KUCHARZ Giżycko oferta pracy BAR"OMEGA" S.C. HANNA CZECHOWSKA ELŻBIETA PYCH
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie różnego rodzaju potrawObróbka wstępna surowcówGastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt i porcjowanieDekorowanie i estetyczne wydawanie potraw
Data publikacji: 2020-07-31
Lokalizacja: Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: BAR"OMEGA" S.C. HANNA CZECHOWSKA ELŻBIETA PYCH
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Olsztyńska 4, 11-500 Giżycko, powiat: giżycki, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie różnego rodzaju potrawObróbka wstępna surowcówGastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt i porcjowanieDekorowanie i estetyczne wydawanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca w godzinach: od 06:00 do 14:00 i od 12:00 do 20:00Rodzaj umowy: umowa na okres próbny z możliwością przedłużenia na czas nieokreślony.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Giżycko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 28
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: giżycki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2806
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Giżycko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Umiejętności w zawodzie kucharz
Nazwa pracodawcy: BAR"OMEGA" S.C. HANNA CZECHOWSKA ELŻBIETA PYCH
danePracodawcy_nip: 8450000205
danePracodawcy_regon: 790009696
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Giżycku
Adres pracodawcy:
Olsztyńska 4, 11-500 Giżycko, powiat: giżycki, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Prosimy nie przesyłać dokumentów aplikacyjnych do PUP
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 28
Powiat pracodawcy: giżycki
danePracodawcy_kodPowiatu: 2806
Gmina pracodawcy: Giżycko
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Giżycko
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977692
Ulica pracodawcy: Olsztyńska
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Giżycku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 31.07.2020
Oferta pracy ważna do: 30.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 31.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 31.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0441f1c5cefd554ad8da73eb4f111750
Podobne oferty pracy
praca w godzinach od 7.00 do 15.00, prace ciesielskie na budowie.
Mariusz Malinowski MONOLIT Usługi Budowlane - 2017-08-17 - Małkocin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
Zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującym standardem. Przygotowywanie dań a la carte i innych potraw w ramach usług konferencyjnych. Dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług.
HORES Dzwonek, Mencfel i Pyrkowski Spółka Jawna - 2018-08-02 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dl a40 osób- uczestników zimowiska wraz z drugą osobą - pomocą kuchenną. Pracodwca ofertuje możliwość nieodpłatego zakwaterowania na terenie schroniska młodzieżowego zlokalizowanego w Siedlcu k. Janowa
Związek Harcerstwa Polskiego Chorągiew Śląska - 2016-02-19 - Siedlec (śląskie)
Oferta 150f uzup. dla osób do 30 r.żZgodnie ze stanowiskiem I zmiana: 11.00 - 19.00/ 10.00 - 18.00 pn-nd Restauracja PAUZA
kontakt przez PUP - 2019-07-09 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
• Nadzór nad maszynami i urządzeniami na terenie zakładu produkcyjnego;• Diagnozowanie i usuwanie usterek maszyn i urządzeń;• Przeprowadzanie przeglądów maszyn produkcyjnych;• Prowadzenie dokumentacji napraw maszyn oraz urządzeń peryferyjnych.
INVER POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-12-04 - Dębica (podkarpackie)
w/g stanowiska
Hotel "Tęczowy Młyn" w Kielcach Sp. z o. o. - 2016-02-04 - Kielce (świętokrzyskie)
- Zapewnienie najwyższego poziomu jakości potraw- Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami- Organizacja pracy działu kuchni, w tym zarządzanie- Znajomość kontroli jakości i czystości HACCP- Sumienność i odpowiedzialność
Ośrodek Wczasowy "Contessa" Dziwnówek - 2016-02-17 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie produktów i półproduktów, wydawanie gotowych produktów na restaurację i do hotelu, przygotowywanie drobnych zamówień, utrzymanie kuchni w czystym stanie
RIESENGEBIRGE ADVENTURE S.C. Rezydencja BIAŁY JAR - 2016-07-14 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków,stosowanie zasad higieny pracy,przestrzeganie standardów restauracji dot.przygotowania posiłków
kontakt przez OHP - 2016-04-01 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie potraw z grilla tradycyjnej kuchni rosyjskiej i tureckiej zgodnie z obowiązującymi standardami, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, zachowanie estetyki wydawanych dań oraz czystości stanowiska pracy
HAD.MAR Sp.z o.o. - 2019-12-19 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowuje oraz produkuje wyroby kulinarne i napoje w placówce gastronomicznej. Dbanie o czystość urządzeń kuchennych i naczyń do serwowania potraw.
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Piła (wielkopolskie)
Gotowanie, smażenie ziemniaków, mięs, frytek, przechowywanie w odpowiedniej temperaturze , wykonywanie dekoracji z lodu
kontakt przez PUP - 2020-02-13 - Łódź (łódzkie)
prace kuchenne, przygotowywanie posiłków. praca na dwie zmiany 6-14 i od 9.30 -17.30
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA NA WINIARACH - 2020-02-17 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw i napojów z kuchni orientalnej, przyrządzanie potraw nepalsko-indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
prace gastronomiczne
HENRYK GMYREK - 2019-08-28 - Niechorze (zachodniopomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych, przygotowanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych
Zespół Pałacowy Sp z o.o. Kurozwęki - 2017-03-02 - Kurozwęki (świętokrzyskie)
zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2020-06-15 - Radziejów (kujawsko-pomorskie)
praca w bezpośrednim kontakcie z osobami pozbawionymi wolności
ZAKŁAD KARNY WŁOCŁAWEK - 2016-03-16 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie i wydawanie dań zgodnych z wymogami restauracji- dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2019-03-27 - Łódź (łódzkie)
do uzgodnienia z pracodawcą
GRAMAR Sp z o.o - 2017-03-13 - Lubenia (podkarpackie)
przyrządzanie dań mięsnych, rybnych, mącznych, surówek, zup, sosów
AGP PĘKALA KOZŁOWSKA SPÓŁKA JAWNA - 2019-07-26 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni hotelowej, przygotowywanie potraw wg zamówień gości restauracji i na bankiety i konferencje.
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Zbijanie elementów drewnianych
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Wyszyny (wielkopolskie)
PRACA W PIZZERI
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Rzeszów (podkarpackie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole, doświadczenie w pracy w gastronomii. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, porcjowanie zywności, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy, prowadzenie rejestrów do procedur systemu HACCP, współdziałanie w sprawowaniu nadzoru nad pracą personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale żywienia, przestrzeganie prawidłowej eksploatacji maszyn i urządzeń, dbanie o należyty stan maszyn, narzędzi i sprzętu. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2018-04-04 - Rybnik (śląskie)
STANOWISKO: KUCHARZ KUCHNI RAW, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW RAW, OBSŁUGA KLIENTA, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW RAW, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA, MINIMUM 3 MIESIĄCE DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, GODZINY PRACY 08.00-12.00, WYNAGRODZENIE BRUTTO 14,70 ZŁ/H
kontakt przez PUP - 2019-01-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-
EUROPAJOB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-05-11 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
praca w kuchnii
Firma Handlowa "MIRO" - 2016-06-30 - Łeba (pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)