KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Duszniki-Zdrój oferta pracy Sanatoria Dolnośląskie Spółka z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 650 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań, gotowanie, smażenie, pieczenie, utrzymanie czystości w kuchni, współpraca z dietetykiem w zakresie ustalanego menu,
Data publikacji: 2019-08-12
Lokalizacja: Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: Sanatoria Dolnośląskie Spółka z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Chopina 3, 57-340 Duszniki-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań, gotowanie, smażenie, pieczenie, utrzymanie czystości w kuchni, współpraca z dietetykiem w zakresie ustalanego menu,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 650 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Duszniki-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Duszniki-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 650 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Umiejętność 2] : kreatywność w tworzeniu np przystawek[Umiejętność 1] : samodzielność w tworzeniu dań wg przepisów[Inne] : Umiejętność pracy w zespole, otwartość na ludzi, chęć dzielenia się swym doświadczeniem oraz otwartość na zdobywanie nowej wiedzy i praktycznego doświadczenia
Nazwa pracodawcy: Sanatoria Dolnośląskie Spółka z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Parkowa 3, 58-351 Sokołowsko, powiat: wałbrzyski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: wałbrzyski
Gmina pracodawcy: Mieroszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sokołowsko
Ulica pracodawcy: Parkowa
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.08.2019
Oferta pracy ważna do: 30.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 13.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 12.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?28332828c090193b35d6d81246448dfa
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni chińskiej i wietnamskiej.
"Mai Lan" Dinh Tien Hali - 2016-02-05 - Trzebnica (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, opracowanie menu, sporządzanie list zakupow
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Białystok (podlaskie)
Przygotowanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy
FIRMA WIELOBRANŻOWA PROMUS - 2019-08-23 - Ulanów (podkarpackie)
Praca w cateringu: przygotowywanie posiłków ( dla osób zamiezszkałych w Domach Pomocy Społecznej) i pakowanie ich ( w termopaki, termosy) do wyjazdu
GASTRO Irena Dzwonnik - 2018-10-11 - Poznań (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie kebaba, sosu i sałatek.
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
ucharz, praca w systemie: 07.00-19.00, 19.00-07.00, 2 dni wolne, proponowane wynagrodzenie: 2000 zł w okresie próbnym.
Soley Areca Sp. z o.o. Sp.K. - 2017-08-11 - Osła (dolnośląskie)
prace ślusarskie, obsługa maszyn i urządzeń do obróbki metalu, szlifowanie, cięcie stali i aluminium
DIMARKO SKWARA BARTŁOMIEJ - 2018-04-17 - Ogrodzieniec (śląskie)
- Sprzątanie terenu zewnętrznego. Koszenie trawy, grabienie liści, odśnieżanie. Praca w centrum Katowic.- Wynagrodzenie: 1387,50 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (75%). Po okresie próbnym praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Docelowo praca na stałe.- Praca: 6:00-12:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Mile widziane doświadczenie na stanowisku pracownika gospodarczego. Wymagana niekaralność (Osoba będzie podpisywać oświadczenie o niekaralności - NIE jest wymagane zaświadczenie). Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (8:00-14:00) (Tel. 500-039-404) lub e-mail: slask (at) karabela.com.pl
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "KARABELA-CK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-20 - Katowice (śląskie)
Sprzedaż towarów i usług na Stacji Paliw w Wilamowicach. Praca w godz. 9-17.00 od poniedziałku do niedzieli, wg grafiku.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ANDEX" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-03 - Wilamowice (śląskie)
przygotowywanie, wydawanie potraw
HOTEL ADRIA BARBARA PARUZEL-BŁOTKO, IRENA PARUZEL, ALEKSANDER PARUZEL SPÓŁKA CYWILNA - 2019-03-07 - Bieruń (śląskie)
Przygotowanie posiłków - obróbka wstępna warzyw i owoców, obróbka termiczna potraw. Wydawanie posiłków. Utrzymanie miejsca pracy w czystości.
kontakt przez PUP - 2014-08-22 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie potraw i deserów kuchni odesskiej i ukraińskiej. Praca na umowę zlecenie, ok. 168 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjność w godz. 11:00-19:00., wg potrzeb praca w sobotę, niedzielę. Oferta dostępna w salia G
kontakt przez PUP - 2017-12-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Hotelik "Atelier" Regina Sarzyńska - 2015-11-27 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
NIAGARA-PUB Pizzeria Restauracja Zofia Draguła - 2017-07-25 - Dębica (podkarpackie)
Obsługa grup zorganizowanych oraz gości indywidualnych, kreowania menu oraz wszelkich ofert promocyjnych, utrzymywania wysokich standardów potraw, przestrzegania zasad higieny pracy oraz przepisów HACCP
Zajazd Jurajski spółka jawna; Brewka Marcin, Brewka Barbara - 2016-03-23 - Podlesice (śląskie)
Przygotowywanie dań, nadzór nad pracą w kuchni.Samodzielne stanowisko.
Przedsiębiorstwo Handlowe LUZAM Wójtowicz Lucjan - 2019-05-13 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków obiadowych
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2016-03-24 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Nadzór nad przygotowywanie posiłków, nadzór nad jakością zamawianej żywności, nadzór nad przestrzeganiem zasad BHP w kuchni, przygotowywanie potraw zgodnie z zasadami żywienia
kontakt przez PUP - 2020-01-22 - Warszawa (mazowieckie)
Opiekanie mięsa- kebab, ścinanie na bieżąco, podawanie klientom na talerzu lub w chlebie (bułce) wraz z dodatkami. Dbanie o czystość na stanowisku oraz czystość urządzeń.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Piła (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE SNIADAŃ (BUFET), DAŃ DO KARTYWYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE MIN. ZAWODOWE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, STAŻ PRACY 2 LAT,
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni orientalnej
"Glare Global Sourcing Faruque" Spółka Jawna - 2018-07-19 - Sosnowiec (śląskie)
rozwijanie sieci sprzedazy, tłumaczenie tekstów umów i redagowanie ofert dla klientów z Indii, kontakty z kontrahentami i klientami z Indii
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków do szkół i przedszkoli - catering.
Grzegorz Filipowski Restauracja "MEGA" - 2016-04-01 - Suchoraba (małopolskie)
według zawodu
Agencja Usługowo-Handlowa "Polon-Tour" Sp. z o.o. - 2017-04-04 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-04-07 - Karczowiska (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przyjmowanie towaru od dostawców, dbanie o porządek w magazynie, wykładanie towaru.Po okresie próbnym (trwającym 2 tygodnie lub miesiąc) podstawą wykonywania pracy będzie umowa o pracę oraz wyższe wynagrodzenie.
GRAM SADECCY SP J. - 2018-09-25 - Płońsk (mazowieckie)
przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych, przygotowywanie produktów do dalszej obróbki, nadzór nad jakością żywności, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, sprzątanie miejsca pracy, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni
P.H.U. "KOMA" Marek Komajda - 2019-04-09 - Uniejów (łódzkie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)