KUCHARZ Złotoryja oferta pracy Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Hotelowe "Przy Miłej" Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: praca na kuchni, przygotowanie posiłków
Data publikacji: 2020-02-28
Lokalizacja: Złotoryja (dolnośląskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Hotelowe "Przy Miłej" Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Miła 1, 59-500 Złotoryja, powiat: złotoryjski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca na kuchni, przygotowanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
zatrudnienie w Złotoryi w godz. od 07:00 do 15:00 oraz od 13:00 do 21:00, pierwsza umowa na okres próbny
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Złotoryja
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: złotoryjski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Złotoryja
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.03.2020
Data zakończenia pracy: 31.05.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Hotelowe "Przy Miłej" Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Złotoryi
Adres pracodawcy:
al. Miła 18, 59-500 Złotoryja, powiat: złotoryjski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
wykształcenie zasadnicze zawodowe kierunek kucharz, doświadczenie na stanowisku kucharz
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: złotoryjski
Gmina pracodawcy: Złotoryja
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Złotoryja
Ulica pracodawcy: al. Miła
Numer budynku pracodawcy: 18
Profil działalności pracodawcy: Karta pracodawcy H-43
Nazwisko osoby zgłaszającej: Andrzej Kowalski
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Złotoryi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.02.2020
Oferta pracy ważna do: 30.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 28.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 28.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?dc088e7cf358ae654e2642ba64b8c64a
Podobne oferty pracy
samodzielne stanowisko - szef kuchni
"DAMAS" WALED KAYSER - 2017-01-02 - Chojnice (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni chińskiej i azjatyckiej. Znajomość systemów kontroli jakości i czystości. Dbałość o szczegóły i higienę pracy. Komunikacja z prezesem pochodzącego z Chin. Umiejętność czytania chinskich przypraw.
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Kozery (mazowieckie)
Obróbka wstępna warzyw i owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków tj:mycie,obieranie,czyszczenie
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Nowy Sącz (małopolskie)
Obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego,
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Nowy Sącz (małopolskie)
zgodny z wykonywanym zawodem
Buksa Travel Sp. z o.o. - 2019-02-11 - Włochy (Włochy)
praca w Sekcji żywienia w szpitaluzakres:Przygotowywanie produktów żywnościowych zgodnie z kalkulacją żywnościową, przydzielanie pracy pomocom kuchennym ,sprawowanie nadzoru nad własciwym wykonywaniem pracy przez pomoce kuchenneUmowa na czas określony, nastepnie na czas nieokreślony.sala GKontakt kandydatów z pracodawcą: .tel.713349528,529,564email:d.erdmanska (at) dcchp.pl, i.wlosik (at) dcchp.pl, g.dabrowska (at) dcchp.pl, s.paszkowska (at) dcchp.pl
Dolnośląskie Centrum Chorób Płuc we Wrocławiu - 2018-11-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie stanowiska pracyprzygotowanie dania typu kebab wydanie dania klientowiprzyjęcie zapłatysprzątnięcie stanowiska roboczego
kontakt przez PUP - 2020-07-23 - Brańsk (podlaskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłkó w restauracji
Centrum Rekreacji i Wypoczynku "GASTROTUR" Jakub Bronka - 2020-07-23 - Turawa (opolskie)
Doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku min. 3 lata; samodzielne stanowisko; ks. sanepidowska; praca w restauracji, także w weekendy; miejsce pracy: Gliwice Sośnica; kuchnia polska i śląska;
"MAG" Przesiębiorstwo Wielobranżowe Grażyna Zygadło - 2016-03-02 - Gliwice (śląskie)
rozdawanie ulotek oraz materiałów reklamowych dla firmy kredytowej
kontakt przez OHP - 2018-08-22 - Krosno (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków -praca w nowo otwieranej restauracji
BRIGA TERESIŃSKA JOANNA - 2018-04-12 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
sprzedawca w salonie PLUS-a/ praca w Kruszwicy w godz. 9-17
Anna Lemantowicz CompAn - 2016-12-06 - Kruszwica (kujawsko-pomorskie)
Sporzadzanie różnych grup i asortymentów potraw, ciast,napojów i deserów w/g ustalonych norm i receptur gastronomicznych, z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urzadzeń w pomieszczeniach produkcyjnych otwartych i zamkniętych zakładów żywienia zbiorowego.Wymagane wykształcenie min. zawodowe, wynagrodzenie brutto 3500zł miesięcznie.
Mikołajki Resort Spółdzielnia Właścicieli - 2018-02-05 - Jora Wielka (warmińsko-mazurskie)
Planowanie, organizowanie, przygotowywanie i sporządzanie posiłków dla pacjentów szpitala. Paca od pn do nd w godz. 6.00- 14.00 lub 6.00 - 18.00.
SPZOZ SZPITAL KOLEJOWY W WILKOWICACH-BYSTREJ - 2017-08-04 - Wilkowice (śląskie)
Przewóz towarów (owoce ,warzywa) po terenie woj.podkarpackiego, lubelskiego.,zabezpieczanie przewożonego ładunku.WYMAGANIA: prawo jazdy kat. C, uprawnienia na przewóz rzeczy, 6 m-cy doświadczenia.
AGROFRES Bożena i Jerzy Kurpiel spółka jawna - 2019-04-12 - Makowisko (podkarpackie)
kucharz
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2017-07-26 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Bezpośredni nadzór nad osobami korzystającymi z ogrzewalni
Centrum Socjalne Caritas - 2018-12-21 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań ze smakiem i starannością. Dania kuchni polskiej w nowym wydaniu. Doświadczenie w pracy na kuchni jako kucharz lub samodzielna pomoc kuchenna.
Restauracja Lancelot - 2019-09-23 - Malbork (pomorskie)
- przygotowanie potraw zgodnie z menu lokalu (Autorska pizza&cafe)
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "JARO" Jarosław Świercz - 2019-02-26 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Planowanie jadłospisów, przygotowanie posiłków
Przedszkole Samorządowe Nr 4 im. Jana Brzechwy w Zelowie - 2016-11-24 - Zelów (łódzkie)
Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie potraw w kuchni orientalnej, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.Wymagania dot. kandydata: wykształcenie zasadnicze zawodowe; umiejętności: znajomości technologii przygotowania potraw w kuchni orientalnej; doświadczenie zawodowe min. 3 lata. Miejsce wykonywanie pracy w Lublinie.
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków przy pomocy personelu kuchennego.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ WŁÓKNIARZ - 2018-04-20 - Łódź (łódzkie)
1. Przygotowanie dań z menu restauracji,2. Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. 3. Obsługa uroczystości i imprez cateringowych. Około 40 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach: 11:00-1:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
MITSURO CATERING Sp. z o.o. - 2020-09-15 - Wrocław (dolnośląskie)
praca na plaży Dojlidy
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2018-04-30 - Białystok (podlaskie)
Przygotowanie ciasta do wypieku pizzy. Pieczenie ciasta w piecu. Pobieranie surowców do produkcji kulinarnej. Zabezpieczenie przed zepsuciem wyrobów gotowych, surowców. Przygotowanie i porządkowanie stanowiska pracy po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Sierakowice (pomorskie)
Praca na kuchni-przygotowywanie posiłków.Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Kosów Lacki (mazowieckie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2018-01-18 - Świdnica (dolnośląskie)
Kucharz.
Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa - 2016-07-19 - Kruszyn (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
KAMIL SAMCIK SPRZEDAŻ ART.SPOŻ. I PRZEM. USŁUGI GASTRONOMICZNE - 2016-08-26 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków w Domu Seniora, prowadzenie dokumentacj zgodnie z HACCP, planowanie jadłospisu, zamawianie towaru.Praca w godz. 7-18. Praca w systemie: 2/2.
"SENIOR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-11-23 - Rumia (pomorskie)