KUCHARZ Krynica-Zdrój oferta pracy TANGARA IP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw w Hotelu "Jaworzyna Krynicka".Praca co drugi dzień w godzinach 6-18.
Data publikacji: 2018-10-11
Lokalizacja: Krynica-Zdrój (małopolskie)
Pracodawca: TANGARA IP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Czarny Potok 75, 33-380 Krynica-Zdrój, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw w Hotelu "Jaworzyna Krynicka".Praca co drugi dzień w godzinach 6-18.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krynica-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krynica-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
TANGARA IP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
Czarny Potok 75, 33-380 Krynica-Zdrój, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowosądecki
Gmina pracodawcy: Krynica-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krynica-Zdrój
Ulica pracodawcy: Czarny Potok
Numer budynku pracodawcy: 75
Profil działalności pracodawcy: hotel Jaworzyna Krynicka
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 11.10.2018
Data dodania oferty pracy: 11.10.2018
Oferta pracy ważna do: 09.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 11.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 11.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wypiek i przygotowanie pizzy oraz dań z menu, dbanie o porządek na miejscu pracy, zamawianie produktów; możliwośc przyuczenia do zawodu
"HEAVEN" MICHAŁ KIEŁSZNIA - 2018-07-18 - Lublin (lubelskie)
Zatrudnię na sezon wakacyjny Pizzermena z doświadczeniem do Restauracji Siesta w Mieszywodziu od połowy czerwca.Szukamy osoby , z doswiadczeniem w gastronomi, która posiada umiejetność współpracy z ludźmi , dobra organizacje pracy , oraz dyspozycyjność . Oferujemy zadowalające zarobki , zakwaterowanie oraz wyzywienie. Zainteresowanch prosimy o wysyłanie CV siestabar7 (at) gmail.com
SIESTA A. KAWALERSKA, K. KAWALERSKI SPÓŁKA JAWNA - 2016-05-04 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
w/g potrzeb
ZPC "Złoty Kłos" Sp. J. HOTEL BINKOWSKI - 2016-12-20 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków typu fast food oraz obiadowych. Praca w godzinach 11:00 - 21:00.
STARY MŁYN RESTAURACJA, POKOJE GOŚCINNE DUCINOWSKA-FASULA DOROTA - 2018-07-18 - Borzęcin (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków z produktów i półproduktów, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, znajomość kuchni tureckiej.
ANTALYA DONER KEBAB Salman Buluş - 2018-07-02 - Zamość (lubelskie)
zgodnie z charateruystyką pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2016-12-01 - Piekarzew (wielkopolskie)
Szlifowanie i oczyszczanie odlewów.
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Ozimek (opolskie)
Obróbka surowców, przygotowanie i wytwarzanie gotowych posiłków, obsługa cateringu, obsługa klienta, utrzymanie czystości. Wykształcenie min. zas. zawodowe, mile widziane doświadczenie.
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
GÓRALSKA CHATA Sp. cywilna - 2018-01-23 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie próbnym umowa o pracę na czas nieokreślony,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37-Kontakt e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-25 - Gniew (pomorskie)
prowadzenie operacji księgowych, dekretowanie dokumentów, prowadzenie sprawozdawczości księgowej
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie dań z makaronów, owoców marza, ryb, sałatki, pizza, burgery
NA SERIO - 2016-09-02 - Białystok (podlaskie)
Praca w kuchni
Helena Faszczewska Bar - Szklarnia - 2018-04-11 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Wg programu stażuFP
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Drezdenko (lubuskie)
Branża: hotelarstwo.Przygotowywanie dań wg procedur i składu potraw kuchni ukraińskiej. Zmianowośc wg. potrzeb w przedziale czasowym 06.00 do 20.00. Miejsce wykonywania pracy - HOTEL AMBASADOR PREMIUM.
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Łódź (łódzkie)
-dbanie o czystośc zakładu -przygotowanie produktu do PIZZERI -obróbka warzyw-pieczenie i podanie produktów gotowych do spożycia-sprzątanie po wykonanej pracy
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Czyżowice (śląskie)
przygotowanie dań, ustalanie menu, dbanie o wybór składników do potraw, konserwacja urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Chorzów (śląskie)
Przygotowanie potraw dla gości hotelowych oraz na przyjęcia okolicznościowe, obróbka surowców dostarczanych przez dostawców. Wymagane wykształcenie zawodowe lub średnie, mile widziane doświadczenie, ogólna wiedza kulinarna.
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Mysłowice (śląskie)
przyrządzanie potraw
FIRMA HANDLOWA ELJOT JANUSZ GROSZEWSKI - 2018-02-27 - Pikutkowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Dąbrówka (mazowieckie)
Przygotowywanie wg ustalonej receptury i wydawanie posiłków dla dzieciplacówki opiekuńczo-wychowawczej. Praca w godz. 7-15
CENTRUM OBSŁUGI ADMINISTRACYJNEJ PLACÓWEK OPIEKUŃCZO WYCHOWAWCZYCH W OPOLU - 2017-11-06 - Opole (opolskie)
Obsługa konsumentów restauracji, obsługa i przygotowanie imprez zorganizowanych. Wykształcenie zawodowe lub średnie, komunikatywna znajomość języka obcego.
Firma KOTEX - Jolanta Kotłowska - 2016-04-18 - Wejherowo (pomorskie)
sporządzanie potraw. posiłków, obieranie, krojenie i szatkowanie warzyw, sprzątanie stanowiska pracy, dbanie o czystość i higienę
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Cybinka (lubuskie)
praca na kuchni hotelowej, przygotowywanie posiłków, praca na terenie województwa śląskiego
DRYPS SERVICE SPÓŁKA Z O. O - 2018-01-08 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie produktów i wyrabianie pizzy
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Zambrów (podlaskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Racot (wielkopolskie)
według stanowiska
PYPLOK KRYSTYNA Usługi Hotelarsko-Turystyczne - 2016-08-11 - Zakopane (małopolskie)
-Praca w Hotelu BARTNIK, Pszczółki, ul. Pomorska 1-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 601-563-795.
KATARINA-MG MARIAN DARIUSZ GIDZIŃSKI - 2018-05-09 - Pszczółki (pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)