KUCHARZ Zarszyn oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1聽033,7 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: wg programu sta偶u
Data publikacji: 2020-03-12
Lokalizacja: Zarszyn (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Zarszyn, powiat: sanocki, woj: podkarpackieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w: wg programu sta偶u
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|19
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽033,7 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zarszyn
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: sanocki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1817
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽033,7 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 20.04.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, brak, kierunek: gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 6871891494
danePracodawcy_regon: 180325260
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sanoku
Adres pracodawcy:
Rymanowska 20A, 38-500 Sanok, powiat: sanocki, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: sanocki
danePracodawcy_kodPowiatu: 1817
Gmina pracodawcy: Sanok
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sanok
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0953510
Ulica pracodawcy: Rymanowska
Numer budynku pracodawcy: 20A
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Stowarzyszenie
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sanoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|429
Data dodania oferty pracy: 20.03.2020
Oferta pracy wa偶na do: 19.04.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.03.2020
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
kodJezyka: pl
tekstNieDotyczy: nie dotyczy
tekstNie: NIE
tekstTak: TAK
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?89af6aabeb799e92e38a9fa0bcb7fe62
Podobne oferty pracy
Wykonywanie deser贸w, ciasta, robienie pizzy.Kawiarnia "艁awczana"
"MIRA" Ryszard Siedlarz - 2019-09-16 - Jaworzno (艣l膮skie)
- sortowanie i pakowanie towaru- obs艂uga, przyj臋cie i wydawanie towaru- kompletacja zam贸wie艅
J&M LOGISTICS Sp贸艂ka z Ograniczon膮 Odpowiedzialno艣ci膮 - 2019-04-24 - Zakroczym (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
Firma "SAS" s.c B. Sk贸ra艣, M. Sk贸ra艣 - 2016-10-07 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2018-03-19 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej i chi艅skiej zgodnie z procedurami obowi膮zuj膮cymi w tych kuchniach, wprowadzanie nowych potraw, opracowywanie kart menu
SON PHAN VAN "Z艁OTY SMOK" - 2018-05-09 - Stargard (zachodniopomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
HARTEK BERNARD RUPNIEWSKI - 2017-04-19 - Ostaszewo (warmi艅sko-mazurskie)
Sprzedawca na dziale produkt贸w 艣wie偶ych (w臋dliny, sery, warzywa). Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 602 701 636 lub osobi艣cie.
Carrefour Polska Sp. z o.o. - 2016-10-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
GOTOWANIE, UTRZYMYWANIE STANOWISKA PRACY W CZYSTO艢CIWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY B;PRACA OD PON. DO PT.GODZINY PRACY: 07.00-15.00; 08:00-16:00MIEJSCE PRACY: PRZYLEP/ ZA GUMIE艃CAMI PRZED SPOTKANIEM KONTKAT TEL. Z PRACODAWC膭
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELI艃SKA - 2017-11-28 - Przylep (zachodniopomorskie)
Kucharz
Firma Transportowa Mirko Sp贸艂ka Cywilna - 2016-01-19 - 艁膮ka (dolno艣l膮skie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w,- Wymagane min. 3 lata do艣wiadczenia w zawodzie kucharza,- Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37
ZAMEK GNIEW SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-01-25 - Gniew (pomorskie)
przygotowywanie potraw oraz wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych;
kontakt przez PUP - 2019-05-24 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w soboty i niedziele. - Praca w bufecie studenckim na Uniwersytecie 艢l膮skim. Praca zgodna z organizacj膮 roku akademickiego.- Wynagrodzenie: 1053 z艂 brutto (800 z艂/netto), do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny 3 miesi膮ce. Nast臋pna umowa na czas okre艣lony do 31.05.2020r. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (40%).- Praca w godzinach: 7:30-15:30. Praca w soboty i niedziele.Wymagania: wykszta艂cenie min. zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie w zawodzie. Ksi膮偶eczka sanepidowska. Osoba bez na艂og贸w. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (8:00-19:00) (Tel. 508-166-553) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Bankowa 11, 40-007 Katowice).
DANUTA STODULSKA DZIA艁ALNO艢膯 GASTRONOMICZNA - 2019-08-27 - Katowice (艣l膮skie)
Oczekiwania:-Dobra komunikacja z lud藕mi, -Umiej臋tno艣膰 organizacji pracy na poszczeg贸lnych stanowiskach,-Wiedza i umiej臋tno艣ci 偶ywienia ma艂ych dzieci, zgodnie z rozporz膮dzeniem Ministra Zdrowia, zasadami dobrej praktyki figienicznej /GHP/ dotycz膮cej produkcji obrotu 偶ywno艣ci膮 w warunkach higienicznych,-Stosowanie wszystkich procedur w praktyce.Wynagrodzenie do uzgodnienia.Osoby zainteresowane prosimy o przes艂anie CV z klauzul膮: "Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie danych osobowych zawartych w aplikacji dla potrzeb niezb臋dnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustaw膮 z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz.U.z 2015r., poz. 2135 z p贸藕n. zm.)." na adres e-mail: mbartnicka (at) puptczew.pl
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-02-21 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
Obs艂uga oraz nadzorowanie maszyn i urz膮dze艅 wchodz膮cych w sk艂ad linii produkcyjnych wed艂ug obowi膮zuj膮cych procedur.
Krosno Glass S.A. - 2018-05-07 - Krosno (podkarpackie)
kucharzpracas na dwie zmiany od 06.00 do 23.00
Hotel Polski Sp. z o.o. - 2020-02-04 - Mielec (podkarpackie)
w/z
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Jawor (dolno艣l膮skie)
samodzielne stanowisko
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2018-02-15 - Bia艂ystok (podlaskie)
dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek w miejscu pracy, przyrz膮dzanie potraw wed艂ug receptur, przyrz膮dzanie potraw wed艂ug w艂asnych receptur, przestrzeganie zasad higieny pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp, przygotowywanie i pieczenie mi臋s, filetowanie i przyrz膮dzanie ryb.
O艣rodek 呕eglarstwa i Turystyki Wodnej CAMP-PISZ 艁achacz Marek - 2017-01-05 - Pisz (warmi艅sko-mazurskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie potraw
Piekarnia Cukiernia "KO艁ACZ" Ireneusz Jankowski - 2016-08-02 - Nowy Dw贸r Mazowiecki (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE P脫艁PRODUKT脫W, DA艃 I MENU Z ORYGINALNYCH PRZEPIS脫W KUCHNI WIETNAMSKIEJ, ZAMAWIANIE TOWAR脫W OD DOSTAWC脫W POCHODZENIA WIETNAMSKIEGO JAK I Z KRAJU WIETNAM. WYMAGANA JEST ZNAJOMO艢膯 KUCHNI WIETNAMSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2019-04-24 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci
INTEGRACYJNY DOM DZIECKA IM. PAULINKA - 2016-12-14 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Kuchnia polska, europejska.Praca w godzinach 14:00-22:00.Kontakt z pracodawc膮: 605356190
Hast Andrzej Dworak - 2017-04-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: przygotowanie posi艂k贸w; WYMAGANIA: wykszta艂cenie zawodowe, minimalne do艣wiadczenie
P.H.U. "Dedal" Zygmut Bry艂ka - 2015-10-19 - Lubliniec (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, ustalanie menu z zakresu kuchni tureckiej, zakup towar贸w u dostawc贸w narodowo艣ci tureckiej.
kontakt przez PUP - 2020-02-07 - J臋drzej贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla ok. 100 os贸b
O艣rodek Wczasowy "PERKOZ" H. i J. Skowro艅ski - 2016-03-11 - Krynica Morska (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawnanie posi艂k贸w gor膮cych; przygotowywanie wy偶ywienia w ramach wy偶ywienia zbiorowego-przedszkolnego; przygotowywanie przek膮sek; przygotowywanie i obs艂uga us艂ug cateringowych; prace zwi膮zane z utrzymaniem porz膮dku w miejscu pracy; zapewnienie prawid艂owej i terminowej realizacji zada艅 powierzonych przez prze艂o偶onego.
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-11-19 - Baran贸w Sandomierski (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w systemie zbiorowym.
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)