KUCHARZ ŚNIADANIOWY/ KUCHARZ RESTAURACYJNY Ożarów Mazowiecki oferta pracy MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ ŚNIADANIOWY/ KUCHARZ RESTAURACYJNY
Wynagrodzenie: do 3 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, gotowanie.
Data publikacji: 2018-09-25
Lokalizacja: Ożarów Mazowiecki (mazowieckie)
Pracodawca: MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Poznańska 177, 05-850 Ożarów Mazowiecki, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, gotowanie.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 3 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ŚNIADANIOWY/ KUCHARZ RESTAURACYJNY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ożarów Mazowiecki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: warszawski zachodni
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ożarów Mazowiecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 3 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie średnie kierunkowe, ks. sanepid.
Nazwa pracodawcy: MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Adres pracodawcy:
Poznańska 177, 05-850 Ożarów Mazowiecki, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 9-17
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: warszawski zachodni
Gmina pracodawcy: Ożarów Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ożarów Mazowiecki
Ulica pracodawcy: Poznańska
Numer budynku pracodawcy: 177
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.09.2018
Oferta pracy ważna do: 24.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 26.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 25.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
Przedszkole nr 89 Niezapominajka - 2017-08-02 - Warszawa (mazowieckie)
Spawanie konstrukcji stalowych, okien, drzwi,mebli.
LOFT & CRAFT S.C. WOJCIECH PAKIER, TOMASZ BURKOWSKI - 2017-03-14 - Jatne (mazowieckie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej tj. kulfi, samosy, solma, sarma itp. Przygotowywanie sosów.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Staż w firmie RUBBEX Sp. z o.o. Miejsce odbywania stażu KIELCE. Program stażu do zapoznania w p.18.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Bytom Odrzański (lubuskie)
praca w barze szyzbkiej obsługi
"OKRĄGLAK" s.c. Joanna i Maciej Daniłowicz - 2016-04-13 - Białystok (podlaskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2015-12-18 - Zgierz (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Bukowno (małopolskie)
przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w Kołobrzegu w godz. 9-16, 13-22 również w soboty i niedziele.
Tawerna "Stara Łajba" Kacper Lader - 2018-04-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
gotowanie zup i drugich adań, wyroby garmażeryjne, przekaski
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Poniatowa (lubelskie)
Krojenie, smażenie, pieczenie, przygotowanie dań, eksponowanie i dekorowanie dań
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań według receptur
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Zgodnie z programem stażu.Oferta skierowana dla osób bezrobotnych powyżej 30 roku życia, z ustalonym II profilem pomocy, kwalifikujących się do udziału w Projekcie RPO.
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Bielsko-Biała (śląskie)
- samodzielne przygotowywanie posiłków- dbanie o czystość w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2017-09-29 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Praca w Restauracji Browar Rynek w godz. 16:00-24:00 oraz w weekendy.
d/b GASTRO Restauracje-Catering Dorota Bernadzik - 2016-06-02 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej i uzbeckiej, zamawianie produktów od dostawców tureckich
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Piaseczno (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
oferta pracy subsydiowanej w ramach refundacji części kosztów wynagrodzenia ... bezrobotnego,który nie ukończył 30 roku życia: przygotowywanie codziennych posików dla dzieci w przedszkolu.
kontakt przez PUP - 2018-01-08 - Otwock (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Stawnica (wielkopolskie)
zgodnie z wnioskiem stażowym
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)
jw.
DOM LEKARZA SENIORA IM. DR KAZIMIERZA FRITZA W WARSZAWIE - 2018-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
Ochrona obiektu handlowego
Solid Security Sp. z o. o. - 2016-08-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i Podawanie Potraw Kuchni Tureckiej
ISTANBUL Agnieszka Paluch ul. B. Chrobrego 13F, Strzelce Kraj. - 2016-08-03 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Łazy (mazowieckie)
- planowanie jadłospisu i przygotowanie wg. niego posiłków,- porcjowanie i wydawanie posiłków,- pobieranie prób żywieniowych, właściwie ich przechowywanie,- utrzymanie czystości w kuchni,- utrzymanie czystości sprzętów kuchennych,- rozpisywanie zamówień na produkty
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
Restauracja "MEGA" Grzegorz Filipowski - 2018-03-14 - Suchoraba (małopolskie)
praca w lokalu gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Rudna Mała (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE BUFETÓW (ŚNIADANIA, OBIADOKOLACJE), UTRZYMYWANIE PORZĄDKU W MIEJSCU PRACY, WSPÓŁPRACA Z INNYMI DZIAŁAMI; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ GOSPODAROWANIA PRODUKTAMI, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI EUROPEJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE W HOTELU SPA; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY LUB PRZESŁANIE CV NA e-maila:praca (at) villahoff.pl; ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ZAKWATEROWANIA; PRACA RÓWNIEŻ W WOLNE DNI; PRACA W SYSTEMIE 2 ZMIANOWYM W GODZINACH: 07.00-22.00; MIEJSCE PRACY: TRZĘSACZ;
VILLA HOFF KARAPUDA&KARAPUDA SP. J. - 2015-11-16 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań obiadowych, sałatek, przekąsek itp., oraz wypiek pizzy.
Pizzeria CAPRI Mariusz Szczęszek - 2016-07-18 - Stalowa Wola (podkarpackie)
samodzielne stanowisko-pierogarnia
GARMAŻ "GARCEK" PRODUKCJA WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH I MINI CATERING JACEK STELMACH, PIEROGARNIA "STAROMIEJSKA" - 2016-07-22 - Lębork (pomorskie)