KUCHARZ Żarki oferta pracy FPH "DRAGON" WOJCIECH SZCZEPAŃCZYK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: praca w restauracji
Data publikacji: 2020-08-21
Lokalizacja: Żarki (śląskie)
Pracodawca: FPH "DRAGON" WOJCIECH SZCZEPAŃCZYK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Stanisława Moniuszki 1, 42-310 Żarki, powiat: myszkowski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 09.00-21.00 (12/24)
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żarki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: myszkowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2409
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żarki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2020
Data zakończenia pracy: 30.11.2020
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
doświadczenie w zawodzie (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 4)
wymagania_wymaganiaPozadane_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 4
Nazwa pracodawcy: FPH "DRAGON" WOJCIECH SZCZEPAŃCZYK
danePracodawcy_nip: 5770009005
danePracodawcy_regon: 151989880
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Myszkowie
Adres pracodawcy:
Stanisława Moniuszki 1, 42-310 Żarki, powiat: myszkowski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: I kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: myszkowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2409
Gmina pracodawcy: Żarki
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Żarki
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0932643
Adres strony pracodawcy: dragon-buty.pl
Ulica pracodawcy: Stanisława Moniuszki
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Myszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 21.08.2020
Oferta pracy ważna do: 18.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 21.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 21.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0740a1f5c74297674c0f7f8d11b682a1
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
-
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DARŁOWO - 2018-08-10 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie, umiejętność gotowania potraw kuchni arabskiej, min. 3 miesiące doświadczenie w pracy na w/w stanowisku, podstawowa znajomość języka angielskiego. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie dań kuchni arabskiej, dbałość o czystość, obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Lublin (lubelskie)
-przygotowywanie potraw według receptur firmy-znajomość zagadnień zrbiorowego żywienia-przestrzeganie procedur HACCP
Kompleks Rekreacyjno-hotelowo-wypoczynkowy "Firlejowe Sioło" - 2017-06-09 - Wólka Rozwadowska (lubelskie)
przygotowanie dań, gotowanie
Powiatowe Centrum Rozwoju Sp. z o.o. - 2017-03-28 - Zaniemyśl (wielkopolskie)
Przygotowywanie kebabów oraz sosów
kontakt przez PUP - 2020-06-03 - Krasocin (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiejWymiar: 1/2 etatu
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Andrespol (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Zajazd WIKA Elwira Grzelak Lidzbark Warmiński - 2018-05-11 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Scisła współpraca z szefem kuchni, nadzorowanie jakosci dań, koordynowanie pracy zespołu, przestrzeganie wyznaczonych standardów pracy i higieny.
Accord Packaging Sp. z o.o. - 2017-04-03 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw do obiadów szkolnych. Praca w godz. 8.00-12.00 lub możliwość pracy w pełnym etacie w godz. 6.00-14.00.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Produkcyjno-Gastronomiczne Halina Bujacz - 2018-08-20 - Rędziny (śląskie)
przygotowywanie potraw, obsługa klienta
Przedsiębiorstwo Gastronomiczno Handlowe DOBRY ADRES - 2016-06-30 - Tarnowo Podgórne (wielkopolskie)
praca przy produkcji i składaniu okien
PW SIMBUD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-11-19 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
SZEPTUCHA Adam Iwanicki - 2016-05-05 - Polańczyk (podkarpackie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
ZHP Chorągiew Łódzka Ośrodek Wypoczynkowy Horyzont - 2020-05-26 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Wypiek pizzy
SYLWIA DAMPS PIZZERIA KAWIARNIA RESTAURACJA "GIGANT" - 2016-03-29 - Sztum (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
CATERING-RESTAURACJA BARTOSZ.PIZZA.PAWEŁ BIEDROŃ - 2020-07-30 - Racławice (małopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Świętoszów (dolnośląskie)
Przygototywanie potraw.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA WALDEMAR RATAJCZYK, MARCIN GRZYBOWSKI SPÓŁKA CYWILNA - 2017-05-09 - Kalisz (wielkopolskie)
W ZAWODZIE.
CENTRUM EDUKACJI I DIALOGU - 2018-05-17 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
-
Pub LA ROCCA Daniel Dargacz - 2017-02-01 - Kościerzyna (pomorskie)
realizacja zadań zgodnie z instrukcjami zakładu pracy, przygotowywanie potraw, przyjmowanie towaru wraz z kontrolą, uzytkowanie sprzętu zgodnie z jego przeznaczeniem, sporządzanie zamówień, przestrzeganie zadad HACCP, prowadzenie dokumentacji żywieniowej, udział w opracowaniu jadłospisu.
kontakt przez PUP - 2020-06-16 - Głogów (dolnośląskie)
Praca na stanowisku pracownik fizyczny - pomoc hydraulikowi i utrzymanie porządku na mniejscu pracy, wynoszenie gruzu itd.
Usługi Hydrauliczne "ZDZICH" - 2017-10-24 - Milwino (pomorskie)
sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, uczestnictwo w planowaniu jadłospisu, pobieranie produktów z magazynu
Szkoła Podstawowa NR 1 im.Marynarki Wojennej RP ul.Narutowicza 10 72-600 Świnoujście - 2020-08-05 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
refundacja kosztów wyposażenia/doposażenia stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Białogard (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej;obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
MONIKA JUREWICZ NIVA - 2018-07-26 - Puławy (lubelskie)
jw.
Locaris Sp. z o. o. - 2016-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
ref. wynagrodzenia dla osób do 30 r.ż. przygotowywanie śniadań dla gosci hotelowych i wydawanie na "szwecki"stół, za
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie: najlepiej kierunkowe bądź doświadczenie zawodowe ; praca w restauracji Zodiak; miejsce pracy: Szałasza; praca po 12h dwa dni potem dwa dni wolnego
OCTAGON SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-04-19 - Szałsza (śląskie)
Przygotowywanie dań, gotowanie, smażenie, pieczenie, utrzymanie czystości w kuchni, współpraca z dietetykiem w zakresie ustalanego menu,
Sanatoria Dolnośląskie Spółka z o.o. - 2019-08-12 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie dan kuchni indyjskiej w oparciu o znajomość oryginalnych przepisów, produktów i przypraw.
kontakt przez PUP - 2020-08-03 - Łódź (łódzkie)