KUCHARZ Bieruń oferta pracy HOTEL ADRIA BARBARA PARUZEL-BŁOTKO, IRENA PARUZEL, ALEKSANDER PARUZEL SPÓŁKA CYWILNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3 000 - 4 200 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie, wydawanie potraw
Data publikacji: 2019-03-07
Lokalizacja: Bieruń (śląskie)
Pracodawca: HOTEL ADRIA BARBARA PARUZEL-BŁOTKO, IRENA PARUZEL, ALEKSANDER PARUZEL SPÓŁKA CYWILNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wawelska 4, 43-155 Bieruń, powiat: bieruńsko-lędziński, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie, wydawanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 000 - 4 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bieruń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bieruńsko-lędziński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bieruń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 000 - 4 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie zawodowe na powyższym stanowisku.Pracodawca oferuje zatrudnienie w ramach umowy o pracę na czas nieokreślony, praca w godzinach od 10:00 do 22:00 - system i rozkład czasu pracy do uzgodnienia z pracodawcą.
Nazwa pracodawcy:
HOTEL ADRIA BARBARA PARUZEL-BŁOTKO, IRENA PARUZEL, ALEKSANDER PARUZEL SPÓŁKA CYWILNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Adres pracodawcy:
Wawelska 4, 43-155 Bieruń, powiat: bieruńsko-lędziński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: bieruńsko-lędziński
Gmina pracodawcy: Bieruń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bieruń
Ulica pracodawcy: Wawelska
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil działalności pracodawcy: hotel
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.03.2019
Oferta pracy ważna do: 30.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 07.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 07.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Warszawa (mazowieckie)
-
Restauracja Pizzeria POD BRZOZAMI Adam Schutz - 2016-04-26 - Lipusz (pomorskie)
Przygotowanie posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak.
TAWERNA RAFA STASZKÓW SPÓŁKA JAWNA - 2018-02-16 - Człuchów (pomorskie)
przygotowywanie potraw dla gości hotelowych
HOTEL ARŁAMÓW S.A. - 2018-09-12 - Arłamów (podkarpackie)
obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków i imprez okolicznościowych, komponowanie menu,
Hotel "FADO" Sp. z o.o. - 2016-09-13 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Gotowanie potraw kuchnii indyjskiej.
LITTLE INDIA PVT.LDT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-20 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Utrzymanie ruchu na linii produkcyjnej włókien poliestrowych i płatków PET. Praca w godzinach: 6-14; 14-22; 22-6.
ELCEN Sp. z o.o. - 2016-12-14 - Gdynia (pomorskie)
-
Firma Usługowo Handlowa Magdalena Konieczny - OW FAMILIJNI - - 2016-03-18 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- Przejście instruktażu szkoleniowego z zakresu BHP- Zapoznanie z regulaminem pracy, zasadami HACCPPrzechowywanie żywności: - sprawdzanie terminów przydatności do spożycia produktów- użytkowanie urządzeń do przechowywania Przygotowywanie półproduktów i obróbka art. spożywczych:- mycie, obieranie i rozdrabnianie art. spożywczych- wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej i termicznej Sporządzanie potraw i napojów:- stosowanie receptur gastronomicznych- dobieranie surowców do sporządzania posiłków- przygotowywanie potraw z mięs, ryb, warzyw- panierowanie, obsmażanie, gotowanie- przygotowywanie ciast i napojów bezalkoholowychDekorowanie potraw- porcjowanie, estetyczne układanie i dekorowanie- wykorzystywanie różnych technik dekorowaniaObsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych- Zapoznanie się ze sprzętem i urządzeniami wykorzystywanymi w kuchni z zachowaniem zasad bezpiecznego ich użytkowaniaUtrzymanie czystości naczyń, narzędzi i sprzętu odpowiedniego do rodzaju czyszczonych powierzchni środkami myjącymi- sprzątanie i mycie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Zgorzałe (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, ciast napojów, deserów, zamawianie towaru do magazynu od dostawców. Zatrudnienie na umowę zlecenie na okresie próbnym (3 m-ce) Praca na umowę o pracę w godz. 6-20 wg grafiku w Dźwirzynie, również w sobotę i niedzielę. Pracodawca zapewnia wyżywienie.
GEOVITA SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-03-07 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
staż
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Posądza (małopolskie)
przygotowywanie dań, współpraca z wietnamskimi kontrahentami
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Jabłonowo (mazowieckie)
kucharz
REG BENZ sp z o.o. Sp. K. - 2019-02-08 - Mielec (podkarpackie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna,); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych, układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-10-05 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
Kucharz
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U GAJDY" - 2016-06-23 - Kolbuszowa Dolna (podkarpackie)
Obróbka wstępna warzyw, owoców; gotowanie potraw; pieczenie ciast; dekoracja dań; produkcja suwówek, słatek.
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością żywności, zarządzanie składnikami spożywczymi, nazdorowanie świeżości używanych składników, utrzymywanie wzorowej czystości stanowiska pracy, przestrzeganie wymogów sanitarnych
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie miejsca pracy, obieranie, siekanie warzyw i owoców, utrzymanie czystości, czyszczenie sprzętów kuchennych oraz miejsca wydawania posiłków, pomoc kucharzowi
"Bar Alicja" s.c. - 2018-04-20 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie potraw na łodzi rzecznej (tylko lokalne wycieczki) oraz w restauracji na brzegu.
kontakt przez OHP - 2016-10-27 - Niemcy (Niemcy)
przyjmoanie towarów przygotowanie i wydawanie posiłków, przygotowywanie przekąsek, deserów i surówek
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Opoczno (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków .
Sanatorium Uzdrowiskowe Astoria w Busku-Zdroju - 2016-06-03 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
gotowanie,przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2019-01-02 - Lębork (pomorskie)
produkcja potraw kuchni azjatyckiej, przygotowywanie sajgonek i sushi, wydawanie dań, catering
PRYZMAT Sp. z o.o. Restauracja Chińska CHINA TOWN - 2017-08-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłko=ów i koktajli warzywno - owocowych, soków, ciast dietetycznych, sałat, zup
"ADAM - POL" ADAM POLESKI - 2017-12-21 - Wyszków (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Biała Podlaska (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej. Dbanie o powierzony sprzęt. Przestrzeganie przepisów BHP i p.pożSystem czasu pracy: 11:00-19:00, 14:00-22:00. Proponowany okres zatrudnienia: 01.10.2018-30.09.2019.
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Wrocław (dolnośląskie)
pomoc w przygotowaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)