KUCHARZ Szczawnica oferta pracy Firma Gastronomiczna Zofia Wiercioch Rest.Pod Kolejką34-460 Szczawnica ul.Główna 7
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie mięs, dań, surówek
Data publikacji: 2017-10-19
Lokalizacja: Szczawnica (małopolskie)
Pracodawca: Firma Gastronomiczna Zofia Wiercioch Rest.Pod Kolejką34-460 Szczawnica ul.Główna 7
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Główna 120, 34-460 Szczawnica, powiat: nowotarski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie mięs, dań, surówek
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczawnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowotarski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczawnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Dobra znajomość dań głównie kuchni polskiej, regionalnej przygotowanie dań na impreazy okolicznościowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Kilka lat praktyki w zawodzie
Nazwa pracodawcy:
Firma Gastronomiczna Zofia Wiercioch Rest.Pod Kolejką34-460 Szczawnica ul.Główna 7
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Targu
Adres pracodawcy:
Główna 120, 34-460 Szczawnica, powiat: nowotarski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, inny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowotarski
Gmina pracodawcy: Szczawnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczawnica
Ulica pracodawcy: Główna
Numer budynku pracodawcy: 120
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Targu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.10.2017
Oferta pracy ważna do: 15.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 19.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 19.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-Przygotowywanie posiłków w barze mlecznym,-Praca zmianowa między 7 a 18
PRO-MOT SP. Z O.O. - 2016-11-22 - Tczew (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
NABER POLSKA Sp. z o.o. - 2017-04-28 - Nowa Wieś Mała (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie z programem stażu Dział Świadczeń Rodzinnych
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Bielsko-Biała (śląskie)
-produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, -sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych-planowanie produkcji,-dbanie o asortyment,-kreowanie oferty posiłków,-udoskonalanie menu
Ośrodek Medyczny DMP Sp z o.o. - 2017-05-09 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie. Praca na umowę o pracę w godz. 7-15 w Kołobrzegu.
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp. z o.o. (Sanatorium GÓRNIK) - 2017-05-15 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej; praxca w godz.9-13/13-17/17-21
CAN KERPIÇ KERPIÇ INVESTMENT - 2018-02-02 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków, praca w Hotelu Biały Skorzęcin
Towarzystwo Inwestycyjne NEST SP.Z O.O. Gniezno - 2017-03-01 - Skorzęcin (wielkopolskie)
PRACA W GODZ.11-19, PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW
FIRMA HANDLOWA JOLANTA CHOJNOWSKA - 2016-02-09 - Babi Dół (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków na stołówce
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
Wykształcenie gastronomiczne. Praca w restauracji. Doświadczenie na kuchni. Praca zmianowa. Kontakt osobisty oraz telefoniczny z pracodawcą.
HOLECKI RYSZARD CENTRUM OGRODNICZO-PRZEMYSŁOWE TIMBERLAND - 2017-01-20 - Orzesze (śląskie)
• obróbka produktu- montaż• obsługa maszyn produkcyjnych • kontrola jakości• wykonywanie prostych prac manualnych na linii produkcyjnej
kontakt przez OHP - 2017-11-22 - Gliwice (śląskie)
kuchnia polska - obiady + imprezy okolicznosciowe
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ ZAMÓWIONEJ ŻYWNOŚĆI I UTRZYMANIE PORZĄDKU
INTRASERVIS JOB SPÓŁKA Z O.O. - 2017-11-21 - Goleniów (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań w hotelu, restauracji,
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2016-03-31 - Lubin (dolnośląskie)
obsługa klientów baru, dobieranie surowców do produkcji potraw i napojów, oszczędne gospodarowanie, wykańczanie, porcjowaenie i estetyczne wykonywanie potraw i napojów, dbanie o porządek w kuchni i barze
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Dźwierzuty (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw. Obróbka wstępna surowców. Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw.
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Dęblin (lubelskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-05-22 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
spawanie konstrukcji stalowych w metodzie: 135-136 (MAG), grupa materiałowa min. (1.1-1.4), złącza pachwinowe oraz doczołowe (BW-FW)praca w godz. 7-15, 15-23, 23-7
INTOP Tarnobrzeg Sp. z o.o. - 2016-05-12 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
wykształcenie zawodowe, prawo jazdy kat C, świadectwo kwalifikacji na przewóz rzeczy, karta kierowcy, psychotesty
Gembiak - Mikstacki Spółka jawna - 2016-09-27 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie rowerów do sprzedaży
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Lublin (lubelskie)
KIEROWANIE CIĄGNIKIEM SIODŁOWYM Z NACZEPĄ TYPU FIRANKA W RUCHU KRAJOWYM,
LUK-TRANS - 2016-07-01 - Trzebuska (podkarpackie)
przygotowywanie zapiekanek, frytek, sałatek i zup; dbanie o czystość;
SPOON Adrian Feliks - 2016-12-08 - Opole (opolskie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej zgodnie z tradycją według oryginalnych przepisów, przygotowywanie napojów kuchni indyjskiej tradycyjnych receptur, marynowanie mięs na dania z pieca Tandoor, przygotowywanie mieszanki oryginalnych indyjskich przypraw
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Piaseczno (mazowieckie)
Pakowanie, sortowanie, konfekcjonowanie
"JOB PARTNER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-13 - Sosnowiec-Pieńki (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń kuchennych, dbanie o czystośc w miejscu pracy.
Aleje Smaku s.c. Łukasz Cholewiński Andrzej Cholewiński - 2017-07-25 - Zamość (lubelskie)
gotowanie dań tradycyjnej kuchni śląskiej
Restauracja "Gościniec Śląski" GRZEGORZ PIKOS - 2016-02-04 - Bytom (śląskie)
Montaż urządzeń i maszyn przemysłowych
GIPO Sp z o.o. - 2016-02-25 - Koszalin (zachodniopomorskie)
pon - pt 7.00 - 15.00
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Opole (opolskie)
przygotowywanie dań, wypiek pizzy
MARIUSZ ADAMEK TELEPIZZERIA K-2 - 2017-10-14 - Konin (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)