KUCHARZ Trz臋sacz oferta pracy VILLA HOFF KARAPUDA&KARAPUDA SP. J.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: PRZYGOTOWYWANIE BUFET脫W (艢NIADANIA, OBIADOKOLACJE), UTRZYMYWANIE PORZ膭DKU W MIEJSCU PRACY, WSP脫艁PRACA Z INNYMI DZIA艁AMI; WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 GOSPODAROWANIA PRODUKTAMI, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI EUROPEJSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DO艢WIADCZENIE W HOTELU SPA; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY LUB PRZES艁ANIE CV NA e-maila:praca (at) villahoff.pl; ISTNIEJE MO呕LIWO艢膯 ZAKWATEROWANIA; PRACA R脫WNIE呕 W WOLNE DNI; PRACA W SYSTEMIE 2 ZMIANOWYM W GODZINACH: 07.00-22.00; MIEJSCE PRACY: TRZ臉SACZ;
Data publikacji: 2015-11-16
Lokalizacja: Trz臋sacz (zachodniopomorskie)
Pracodawca: VILLA HOFF KARAPUDA&KARAPUDA SP. J.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:72-345 Trz臋sacz, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
PRZYGOTOWYWANIE BUFET脫W (艢NIADANIA, OBIADOKOLACJE), UTRZYMYWANIE PORZ膭DKU W MIEJSCU PRACY, WSP脫艁PRACA Z INNYMI DZIA艁AMI; WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 GOSPODAROWANIA PRODUKTAMI, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI EUROPEJSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DO艢WIADCZENIE W HOTELU SPA; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY LUB PRZES艁ANIE CV NA e-maila:praca (at) villahoff.pl; ISTNIEJE MO呕LIWO艢膯 ZAKWATEROWANIA; PRACA R脫WNIE呕 W WOLNE DNI; PRACA W SYSTEMIE 2 ZMIANOWYM W GODZINACH: 07.00-22.00; MIEJSCE PRACY: TRZ臉SACZ;
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: SYSTEM WYNAGRADZANIA MIESI臉CZNY;
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Trz臋sacz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gryficki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Rewal
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 16.11.2015
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: ZNAJOMO艢膯 KUCHNI EUROPEJSKIEJ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: KOMUNIKATYWNO艢膯
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: GOSPODAROWANIE PRODUKTAMI
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: DO艢WIADCZENIE W HOTELU SPA
Nazwa pracodawcy: VILLA HOFF KARAPUDA&KARAPUDA SP. J.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
S艁ONECZNA 3, 72-345 Trz臋sacz, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, e-mail:praca (at) villahoff.pl; KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Rewal
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Trz臋sacz
Ulica pracodawcy: S艁ONECZNA
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.11.2015
Oferta pracy wa偶na do: 15.12.2015
Data udost臋pnienia oferty pracy: 16.11.2015
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w kuchni
"LAGUNA" Anetta Lewczuk & Andrzej Lewczuk w Hajn贸wce - 2017-04-18 - Hajn贸wka (podlaskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie, ustalanie menu.
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (kebab, zapiekanki, hamburgery), obs艂uga klienta.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Iwonicz-Zdr贸j (podkarpackie)
Prace porz膮dkowe na terenie szko艂y.
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Bia艂a Piska (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie bufetu 艣niadaniowego, przygotowanie ciep艂ych i zimnych potraw serwowanych podczas 艣niada艅, dbanie o estetyk臋 potraw i porz膮dek w miejscu pracy
"UNIA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-01-26 - Gda艅sk (pomorskie)
prace kucharskie
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Plastowo (wielkopolskie)
praca w Restauracji Tiffany
Przedsi臋biorstwo Handlowe Bravo Krzysztof Sobczy艅ski Maria Sobczy艅ska - 2016-05-02 - Wola Filipowska (ma艂opolskie)
sporz膮dzanie i wydawanie posi艂k贸w, pomoc w uk艂adaniu jad艂ospis贸w dziennych, nadz贸r nad prac膮 kuchni
Zesp贸艂 Szk贸艂 Rolniczych w Kisielicach - 2015-12-01 - Kisielice (warmi艅sko-mazurskie)
Kucharzart. 49 z wy艂膮czeniem os贸b do 30 roku 偶ycia, chyba, 偶e spe艂niaj膮 jeden z pozosta艂ych warunk贸w
Krzal Rafa艂 D脰NER KEBAB - 2016-10-04 - Torzym (lubuskie)
przew贸z trotu i zr臋bek
SUWAJ PIOTR WYROBY Z DREWNA , TARTACZNICTWO - 2016-05-13 - Sucha Beskidzka (ma艂opolskie)
Szczeg贸艂owe informacje na stronie http://szczecin.so.gov.pl/oferty-pracy,m,m2,168
S膭D OKR臉GOWY W SZCZECINIE - 2018-03-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Obs艂uga maszyn, raportowanie procesu produkcji.
kontakt przez OHP - 2018-02-21 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie potraw, da艅, przystawek, desre贸w, dostosowywanie ich do indywidualnych okoliczno艣ci i wymaga艅 klienta.Osoba powinna by膰 samodzielna, dok艂adna, posiada膰 zmys艂 estetyczny i poczucie elegancji.
HOTEL WASIK - FIRMA PRODUKCYJNO-US艁UGOWO-HANDLOWA SZYMON WASIK - 2017-10-16 - Krogulcza Sucha (mazowieckie)
Gotowanie potraw, produkcja 偶ywno艣ci. Pierwsza umowa na okres pr贸bny - 3 m-ce. Praca w zakresie 11.00 - 22.00.
STAJNIA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2015-12-01 - Pi艂a (wielkopolskie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej zgodnie z recepturami; pilnowanie stanu ilo艣ciowego produkt贸w aby ich nie zabrak艂oMiejsce wykonywania pracy Restauracja Indian Palace.
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Lublin (lubelskie)
w/g zakresu
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Sejny (podlaskie)
- obs艂uga klienta,- obs艂uga kasy fiskalnej,- wyk艂adanie i przyjmowanie towaru,- utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Mi臋dzych贸d (wielkopolskie)
Przygotowywanie obiad贸w domowych.
FIRMA HANDLOWO US艁UGOWA MAT - MAR Konrad Koz艂owski - 2016-09-19 - Pu艂tusk (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracyjnych oraz przygotowywanie bankiet贸w okoliczno艣ciowych Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w dni wolne i robocze, pomi臋dzy godz. 7.00-19.00.
CKiR ORLE GNIAZDO SZCZYRK SP.Z O.O. - 2018-02-07 - Szczyrk (艣l膮skie)
przygotowanie obiado-kolacji
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Mi艂k贸w (dolno艣l膮skie)
przygotywanie posi艂k贸w
KARMBED KRZYSZTOF TYBU艢 - 2018-03-12 - Bednary (艂贸dzkie)
Kucharz
Andrex-D膮browski Sp贸艂ka Jawna - 2016-03-11 - Brzy艣cie (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem: wykszta艂cenie min. zawodowe kierunkowe, umiej臋tno艣膰 wykonywania potraw kuchni azjatyckiej/nepalskiej,uprawnienia: ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe: min. 5 lat na w/w stanowisku, j. angielski w stopniu podstawowym. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w kuchni azjatyckiej/nepalskiej,uk艂adanie menu, organizowanie zaopatrzenia ,wprowadzanie nowych typ贸w da艅.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Lublin (lubelskie)
- pomoc w przygotowaniu da艅- zapoznanie si臋 z menu- utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Gorlice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw, praca na kuchni zimnej i ciep艂ej. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe jako kucharz oraz ksi膮偶eczka sanepidu.
BOREFEKT Agata Borowczyk - 2016-06-01 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, praca
FHU M i M WOJCIECHOWSKI MARCIN - 2018-08-22 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Praca w kuchni,wypiek pizzy
DOLCE VITA JOANNA RYCHLEWICZ - 2016-01-12 - Lubin (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI 艢R脫DZIEMNOMORSKIEJ (RYBY, DANIA Z GRILLA, MAKARONY, SA艁ATKI, ZUPY); WYMAGANIA: UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI 艢R脫DZIEMNOMORSKIEJ, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY LUB PRZES艁ANIE CV NA e-maila:siestabar7 (at) gmail.com;MIEJSCE PRACY: MI臉DZYWODZIE;ROZK艁AD CZASU PRACY: 40 GODZIN TYGODNIOWO, PRACODAWCA GWARANTUJE ZAKWATEROWANIE + WY呕YWIENIE;
SIESTA K. KAWALERSKI - 2016-06-10 - Mi臋dzywodzie (zachodniopomorskie)