KUCHARZ Szczytnica oferta pracy PUH GRAŻKA Grażyna Łuków
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2016-04-19
Lokalizacja: Szczytnica (dolnośląskie)
Pracodawca: PUH GRAŻKA Grażyna Łuków
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:59-720 Szczytnica 118, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczytnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Warta Bolesławiecka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.04.2016
Nazwa pracodawcy: PUH GRAŻKA Grażyna Łuków
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
59-720 Szczytnica 118, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą telefoniczny do godziny 18. Telefon 723116371.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Godziny : do 18:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Warta Bolesławiecka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczytnica
Numer budynku pracodawcy: 118
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.04.2016
Oferta pracy ważna do: 09.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 19.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 19.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWYANIE POSIŁKÓW, USTALANIE MENU
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Maciejewo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji "Paola"
Firma Produkcyjno-Handlowa "Paola" Eksp.-Imp. w Kraczkowej - 2016-08-17 - Kraczkowa (podkarpackie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Łódź (łódzkie)
gotowanie, przygotowanie i podanie posiłków, obsługa klientów.
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie dań obiadowych
Krystyna Żaczyk Piotr Golczyk BISTRO NA ZAKRĘCIE - 2017-04-07 - Jarogniewice (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw różnego rodzaju
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej w tym ciasta, napoje, desery z zastosowaniem szatkowanicy, blendera, maszyny wilk; utrzymywanie czystości w kuchni i innych pomieszczeniach produkcyjnych po zakończeniu pracy
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Zielona Góra (lubuskie)
Roznoszenie posiłków po oddziałach szpitala
Aspen-Res sp. z o.o. - 2016-08-10 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-12-01 - Tuszyn (łódzkie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
MUSA Sp. Jawna Alicja Musiał Tadeusz Musiał Targowisko Dolne - 2016-10-06 - Targowisko Dolne (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potrawobróbka produktów
Zespół Pałacowo-Parkowy im. Jana Witkowskiego, Magdalena Witkowska - 2017-11-16 - Bądzów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Tumidaj (łódzkie)
Przygotowywanie potraw dla gości, dbanie o czystość na stanowisku pracy oraz restauracji.
Michał Paliwoda - 2017-09-29 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2016-11-07 - Gdańsk (pomorskie)
prowadzenie dokumentacji związanej z pracą pionu ochrony informacji niejawnych.
24 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPOADRACZY - 2018-05-18 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie wszelkiego rodzaju potraw do cateringu przygotowującego ok. 1000 posiłków dziennie, odpowiedzialność za estetykę i dekorowanie pakowanych posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów BHP obowiązujących w gastronomii. Praca 30 Godzin/tyg., od poniedziałku do piątku według grafiku.
Firma Handlowa "PAJDA" - Gastronomia - Catering Kamil Miodowski - 2016-12-21 - Kajetany (mazowieckie)
z doświadczeniem w gastronomii
Mała Gastronomia GASTRO Janusz Szwałek - 2016-01-22 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW OD PRODUKTU DO SERWOWANIA
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością i estetyką serwowanych dań, planowanie i zamawianie produktów
PETRODOM VENNA Spółka z o.o. Spółka Komandytowa - 2016-09-27 - Biała Podlaska (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej z pieca Tandooor, praca w grupie wymagająca zamilowania ładu o porządku; charakter pracy wymaga odpornoci na wysoką temperaturę, dużą wilgotność; praca w pozycji stojącej. Umowa o prace na czas okreslony, praca na dwie zmiany: caly tydzień wg grafiku-w przedziale godzinowym: 10:00-24:00. Proponowany okers zatrudnienia na pracę sezonową: 9 miesięcy. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Wrocław (dolnośląskie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2016-04-19 - Gryfice (zachodniopomorskie)
wypełnianie funkcji koordynatora pomiędzy innym personelem z Ukrainy zatrudnionym przez zgłaszającego ofertę pracy krajowej a kierownictwem pracodawcy użytkownika; przygotowywanie posiłków; wymagana znajomość języka rosyjskiego lub ukraińskiego w celu zapewnienia bezpieczeństwa pracy z uwagi na personel z krajów WNP
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
Kleopatra, Haitham Abouel-Fadl - 2018-04-18 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przewóz ciężkiego ładunku
MOBIGUM Mobilne Serwisy Ogumienia Jarosław Szyfner - 2016-06-29 - Strzegom (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Daniszew (wielkopolskie)
praca w Niepublicznym Domowym Przedszkolu w Wasilkowie,
GOŁUBOWSKA, STECKIEWICZ s.c. - 2017-05-19 - Wasilków (podlaskie)
w zakresie kucharza
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Przechlewo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą menu.
Lubrow Tap House "GO PIWKO" Tomasz Lubocki - 2017-02-10 - Wejherowo (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE CAŁODZIENNEGO WYŻYWIENIA DLA PODOPIECZNYCH PRZEDSZKOLAWYMAGANIA:PASJA DO GOTOWANIA, UMIEJĘTNOŚCI GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU
Pracownia Alternatywnej Komunikacji Wizualnej Bartosz Mateńko - 2017-04-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)