KUCHARZ Wrocław oferta pracy MITSURO CATERING Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 19 PLN
Zakres obowiązków: 1. Przygotowanie dań z menu restauracji,2. Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. 3. Obsługa uroczystości i imprez cateringowych. Około 40 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach: 11:00-1:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
Data publikacji: 2020-09-15
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: MITSURO CATERING Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 23/24, 50-101 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
1. Przygotowanie dań z menu restauracji,2. Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. 3. Obsługa uroczystości i imprez cateringowych. Około 40 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach: 11:00-1:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 19 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto/godz., około 40 godzin pracy miesięcznie
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0264
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 19 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.09.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie: zasadnicze zawodowe gastronomiczne,staż pracy: rok w zawodzie,książeczka sanepidowska - mile widziana
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy: MITSURO CATERING Sp. z o.o.
danePracodawcy_nip: 7831737497
danePracodawcy_regon: 363722048
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Wielka 20, 61-774 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Godziny : 12:00-16:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: m. Poznań
danePracodawcy_kodPowiatu: 3064
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Poznań
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0969400
Ulica pracodawcy: Wielka
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 16.09.2020
Oferta pracy ważna do: 07.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 16.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 15.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d37e936974ad21bdf2a17782bc1dd9b3
Podobne oferty pracy
Przyrządzanie potraw według receptur zakładu pracy
Restauracja Słoneczna Sp. z o. o. - 2016-01-07 - Syrynia (śląskie)
Przygotowanie posiłków, praca od poniedziałku do piątku
COMARCH S.A. - 2016-04-28 - Kraków (małopolskie)
Kucharza
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Tyszowce (lubelskie)
SAMODZIELNA PRACA KUCHARZAW KUCHNI, SPORZĄDZANIE POTRAW W/G KARTYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, SPORZĄDZANIE POTRAW, GOTOWANIE, KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA, 3 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI PLOLSKIEJ I UKRAIŃSKIEJ., GODZINY PRACY 10-14; 14-18, PRACA NA 0,5 ETATU
kontakt przez PUP - 2018-09-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Gotowanie, obieranie i szatkowanie warzyw. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności, mile widziane prawo jazdy kat B. Wynagrodzenie do uzgodnienia.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROSŁAW JERMAK - 2017-12-04 - Wejherowo (pomorskie)
Malowanie i lakierowanie mebli, oklejanie mebli, składanie mebli, obsługa maszyn stolarskich
SAMORADEK MEBLE NA MIARĘ JACEK CZARNOTA - 2019-06-26 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Piastów (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków dla klientów indywidualnych oraz grup zorganizowanych.
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Paczków (opolskie)
przygotowywanie potraw,kuchni śródziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-23 - Rzeszów (podkarpackie)
Zamawianie towaru, samodzielne gotowanie wg karty i menu, organizacja kuchni
Piotr Kowalewski AGENCJA IMPREZ ROZRYWKOWYCH "ARA" PIOTR KOWALEWSKI - 2019-06-19 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
skanowanie kodów kreskowych produktów
kontakt przez OHP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
- doradca klienta- pośrednictwo finansowe
kontakt przez PUP - 2019-02-06 - Mońki (podlaskie)
praca przy kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - Piekary Śląskie (śląskie)
-remonty i naprawy bieżące maszyn produkcyjnych-naprawy instalacji elektrycznych-raportowanie wykonanych zadań-zamawianie części do maszyn
INVESTMENT TRADING CONSULTING SP. Z O.O. - 2019-09-09 - Skarszewy (pomorskie)
doświadczenie w pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Radom (mazowieckie)
praca w kuchni
Kayman s.r.o - 2019-02-13 - Słowacja (Słowacja)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
FIRMA HANDLOWA "ABV", AGNIESZKA ŁOZIŃSKA - 2017-08-09 - Oświęcim (małopolskie)
GOTOWANIE PRODUKTÓW KUCHNI POLSKIEJ, EUROPEJSKIEJ, PRZYGOTOWANIE PRODUKCJI
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2017-08-03 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
- Obsługa klienta. Przyjmowanie zleceń. Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziane osoby uczące się. Kontakt wstępnie telefoniczny (11:00-20:00) (Tel. 501-425-840) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice).
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY GĘSIAK - 2018-06-28 - Katowice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW W STOŁÓWCE DLA BEZDOMNYCH, DBANIE O ZMÓWIENIA, PLANOWANIE JADŁOSPISU;
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ - 2019-02-25 - Namysłów (opolskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z recepturą. Proponowane wynagrodzenie 13 zł za godzinę pracy
EUROPA SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-08-11 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dla pacjentów. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 6.30-18.30 w Jaworzu.
BESKIDZKI ZESPÓŁ LECZNICZO-REHABILITACYJNY SZPITAL OPIEKI DŁUGOTERMINOWEJ W JAWORZU - 2017-09-26 - Jaworze (śląskie)
Oferta pracy w ramach refundacji kosztów wyposażenia stanowiska pracy - stanowisko utworzone ze środków rezerwy Ministra Pracy, Rodziny i Polityki Społecznej przeznaczonej na zatrudnienie osób długotrwale bezrobotnych - Przygotowanie dań z menu, wykonywanie zamówień, obsługa urządzeń do produkcji
kontakt przez PUP - 2019-01-09 - Dobrzechów (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków i dań gorących.
Marzena Steć - „STRAŻNICA CARSKA” Ośrodek Turystyczny - 2017-05-23 - Paary (lubelskie)
Szlifowanie, oczyszczanie odlewów żeliwnych.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWE "GICOR II" KRZYSZTOF KISIELEWSKI - 2018-08-06 - Kowale Oleckie (warmińsko-mazurskie)
Kucharz, praca w systemie równoważnych - 12/24 w godzinach 07.00-19.00, 19.00-07.00
Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna - 2016-10-11 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Obsługa klient, wystawianie polis ubezpieczeniowych.
kontakt przez PUP - 2020-07-15 - Chrośla (mazowieckie)
kucharz
Wzgórze Smaków Usługi Gastronomiczne - Izabella Nawrocka - 2017-06-23 - Puszczykowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej- Hummus, Mutabal, dań kebab
kontakt przez PUP - 2020-06-01 - Pułtusk (mazowieckie)