KUCHARZ Żary oferta pracy Jadłodajnia-Bar Mleczny Hades Michał Gała
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 038 PLN
Zakres obowiązków: Wydawanie i przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2018-07-31
Lokalizacja: Żary (lubuskie)
Pracodawca: Jadłodajnia-Bar Mleczny Hades Michał Gała
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:11 Listopada 33, 68-200 Żary, powiat: żarski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Wydawanie i przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 038 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca w godzinach 09:00-17:00. Okres próbny 3 miesiące.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żary
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żarski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żary
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 038 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: Jadłodajnia-Bar Mleczny Hades Michał Gała
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żarach
Adres pracodawcy:
11 Listopada 33, 68-200 Żary, powiat: żarski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, inny - SKIEROWANIE Z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: żarski
Gmina pracodawcy: Żary
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żary
Ulica pracodawcy: 11 Listopada
Numer budynku pracodawcy: 33
Profil działalności pracodawcy: Bar HADES
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żarach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.07.2018
Oferta pracy ważna do: 14.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 31.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 31.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w gospodarstwie rolnym w tym obsługa ciągników i maszyn rolniczych
Gospodarstwo Rolne Sylwester Sroczyński - 2017-10-11 - Janów (lubelskie)
Znajomość i przestrzeganie wytycznych systemu HACCP.Przygotowywanie potraw i dań wg opracowanych receptur.Przestrzeganie prawidłowych procesów technologicznych podczas procesu gotowania.dbałość o estetykę i odpowiednią temperaturę przyrządzanych posiłków.
Restauracja i Hotel Rycerski J&S s.c. Janina i Stefan Gos Czeladź - 2017-09-19 - Czeladź (śląskie)
Przygotowywanie dań regionalnych kuchni wschodniej.
ŁUKASZ POŁOCZANIN - Bar " Fala" - 2016-02-08 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw,kuchni śródziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-23 - Rzeszów (podkarpackie)
Kucharz
PUH GRAŻKA Grażyna Łuków - 2016-04-19 - Szczytnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW, PORCJOWANIE, WYDAWANIE, SPRZĄTANIE POMIESZCZEŃ KUCHNIWYMAGANIA WYKSZTACENIE ZAWODOWE, LUB ŚREDNIE, DOŚWIADCZENIE W ZYWIENIU ZBIOROWYM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
GIMNAZJUM NR 7 IM. SYBIRAKÓW - 2015-11-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
gotowanie, wyroby garmażęryjne
SMAKOSZ Kazimiera Nabielec i Kamila Nabielec, Anna Nabielec - 2016-02-15 - Świebodzice (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z zamówieniem, pomoc w dokonywaniu zakupów żywnościowych, wydawanie dań, układanie menu, utrzymywanie w czystości pomieszczeń kuchennych.
Michał Rejs Firma Handlowo- Usługowa - 2017-11-16 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
praca fizyczna w magazynie szalunków i rusztowań ,czyszczenie ,składanie,rozładowywanie z samochodu.Praca z obsługą elektronarzędzi : wiertarka, szlifierka.
Look For Staff Pro - 2017-10-26 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej- kuskus, ragout, brik; umowa na 1/2 etatu; praca od 01.01.2018- 31.12.20120; godziny pracy: 10.00- 21.00
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Słupsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ Z KUCHNI ARABSKIEJUTRZYMYWANIE PORZĄDKU POD WZGLĘDEM SANITARNYM
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Skierniewice (łódzkie)
- praca w zakresie kucharza
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Poznań (wielkopolskie)
kompletowanie pełnej dokumentacji dotyczacej wykonanych zleceń, weryfikacja dokumentacji z zawartymi zleceniami i umowami, fakturowanie i rozliczanie przewoźników
NOWA LOGISTIC Spółka z O.O. - 2016-06-02 - Zduńska Wola (łódzkie)
GOTOWANIE POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZAANGAŻOWANIE, SUMIENNOŚĆ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU KUCHARZA 1 ROKPRACA WG GRAFIKU 6-14 NA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE
FIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków
RESTAURACJA "KASIEŃKA" w HRUBIESZOWIE - 2016-03-30 - Hrubieszów (lubelskie)
jw
Magdalena Tilszer wspólnik s.c. Zupkultura - 2017-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w Restauracji Browar Rynek.Wymagane doświadczenie w zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.Wysokość proponowanego wynagrodzenia do uzgodnienia z pracodawcą.
d/b GASTRO Restauracje-Catering Dorota Bernadzik - 2017-03-21 - Racibórz (śląskie)
Gotowanie potraw różnorodnych kuchni w specyficznej atmosferze - na oczach klienta.
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Jawczyce (mazowieckie)
Sprzedaż odzieży, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Żary (lubuskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Akceptacja, kontrola i przechowywanie żywności, przygotowanie przystawek i serwowanie zimnych dań, przygotowywanie wszelkiego rodzaju dań w ramach obiadokolacji i dla restauracji à la Carte. Czyszczenie i konserwacja przestrzeni roboczych i sprzętu, udział w inwentaryzacji, obsługa zamówień.
kontakt przez OHP - 2018-03-07 - Niemcy (Niemcy)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W/G MENU KUCHNI INDYJSKIEJ, WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO,
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wykształcenie bez znaczeniamoże być osoba do przyuczenia
P.P.H.U."EKO - TRANS" Jan Frencel - 2017-07-28 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw według karty menu
PPHU ,,ALEX'' ALEKSANDER SERWATKA - 2017-11-14 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
jw.
Instytut Elektrotechniki - 2018-01-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków obiadowych
Gimnazjum nr 1 - 2017-02-23 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Wykonywanie posiłów na zimno i ciepło - kuchnia polska. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 8:00-16:00; 14:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Żórawina (dolnośląskie)