP - 2019-02-21 - Ropa (ma艂opolskie)

SPECJALISTA DS. OBS艁UGI KLIENTA (J. RUMU艃SKI) (WARSZAWA/ZDALNIE) K/M - od 5聽000 PLN

Kompleksowa telefoniczna obs艂uga klient贸w.. Doradzanie klientom w kwestiach dopasowania oferty produktowej do indywidualnych potrzeb. Badanie potrzeb klient贸w i dbanie o budowanie pozytywnych relacji. Administrowanie systemem zam贸wie艅. Dbanie o dobry wizerunek firmy.
HR SYSTEMS sp. z o.o. - 2019-04-05 - Warszawa (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2聽500 PLN

Przygotowywanie potraw zgodnie z receptur膮, gotowanie zup, przygotowywanie cateringu; wydawanie posi艂k贸w.
ARRUBA P.W.PIOTR KURLEJ - 2017-10-20 - Lublin (lubelskie)

KUCHARZ - od 3聽200 PLN

Przygotowywanie potraw, tworzenie nowych da艅.PRACA Restauracja OLIMP GALERIA FELICITY
SMK S.C. SEBASTIAN BANASIK, KRYSTIAN BANASIK, J脫ZEFA BANASIK,EDWARD BANASIK, MAJA STEFANIAK - 2018-07-19 - Lublin (lubelskie)

KUCHARZ - od 2聽600 PLN

Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Dziwn贸wek (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - od 3聽500 PLN

Przygotowywanie 艣niada艅, obiad贸w, posi艂k贸w z karty, obs艂uga imprez
BABIOG脫RSKIE CENTRUM REHABILITACJI I HIPOTERAPII "KLAUDIA" BO呕ENA MOSUR - 2018-11-07 - Juszczyn (ma艂opolskie)

KUCHARZ - od 2聽100 PLN

Gotowanie, obieranie i szatkowanie warzyw. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepe艂nosprawno艣ci, mile widziane prawo jazdy kat B. Wynagrodzenie do uzgodnienia.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROS艁AW JERMAK - 2018-03-12 - Wejherowo (pomorskie)

OPERATOR SYSTEMU CAD - od 2聽000 PLN

projektowanie szablon贸w uk艂adu kroju oraz importowanie do druku
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Tczew (pomorskie)

KUCHARZ - od 1聽850 PLN

PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Na艂臋cz贸w (lubelskie)

KUCHARZ - 2聽800 - 3聽000 PLN

przygotowywanie posi艂k贸w, serwowanie posi艂k贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. Mydlana,Oferta dost臋pna w sali G,Kontakt z pracodawc膮 - Urszula Pietruszczyk, tel.:223357683, e-mail: hr.fms.pl (at) sodexo.com
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-05-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)

EKSPEDIENT W STACJI OBS艁UGI POJAZD脫W - 997,4 PLN

zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Pu艂awy (lubelskie)

KUCHARZ - od 2聽300 PLN

Zgodne ze stanowiskiem
Pensjonat Blanka Krzysztof Kobla艅ski - 2016-10-28 - Rowy (pomorskie)

KUCHARZ - 2聽500 - 5聽000 PLN

Przygotowywanie potraw.
Catering Blue s.c. Niedzi贸艂ka Tomasz, Maka膰 Tomasz - 2018-09-05 - Mokobody (mazowieckie)

SPRZEDAWCA - PRACE INTERWENCYJNE (LESZNO G脫RNE) - od 2聽250 PLN

sprzeda偶, obs艂uga kas fiskalnych, wyk艂adanie i ekspozycja towaru
kontakt przez PUP - 2019-12-03 - Leszno G贸rne (lubuskie)

KUCHARZ (BUKOWICA) - od 1聽850 PLN

przygotowywanie i wyr贸b pierog贸w
NOVA-FOOD LOGISTIC 2 SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPIWEDZIALNO艢CI膭 - 2016-12-02 - Bukowica (lubuskie)

KUCHARZ - od 13 PLN

Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w w gastronomii otwartej
"Duo-Bet" sp. z o.o. - 2017-03-03 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)

KUCHARZ - od 3聽205,44 PLN

Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w Ko艂obrzegu (Sanatorium Muszelka) w godz. 6-16 w systemie r贸wnowa偶nym, r贸wnie偶 w soboty i niedziele.
FOOD INVESTMENT S.A. - 2020-01-16 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - 2聽400 - 2聽800 PLN

PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I DA艃 DOSTOSOWANYCH DO INDYWIDUALNYCH POTRZEB KLIENTA W STO艁脫WCE PRODUKCYJNEJ
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO - US艁UGOWE 'LUBINPEX' SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-09 - Lubin (dolno艣l膮skie)

KUCHARZ - 2聽000 - 2聽100 PLN

Przygotowywanie potraw, zamawianie towaru, wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)

KUCHARZ W PRZEDSZKOLU - od 2聽900 PLN

przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci.
Dariusz Podyma "KONTRA" P.U. - 2016-08-22 - D艂ugo艂臋ka (dolno艣l膮skie)

KUCHARZ - od 2聽800 PLN

wg. za艂膮cznika
kontakt przez PUP - 2021-03-24 - Z艂ot贸w (wielkopolskie)


Wybierz powiat