KUCHARZ Racławice oferta pracy CATERING-RESTAURACJA BARTOSZ.PIZZA.PAWEŁ BIEDROŃ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2020-07-30
Lokalizacja: Racławice (małopolskie)
Pracodawca: CATERING-RESTAURACJA BARTOSZ.PIZZA.PAWEŁ BIEDROŃ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:32-222 Racławice 163, powiat: miechowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Racławice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: miechowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Racławice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze branżowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: kucharz samodzielny
Nazwa pracodawcy:
CATERING-RESTAURACJA BARTOSZ.PIZZA.PAWEŁ BIEDROŃ
danePracodawcy_nip: 6591548826
danePracodawcy_regon: 382111025
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Miechowie
Adres pracodawcy:
32-222 Racławice 163, powiat: miechowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak wymagań
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
Powiat pracodawcy: miechowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1208
Gmina pracodawcy: Racławice
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Racławice
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0264319
Numer budynku pracodawcy: 163
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Miechowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 30.07.2020
Oferta pracy ważna do: 30.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 30.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 30.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?48d72c91614c821ed0b4de6f0f7e2f1d
Podobne oferty pracy
gotowanie, przzygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2020-03-23 - Niegardów-Kolonia (małopolskie)
przygotowywanie posiłków; wydawanie posiłków; obsługa klienta na sali;
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Legnica (dolnośląskie)
Praca w kuchni,wypiek pizzy
DOLCE VITA JOANNA RYCHLEWICZ - 2016-01-12 - Lubin (dolnośląskie)
WG STANOWISKA
kontakt przez OHP - 2020-06-26 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
obsługa baru, wydawanie posiłków, obsługa imprez okolicznościowych
Restauracja Katarzynka - 2016-06-20 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie potraw w kuchni.
Familijna S.C. Katarzyna Woroniecka, Krzysztof Bromka - 2018-07-06 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie dań, prace typowe dla kucharza
kontakt przez OHP - 2017-11-29 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem, nadzór nad pracownikami kuchni.
KOLEJOWY SZPITAL UZDROWISKOWY SP. Z O.O. - 2018-06-22 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz*
kontakt przez PUP - 2019-06-07 - Wałcz (zachodniopomorskie)
obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, wystawianie faktur sprzedażowych, wykładanie towaru
"INTERMARCHE" KARMINA Sp. z o.o - 2017-04-06 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
-pozyskiwanie nowych klientów-obsługa klienta-sprzedaż produktów, reklama bezpośrednia, prowadzenie harmonogramu konsultacji dietetycznych-wpsparcie funkcjonowania firmy ( kontrola stanów magazynowych, raporty sprzedaży, dbanie o czystość)
kontakt przez PUP - 2018-05-11 - Rzeszów (podkarpackie)
- przygotowywanie potraw kuchni tunezyjskiej przy wykorzystaniu orientalnych przypraw i skladników spożywczych wg oryginalnych receptur
kontakt przez PUP - 2019-02-14 - Łódź (łódzkie)
Praca w kuchni, przygotowanie, pakowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
pomocnik trakowego
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Proszkowo (mazowieckie)
RPO Kalbarczyk Łukasz
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Darłowo (zachodniopomorskie)
wg zawodu
POD SCHODAMI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-28 - Zielona Góra (lubuskie)
w/g stanowiska
Hotel "Tęczowy Młyn" w Kielcach Sp. z o. o. - 2016-02-04 - Kielce (świętokrzyskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
Usługi Gastronomiczne "Ogród Smaków" - 2016-07-29 - Namysłów (opolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Obsługa klienta, przygotowywanie posiłków typu fast- food, przyjmowanie zamówień, przygotowywanie dań na wynos
"GRINGO BAR" Andrzej Markowski - 2018-01-23 - Bieżuń (mazowieckie)
Przygotowywanie dań a'la carte i innych potraw dla Gości hotelowych oraz w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych.Praca w systemie zmianowym w godzinach 7-19.
Hotel "Beata***" Beata Lisowska - 2018-08-23 - Złockie (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków z zakresu kuchni arabsko-tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Łódź (łódzkie)
Obsługa grup zorganizowanych oraz gości indywidualnych, kreowania menu oraz wszelkich ofert promocyjnych, utrzymywania wysokich standardów potraw, przestrzegania zasad higieny pracy oraz przepisów HACCP
Zajazd Jurajski spółka jawna; Brewka Marcin, Brewka Barbara - 2016-03-23 - Podlesice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI POLSKIEJ- 3 POSIŁKI DZIENNIE, ZASADY ŻYWIENIA DZIECI W WIEKU: 7-16 LATWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, 3 LATA PRAKTYKI, UPRAWNIENIE: KUCHARZSTAWKA ZA GODZINĘ 21,00 ZŁ, 184 GODZINY PRACY W MIESIĄCUMIEJSCE PRACY: UL TELIGI 5 72-351 POGORZELICA
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE "KAMI" DOROTA STANKIEWICZ - 2019-03-25 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Samodzielne prowadzenie zmiany. Przygotowywanie potraw. Obsługa sprzętu gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Gdański Zespół Żłobków - 2017-02-28 - Gdańsk (pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-01-07 - Pasym (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków kuchni bengalskiej, orientalnej
kontakt przez PUP - 2019-06-10 - Łapy (podlaskie)
sporządzanie potraw i deserów, dbanie o czystość na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu - 2016-03-29 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)