KUCHARZ Złotoryja oferta pracy JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem
Data publikacji: 2019-11-18
Lokalizacja: Złotoryja (dolnośląskie)
Pracodawca: JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szpitalna 9, 59-500 Złotoryja, powiat: złotoryjski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
praca w Złotoryi w Wojewódzkim Szpitalu Psychiatrycznym, praca na okres próbny, w systemie dwuzmianowym od godz. 06:00 do 14:00 i od 06:00 do 18:00, praca w dni wolne i święta zgodnie z grafikiem, wysokość wynagrodzenie może być uzależniona od posiadanego doświadczenia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Złotoryja
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: złotoryjski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Złotoryja
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.11.2019
Data zakończenia pracy: 25.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagane posiadanie książeczki sanitarno-epidemiologicznej
Nazwa pracodawcy:
JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Złotoryi
Adres pracodawcy:
al. Miła 18, 59-500 Złotoryja, powiat: złotoryjski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, posiadanie książeczki sanitarno-epidemiologicznej wymagane
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: złotoryjski
Gmina pracodawcy: Złotoryja
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Złotoryja
Ulica pracodawcy: al. Miła
Numer budynku pracodawcy: 18
Nazwisko osoby zgłaszającej: Sabina Musielak
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Złotoryi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.11.2019
Oferta pracy ważna do: 18.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 18.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 18.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d624344d65e23ab3fd8d4de9717100e0
Podobne oferty pracy
Sporządzanie różnego rodzaju potrawObróbka wstępna surowcówGastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt i porcjowanieDekorowanie i estetyczne wydawanie potraw
BAR"OMEGA" S.C. HANNA CZECHOWSKA ELŻBIETA PYCH - 2020-07-31 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-01-10 - Kietrz (opolskie)
sporządzanie posiłków tradycyjnej kuchni ukraińskiej, obsługa klientów, wydawanie posiłków, obsługa urządzeń gastronomicznych
IMPAL POLSKA Spółka z o.o. - 2020-07-23 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej
INELEKTRA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Lepienie pierogów.
ŁUKASZ DUBICKI F.U.H. "IWA" ZDZIECHOWICE - 2016-11-02 - Praszka (opolskie)
Oferta pracy przeznaczona dla osób z ustalonym odpowiednim profilem zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Rybniku. Osoba zainteresowana ofertą pracy zgłasza się do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracy.Doświadczenie w zawodzie, dobra organizacja pracy, dyspozycyjność.
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Rybnik (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Zahutyń (podkarpackie)
Wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Kraków (małopolskie)
Księgowanie faktur, kontrola dokumentów przewozowych, kserowanie dokumentów, faktur, sporządzanie raportu INCASSI
Bertani Poland Sp. z o.o. - 2019-05-23 - Bieruń (śląskie)
Kuchnia Polska
Firma Uslugowo Handlowa "IGLOO" - 2017-12-13 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie mięs, dań, surówek
Firma Gastronomiczna Zofia Wiercioch Rest.Pod Kolejką34-460 Szczawnica ul.Główna 7 - 2017-10-19 - Szczawnica (małopolskie)
Praca w pizzerii w Krapkowicach.
Telepizzeria Diabolo - 2017-07-04 - Krapkowice (opolskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: praca na budowie (budowa dróg), przy wykonywaniu wykopów, korytowaniu, układaniu masy bitumicznej; WYMAGANIA: wykszt. zawodowe lub średnie kierunek bez wymagań, mile widziane doświadczenie zawodowe, uprawnienia na koparkę lub ładowarkę lub koparko-ładowarkę lub walca lub rozkładarkę
PHU LARIX Sp.z o.o. - 2017-05-26 - Lubliniec (śląskie)
Sprzątanie klatek schodowych (4 klatki schodowe w wieżowcu) i terenów zewnętrznych.Miejsce wykonywania pracy : Zabrze Zaborze.
kontakt przez PUP - 2019-10-07 - Zabrze (śląskie)
codzienne przygotowanie 30 pełnych obiadów, jeśli pracuje od 7.00 przygotowuje 15 śniadań dla osób z internatu, jeśli pracuje od 12.00 to wydaje kolację dla tych osób, kilka razy w roku istnieje potrzeba organizacji przyjęć okolicznościowych (wesela, urodziny) w maju organizacja komunii,
Śląska Wojewódzka Komenda OHP - 2018-09-04 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, nadzór nad estetyka podawanych dań
kontakt przez PUP - 2018-11-13 - Zielonka (mazowieckie)
Przewóz towarów w transporcie międzynarodowym, prowadzenie dokumentacji
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Gołkowice (śląskie)
Znajomość kuchni indyjskiej, rodzimych potraw, sposobów przygotowania potraw kuchni indyjskiej, rodzimych przypraw, znajomość smaku potraw wywodzących się z Indii i umiejętność łączenia przypraw.
kontakt przez PUP - 2019-08-05 - Brzeziny (łódzkie)
układanie instalacji elektrycznych, miejsce pracy- teren województwa pomorskiego
IT-PROMOTION Dariusz Szczepura - 2019-01-22 - Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
.
ZAKŁADY WYTWÓRCZE CHEKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-20 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
-przyrządzanie dań chińskich -przygotowanie suski i sera tofu,-produkcja sajgonek, -wydawanie dań, dekoracja
PRYZMAT Sp. z o.o. Restauracja Chińska CHINA TOWN - 2016-04-19 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Góra (dolnośląskie)
przyrzadzanie dań kuchni poslkiej, obsługa imprez i gości bieżących restauracji
kontakt przez OHP - 2016-02-23 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie kierunkowe; mile widziane doświadczenie zawodowe; książeczka sanepidowska, prawo jazdy oraz własny samochód; komunikatywna znajomość jęz. obcego; zakres obowiązków: obróbka wstępna produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy, przygotowanie potraw i estetyczne ich wydawanie, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż; dwie zmiany; miejsce pracy: Sośnicowice;
PIZZA CAFE BAR CHRIS KRZYSZTOF WILK - 2019-07-22 - Sośnicowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kalkulacją żywnościową
kontakt przez PUP - 2019-02-07 - Parczew (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej z Kaukazu, w szczególności ormiańskiej i gruzińskiej. Prezentowanie potraw klientom restauracji. Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren Polski
kontakt przez PUP - 2019-08-13 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług orazprzestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnościąKucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowemagazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania zżywnością
PUB MASKA - 2017-05-31 - Opole (opolskie)
pomoc na kuchni
"Pawelec - Galon" Spółka Jawna - 2015-11-19 - Mroków (mazowieckie)
OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYWPRZYGOTOWYWANIE GOTOWYCH DAŃ I POSIŁKÓWDBANIE O PORZĄDEK STANOWISKA PRACY I CAŁEGO OBIEKTU
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Przemków (dolnośląskie)
- gotowanie. przygotowywanie potraw kuchni japońskiej,- zarządzanie i dbałość o produkty, zapasy,- sprzątanie i dbałość o czystość stanowiska pracy.
IDEABOX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-27 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)