KUCHARZ Zamość oferta pracy Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z karty menu.
Data publikacji: 2019-01-17
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek Solny 4, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z karty menu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętności kulinarne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność pracy w zespole
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Chęć do pracy. Doświadczenie w pracy w kuchnii.
Nazwa pracodawcy:
Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Rynek Solny 4, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Ulica pracodawcy: Rynek Solny
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 17.01.2019
Oferta pracy ważna do: 16.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 17.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 17.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie próbnym umowa o pracę na czas nieokreślony,-Osoby zaintersowane prosimy o przesłanie CV na adres e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-10 - Gniew (pomorskie)
naprawa pojazdów samochodowych,
CENTRUM MOTORYZACJI KEWT Tadeusz Waryszak - 2015-12-03 - Świdnik (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
PIZZERIA MAFIA Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K. - 2016-07-14 - Międzyrzecz (lubuskie)
Dzienna produkcja potraw.Wymagane średnie wykształcenie, 8 lat pracy, chęci do pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Łódź (łódzkie)
prace ślusarskie i spawalnicze
ABIMAN Sp. zo.o. - 2016-07-28 - Zalesie (lubelskie)
-
WIESŁAW BRZESKI OŚRODEK REHABILITACYJNO - WCZASOWY "BURSZTYN" - 2016-06-02 - Jantar (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi recepturami, dbanie o najwyższą jakość i smak wszystkich potraw, porcjowanie, dekorowanie i ich wydawanie.
Firma "WIN" Grażyna Winiarska - 2017-05-30 - Jasło (podkarpackie)
Praca w kuchni.
JOT-CE. CONCEPT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-20 - Kuraszków (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe
PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK - 2017-01-05 - Trzebosz (wielkopolskie)
nauczyciel j. angielskiego dorosłych
CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO - 2016-03-08 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Malbork (pomorskie)
gotowanie, przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Świdnik (lubelskie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Kłodawa (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków oraz wydawanie
ZPC SKÓRKA SPÓŁKA JAWNA - 2018-01-11 - Ustrzyki Górne (podkarpackie)
sporządzanie potraw regionalnych z bliskiego wschodu z zastosowaniem narzędzi i maszyn w zakresie gastronomicznym, przygotowanie wyrobów kulinarnychpraca na umowę na czas nieokreślony, praca jednozmianowa w godzinach 10:00-18:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Wrocław (dolnośląskie)
kompleksowa opieka nad dziećmi w żłobku oraz na sprawnej pracy w zespole
kontakt przez PUP - 2018-11-05 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań typu fastfood
Restauracja Turecka Stambuł Katarzyna Jarońska - 2018-04-18 - Malbork (pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Pabianice (łódzkie)
oferta stażu dla osób powyżej 30 roku życia - przygotowywanie posiłków, utrzymywanie porządku w kawiarnii, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Józefów (mazowieckie)
RĘCZNE PRZYGOTOWANIE NA KUCHNI PIEROGÓW UKRAIŃSKICH TYPU "PLEMIENIE" I INNYCH REGIONALNYCH DAŃ KUCHNI UKRAIŃSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, UMIEJĘTNOŚĆ RĘCZNEJ PRODUKCJI PRODUKTÓW MĄCZNYCH KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCHSTAWKA ZA GODZINĘ 13,70 ZŁPRACA W GODZINACH: 10:00-18:00
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ - 2017-09-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań, posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie potraw z karty , imprez okolicznościowych. Dbanie o czystosć na stanowisku pracy.
PIZZERIA "PALERMO" - 2016-07-08 - Trzebnica (dolnośląskie)
-
AMW REWITA Sp.z o.o. - 2019-01-15 - Rogowo (zachodniopomorskie)
praca w Gogolinie w Pizzerii Marioni
PAK Marta Janicka - 2016-10-17 - Kamionek (opolskie)
przygotowanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej,obsługa urządzeń gastronomiczynch.praca w Skwierzynie
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2017-01-09 - Wędrzyn (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych, zimnych, sporządzanie surówek. Sporządzanie-przygotowywanie deserów, napojów, posiłków. Obróbka wstępna produktów (np. mięs)
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Kęty (małopolskie)
gotowanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Magdalenka (mazowieckie)
przygotowywanie dań według receptury azjatyckiej i arabskiej: falafel, samosa, masala chicken, chapat, nann, roh, hindi/bengalski do kontaktów z pracownikami, praca 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Piastów (mazowieckie)