KUCHARZ WYROBÓW MĄCZNYCH Bielawa oferta pracy Pierogarnia S.C. Beata Mastalerz, Agnieszka Łomoć
Stanowisko: KUCHARZ WYROBÓW MĄCZNYCH
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: wykonywanie wyrobów mącznych -pierogi, kluski, kopytka, obłsuga maszyn mieszających, specjalizacja w wyrobach mącznych
Data publikacji: 2017-12-01
Lokalizacja: Bielawa (dolnośląskie)
Pracodawca: Pierogarnia S.C. Beata Mastalerz, Agnieszka Łomoć
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Żeromskiego 28a, 58-260 Bielawa, powiat: dzierżoniowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
wykonywanie wyrobów mącznych -pierogi, kluski, kopytka, obłsuga maszyn mieszających, specjalizacja w wyrobach mącznych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
praca od poniedziałku do piątku w godzinach od 10:00 do 18:00, miejsce wykonywania pracy Bielawa, ul.Żeromskiego 28a lub ul.Paderewskiego 6
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ WYROBÓW MĄCZNYCH
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bielawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: dzierżoniowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bielawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.12.2017
Data zakończenia pracy: 15.12.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: gastronomia
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
poziom wykształcenia: min. zasadnicze zawodowe, kierunek wykształcenia: gastronomia, doświadczenie zawodowe: min. 1 rok pracy na stanowisku kucharz , uprawnienia: mile widziana aktualna kiążeczka zdrowia-sanepidowska
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Pierogarnia S.C. Beata Mastalerz, Agnieszka Łomoć
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Dzierżoniowie
Adres pracodawcy:
Żeromskiego 28a, 58-260 Bielawa, powiat: dzierżoniowski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt osobisty poprzedzony kontaktem telefonicznym
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: dzierżoniowski
Gmina pracodawcy: Bielawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bielawa
Ulica pracodawcy: Żeromskiego
Numer budynku pracodawcy: 28a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Dzierżoniowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 04.12.2017
Oferta pracy ważna do: 30.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 04.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 01.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW, PORCJOWANIE, WYDAWANIE, SPRZĄTANIE POMIESZCZEŃ KUCHNIWYMAGANIA WYKSZTACENIE ZAWODOWE, LUB ŚREDNIE, DOŚWIADCZENIE W ZYWIENIU ZBIOROWYM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
GIMNAZJUM NR 7 IM. SYBIRAKÓW - 2015-11-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie poosiłków dla gości hotelowych, obróbka mięs i warzyw, obsługa urządzeń kuchennych
"SPORTING" Bogusław Mamiński - 2017-02-10 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
gotowanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja, podział pracy w kuchni, dbanie o jakość potraw i gramaturę, ustalanie harmonogramu pracy z kucharzem;
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2016-10-25 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków;
JOVIMED Ośrodek Opiekuńczo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2016-03-24 - Ksawerów (łódzkie)
.
PUPH Gradus Krzysztof Gradowski - 2016-08-19 - Rytel (pomorskie)
oferta stażu przeznaczona dla osób bezrobotnych zarejestrowanych w PUP
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Kowalowa (dolnośląskie)
wg stanowiska
SŁOWIK Andrzej Słowikowski - 2017-12-07 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.Praca na 1 zmianę, w godzinach 10:00-18:00, na czas określony 1 rok.
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Andrychów (małopolskie)
przygotowywanie potraw
FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBA - 2018-01-25 - Świętochłowice (śląskie)
Wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
-Praca w restauracji,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny: 888-050-130.
Pod Złotym Kasztanem Sala Bankietowa Alicja Bukała - 2016-03-30 - Rukosin (pomorskie)
Przygotowywanie potrzaw kuchni wietnamskiej, czytanie receptur w języku wietnamskim.
Bar Hanoi - 2017-07-31 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaplanowanymi przed dietetyka jadłospisami dla poszczególnych grup ludności, utrzymanie czystości stanowiska swojego miejsca pracy, dbałość o jakość i walory smakowe, temperaturę i estetykę potraw.
FOOD INVESTMENT SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-07-14 - Gdańsk (pomorskie)
Praca w jadłodajni, przygotowywanie dań na bieżąco (kuchnia polska), dbanie o czystość (praca od poniedziałku do piątku)
KAROLINA KOŁBA BAR KUCHNIA POLSKA "PALCE LIZAĆ" - 2017-12-06 - Kraków (małopolskie)
kasjer - sprzedawca
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Pieszyce (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Jasło (podkarpackie)
- Przygotowanie posiłków. - Wynagrodzenie: 2200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.-Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie na stanowisku kucharza / kucharki min. 3 lata. Kontakt wstępnie telefoniczny (Tel. 500-073-189) (8:00-16:00) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Paderewskiego 32, 40-282 Katowice).
"OBZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" - 2017-03-29 - Katowice (śląskie)
produkcja trumien
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Przesiadłów (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
F.U. ZORBAS Piotr Grzelak - 2016-09-12 - Uniejów (łódzkie)
Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie zawodowe kierunkowe; przygotowywanie posiłków; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice (Lotnisko)
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie, porcjowanie i wydawanie posiłków dla około 70 osób. Zmywanie naczyń. Dbanie o czystość i porządek w promieniu kuchni i jadalni.
Dom Rehabilitacyjno-Opiekuńczy Katolickiego Stowarzyszenia Niepełnosprawnych Archidiecezji Warszawskiej - 2017-12-04 - Milanówek (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Warszawa (mazowieckie)
Organizowanie i planowanie pracy na swoim stanowisku. Przygotowywanie potraw zgodnie z reecepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowywancyh potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Przekazywanie informacji o zmianach w funkcjach bankietowych. kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2016-03-25 - Serock (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posiłków;
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Zambrów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu
Kołoczek Katarzyna BOHEME - 2017-04-13 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Ścisła współpraca z Szefem Kuchni, koordynowanie pracy poszczególnych zespołów, reprezentowanie Szefa pod jego nieobecność, przygotowanie potraw i posiłków dla gości hotelowych, przyjmowanie dostaw, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
FOLWARCZNA GÓRSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-06-19 - Gdynia (pomorskie)
-
WIESŁAW BRZESKI OŚRODEK REHABILITACYJNO - WCZASOWY "BURSZTYN" - 2016-07-04 - Jantar (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
ELEVEN Radosław Owoc - 2018-09-12 - Szerzyny (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Warszawa (mazowieckie)