KUCHARZ Wrocław oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 16,5 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw i dań kuchni polskiej, włoskiej, ciast, utrzymanie czystości w miejscu pracy, umowa zlecenie min. 3 lata, praca 150 godzin miesięcznie w godzinach 8:00-23:00 według potrzeb
Data publikacji: 2019-08-16
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw i dań kuchni polskiej, włoskiej, ciast, utrzymanie czystości w miejscu pracy, umowa zlecenie min. 3 lata, praca 150 godzin miesięcznie w godzinach 8:00-23:00 według potrzeb
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 150
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 16,5 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 16,5 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: DOŚWIADCZENIE I UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE,
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie średnie zawodowe, doświadczenie pracy w gastronomii 2 lata, umiejętność przygotowania potraw kuchni włoskiej, polskiej itp., aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie i umiejętność pracy w zespole
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.08.2019
Oferta pracy ważna do: 09.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 19.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 16.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?df0b2c3111656c3063ef9d2927d718ac
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW,PRODUKCJA GARMAŻERKI,OBSŁUGA IMPREZ OKOLICZNOSCIOWYCH,SPRZĄTANIE I DBANIE O STANOWISKA PRACY
DOM PRZYJĘĆ IRYS - 2018-02-06 - Piekary Śląskie (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
- wykształcenie zawodowe w kierunku gastronomicznym;- przygotowanie produktów do wytworzenia pizzy w tym: szatkowanie warzyw, wyrabianie ciasta;- formowanie i pieczenie produktu
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Odolanów (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszka ńców ZDPS. Wymagane 5 letnie doświadczenie na stanowisku
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2016-05-05 - Wieleń (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
CEZAR PPHU; Cezary Kartasiński - 2018-01-15 - Rzepin-Kolonia (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2016-01-11 - Konradów (opolskie)
Praca na stanowisku kucharz, czynności wykonywane na tym stanowisku polegają na przygotowywaniu oraz wypiekaniu pizzy.
kontakt przez PUP - 2019-01-21 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakością żywności, przestrzeganie przepisów BHP, ustalanie menu dań
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Świętochłowice (śląskie)
x
kontakt przez PUP - 2019-03-20 - Przeworsk (podkarpackie)
Bezpośredni kontakt z producentami żywności z Pakistanu, odtwarzanie oryginalnych dań kuchni indyjskiej i pakistańskiej. Bezpośredni kontakt z klientami z Pakistanu.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Ozorków (łódzkie)
Obsługa agregatów pneumatycznych w celu wykonania termoizolacji, montaż izolacji termicznej.Prace ogólnobudowlane Wymagana dyspozycyjność, brak lęku wysokości i przestrzeni; praca w niewielkich i ciasnych przestrzeniach i na wysokości.Nienormowany tryb pracy.
Jacek Oliński I- Serwis - 2016-11-10 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Sokółka (podlaskie)
Mile widziane doświadczenie zawodowe.
PHUP Rudolf Klimek - 2016-06-06 - Rudy (śląskie)
-
DABROV P.H. KAZIMIERZ DĄBROWSKI - 2018-03-15 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potrawporcjowanie i pakowanie dań gotowychprzyjmowanie dostaw surowcówutrzymanie czystości
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Zebrzydowice (śląskie)
praca w kuchni
Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej - 2016-04-20 - Złotoryja (dolnośląskie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw.
HOTEL i RESTAURACJA " STARY MŁYN" Mieczysław i Piotr Kroczek w Sędziszowie Młp. - 2018-01-24 - Sędziszów Małopolski (podkarpackie)
produkcja dań z karty; przygotowywanie dań dla gości indywidualnych, przygotowywanie imprez; przygotowanie dań z mięsa, makaronów, surówek, klusek; praca po 12 godzin w systemie dzień na dzeiń;
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Opole (opolskie)
-
Gospoda Warmińska Henryk Słowikowski i S-ka - 2019-08-12 - Butryny (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, dbałość o zachowanie najwyższej jakości potraw, utrzymywanie określonych standardów jakości smakowej, kontrola stanów magazynowych (zapasów), dbanie o czystość stanowiska pracy.
P.P.U.H. "CHOMBUD" Import- Export - 2017-06-08 - Przemyśl (podkarpackie)
Wyokonywanie prac dotyczących produkcji pieczywa. Praca w godzinach nocnych. Godziny pracy oraz wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia.
Piekarnia WKRA Mariusz Jarominiak - 2018-05-09 - Joniec (mazowieckie)
przygotowywanie kebabów, obsługa kasy fiskalnej
E HARPUT Ewelina Dubińska - 2018-08-28 - Zielona Góra (lubuskie)
• przygotowanie dań zgodnie z kartą dań• dbanie o jakość i estetyczny wygląd przygotowywanych potraw• utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
"Społem" PSS - 2019-07-26 - Racibórz (śląskie)
gotowanie , układanie menu, przygotowywanie surowców
kontakt przez PUP - 2019-09-03 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie surowca do obróbki oraz potraw, ustalanie menu, nadzór nad jakością wydawanych dań, zarządzanie personelem-rozdzielanie prac wg pracowników, obsługa urządzeń gastronomicznych, produkcja pierogów, wyrobów garmażeryjnych itp., prace porządkowe w miejscu pracy, pakowanie dań, zmywanie naczyń, segregacja odpadów. Praca w dwóch miejscach: Nowe Żabno od poniedziałku do piątku w godzinach od 6:00-14:00 i od 14:00-22:00; oraz Nowa Sól ul. Staszica 6 - od poniedziałku do soboty w godzinach 8:00-16:00 i od 12:00-20:00, w niedzielę od 10:00-18:00.
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Nowe Żabno (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków lub pomoc w ich przygotowaniu dla podopiecznych domu seniora
Grzegorz Cieślik Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe "JG Cieślik" - 2017-11-14 - Częstochowa (śląskie)
Gotowanie barszczu ukraińskiego oraz placków ziemniaczanych bez mąki. UMowa o pracę na cazs nieokreslony. Praca na 1/2 etatu, na dwie zmiany: 10:00-14:00; 14:00-18:00. Oferta dsotępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-08-27 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie: mile widziane średnie, umiejętność sporządzania potraw kuchni hinduskiej, doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, znajomość j. urdu, hindi, nepalski. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej. Miejsce pracy: Lublin
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Lublin (lubelskie)
- Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej. Przygotowywanie sałatek.- Wynagrodzenie: od 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:00-14:00, 12:00-20:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub doświadczenie min. 3 lata w pracy w gastronomii na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Wymagana umiejętność przygotowanie potraw kuchni polskiej, śląskiej oraz sałatek. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-15:00) (Tel. 602-664-509) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Wincentego Pola 73, 40-595 Katowice).
RESTAURACJA "WUJEK" S.C. LECH, MARIA ŁABAJ - 2016-04-15 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji EFEZ w Galerii Cuprum Arena w Lubinie
HOUSE OF FOOD D. SŁOMINSKI-FABIŚ SPÓŁKA KOMANDYTOWO - AKCYJNA - 2016-06-16 - Lubin (dolnośląskie)