KUCHARZ Zermützel oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 9,8 EUR
Zakres obowiązków: Do obowiązków pracownika należy przygotowanie potraw z karty dań, przygotowywanie i serwowanie napojów zgodnie z obowiązującymi przepisami higieny żywności.
Data publikacji: 2020-03-13
Lokalizacja: Zermützel ()
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Zermützel, NiemcyRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Do obowiązków pracownika należy przygotowanie potraw z karty dań, przygotowywanie i serwowanie napojów zgodnie z obowiązującymi przepisami higieny żywności.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 9,8 EUR
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: na godzinę
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zermützel
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Niemcy
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 9,8 EUR
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2020
Data zakończenia pracy: 31.10.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - przeciętny, w piśmie - przeciętny
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
niemiecki, w mowie - przeciętny, w piśmie - przeciętny
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Ukończone szkolenie zawodowe lub odpowiednie doświadczenie zawodowe w sektorze gastronomicznym.
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
Umiejętność samodzielnego przygotowania posiłków, dekoracji potraw oraz przygotowania dań kuchni bankietowej oraz potraw z karty dań.
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność samodzielnego przygotowania posiłków, dekoracji potraw oraz przygotowania dań kuchni bankietowej oraz potraw z karty dań. Pożądana jest znajomość kuchni azjatyckiej / indonezyjskiej. Znajomość przepisów dotyczących higieny pracy. Elastyczność, niezależne metody pracy oraz niezawodność. Znajomość języka niemieckiego lub angielskiego na poziomie A2. Doświadczenie zawodowe w kuchni - 1 rok.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Sposób aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Podlaska Wojewódzka Komenda
Adres pracodawcy:
Handlowa 6G, 15-399 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: angielski, niemiecki
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV w języku niemieckim lub angielskim oraz list motywacyjny proszę przesyłać na adres mailowy doradcy EURES: a.kruszewska (at) ohp.plW tytule maila proszę wpisać: Niemcy – kucharz oraz nr oferty: 10000-1175862099-S
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: mailowo
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Białystok
Gmina pracodawcy: Białystok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Białystok
Ulica pracodawcy: Handlowa
Numer budynku pracodawcy: 6G
Profil działalności pracodawcy: Restauracja
Oferta zgłoszona przez: Podlaska Wojewódzka Komenda
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.03.2020
Oferta pracy ważna do: 31.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 13.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3429cedc9f022f0c1549534dc63dc535
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków,organizacja pracy w kuchni,planowanie bieżących zamówień
Usługi Hotelarskie B.Czajkowska - Darłowo - 2020-01-28 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Planowanie produkcji; dbanie o asyrtyment; sporządzanie listy zapotrzebowania; odbieranie zamówień; ocenianie potraw; pobieranie próbek; kreowanie oferty posiłków; udoskonalanie menu; nadzorowanie procesem produkcji; pomoc prcownikom w przyrządzaniu wyrobów; kreowanie nowych pomysłów kompozycji i potraw; nadzorowanie wydawania, podawania lub przewozu gotowych potraw; wszelkie czynności związane z rozliczaniem postaw i innych spraw zarządzania; opracowanie programu działań i harmonogramów dla pracowników. Umowa o prace na czas określony. Proponowany okres zatrudnieniea: 3 lata. Praca w godz. 10:00-18:00, wg grafiku cały tydzień. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-08-29 - Wrocław (dolnośląskie)
x
"OKRĄGLAK" s.c. Joanna i Maciej Daniłowicz - 2017-05-19 - Białystok (podlaskie)
Prowadzenie zajęć w klubie "Motywacja"
MEL Monika Eliasz - 2020-10-05 - Wągrowiec (wielkopolskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni tureckiej z mięsa, drobiu, warzyw. Miejsce pracy: WrocławKontakt telefonicznyOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw w Hotelu "Jaworzyna Krynicka".Praca co drugi dzień w godzinach 6-18.
TANGARA IP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-11 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
.
BAR U JUSTYNY MACHOWSKA JUSTYNA - 2018-01-09 - Makowiska (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
J.W. Construction Holding S.A. Hotel "Czarny Potok" - 2016-07-19 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni śląskiej
Jarosław Szczerba ENERGO - 2016-05-13 - Bytom (śląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Radzyń Chełmiński (kujawsko-pomorskie)
samodzielne przygotowanie posiłków, znajomość "Kuchni Polskiej", wykształcenie zawodowe, wymagane doświadczenie min. 8 lat,
U Pasiiibrzucha Anna Pytlik - 2016-06-14 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
- Przygotowanie produktów: kebab, hamburger, hot-dog i ich wydawanie Klientom- Miejsce pracy: Tczew, w godz. 9:00-17:00Kontakt: telefon 607-813-908
BIG KRZYSZTOF FURMANEK - 2018-04-11 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci, zgodnie z ustalonym jadłospisem, dbanie o jakość, estetykę i walory smakowe potraw, utrzymanie czystości w miejscu pracy, obsługa sprzętu kuchennego, w tym dbanie o jego czystość, stosowanie wytycznych HACCP, przy przygotowaniu posiłków.
Powiatowy Zespół Szkół i Placówek Specjalnych - 2021-06-01 - Legionowo (mazowieckie)
Samodzielna produkcja wyrobów garmażeryjnych.Praca w godz. 8-16 w Kołobrzegu.
SPOŁEM KOŁOBRZEG S p. z o.o. - 2015-12-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu
RESTEURACJA POD DĘBAMI - 2016-04-20 - Puławy (lubelskie)
pakowanie herbatykontrolowanie wagi wyrobu
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Ustroń (śląskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, obsługa zmywaka,
S-PLAY Sebastian Folwarczny - 2020-08-03 - Ustroń (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2021-05-10 - Warszawa (mazowieckie)
Prace porządkowe, donoszenie materiałów, robienie zaprawy, malowanie, usuwanie starej nawierzchni, układanie cegieł, gruntowanie, montowanie ścianek. Praca na terenie Krakowa, transport zapewnia pracodawca (5:30 z Brzeska).Oferta pracy skierowana dla osób do 30 roku życia.
kontakt przez PUP - 2020-01-30 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Hotel "Gołąbek" w Łebie - 2017-03-21 - Łeba (pomorskie)
Wykonywanie obróbki surowców, tworzenie receptur gastronomicznych, przygotowywanie potraw, ciast i napojów bezalkoholowych, obsługa sptrzętu w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
PPHU OBIS S.C. J. OBARA, D. OBARA - 2017-08-29 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Znajomość kuchni tradycyjnej, polskiej. Samodzielne stanowisko. Praca na 2 zmiany ul. Leśna 20 Ignatki lub Barszczewo 2A
SOSNOWE ZACISZE N. ARTEMOWICZ, E. ESPINOSA, A. ARTEMOWICZ S.C. - 2019-08-13 - Ignatki-Osiedle (podlaskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 18 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 11:00-21:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie BEZ Znaczenia. Mile widziane wykształcenie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku Kucharz. Kontakt wstępnie telefoniczny (11:00-21:00) (Tel. 661-024-947) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Armii Krajowej 465, 40-748 Katowice).
CATERING SERVIS 2 "DOMINIKA" SŁAWOMIR SZOJDA - 2017-03-14 - Katowice (śląskie)
sporządzanie posiłków z kuchni ukraińskiej ( pielemieni, wareniki, solianka, ucha, zupa rybna, barszcz ukraiński), wydawanie potraw.
ANATOL TIMOSZUK Hotel Leśny - 2018-11-16 - Białystok (podlaskie)
wg stanowiska
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2018-04-17 - Gwda Wielka (zachodniopomorskie)
Praca w charakterze kucharza
BISTRO CAPONE - 2016-07-21 - Wiśniowa (podkarpackie)
praca w zawodzie
F.H.U. "GROZ-WIT" LILIANNA PÓŁMIS-GROZMANI RESTAURACJA DAMA PIK - PIZZA GROZ-WITA - 2016-10-21 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
Ośrodek Wypoczynkowy "WIELKI BŁĘKIT" Urbańscy s.c. - Łukęcin - 2016-05-13 - Łukęcin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2021-05-15 - Uniszki Zawadzkie (mazowieckie)