KUCHARZ/POMOC KUCHARZA Częstochowa oferta pracy Grzegorz Cieślik Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe "JG Cieślik"
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHARZA
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków lub pomoc w ich przygotowaniu dla podopiecznych domu seniora
Data publikacji: 2017-11-14
Lokalizacja: Częstochowa (śląskie)
Pracodawca: Grzegorz Cieślik Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe "JG Cieślik"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Miarki 22, 42-209 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków lub pomoc w ich przygotowaniu dla podopiecznych domu seniora
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
wysokość wynagrodzenia uzależniona od kwalifikacji i doświadczenia kandydata
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHARZA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Częstochowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Częstochowa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Częstochowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.11.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: gimnazjalne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wymagane doswiadcznie min. roczne w zawodzie.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Grzegorz Cieślik Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe "JG Cieślik"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Adres pracodawcy:
Miarki 22, 42-209 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Częstochowa
Gmina pracodawcy: Częstochowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Częstochowa
Ulica pracodawcy: Miarki
Numer budynku pracodawcy: 22
Profil działalności pracodawcy: produkcja obuwia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.11.2017
Oferta pracy ważna do: 15.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 14.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 14.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, dekorowanie posiłków, obsługa pieca konwencyjno - parowego.Praca w godzinach: 6.00-14.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2018-06-19 - Oleśnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Gdów (małopolskie)
- Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych kuchni polskiej. Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziane osoby uczące się. Kontakt wstępnie telefoniczny (11:00-20:00) (Tel. 501-425-840) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice).
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY GĘSIAK - 2016-12-13 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie kebabu
BARBOSSA MOHAMMED TEBIB - 2018-07-06 - Koło (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE : KEBAB , SOS RECEPTURY TURECKIEJ MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: BAR KEBAB (DĘBICA UL. KOLEJOWA 24) -PRACA W GODZINACH: PONIEDZIAŁEK -CZWARTEK 10-24 ,NIEDZIELA 12-24 ;PIĄTEK-SOBOTA 10-02 W NOCY
LARA ATES MESUT - 2018-01-09 - Dębica (podkarpackie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie obowiązujących norm i standardów, zachowanie estetyki wydawanych dań, współpraca z pozostałym personelem gastronomii
Przedsiębiorstwo MOVI VIKTOR MOKWA - 2016-04-20 - Tychy (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Warszawa (mazowieckie)
wymiana ściółki, zbiór i magazynowanie jaj, ważenie drobiu, obsługa magazynu, konserwacja linii pojenia i karmienia, czyszczenie silosów, pomocy przy szczepieniach drobiu, załadunek - rozładunek kur, prace porządkowe na fermach drobiu. W zależności od potrzeb, możliwe jest powierzenie wykonywania obowiązków (pomoc przy szczepieniu drobiu, załadunek-rozładunek kur) na okres 1-7 dni, w innych zakładach pracodawcy: w Warłowie, 46-380 Dobrodzień (woj. opolskie, pow. oleski) w Jankowicach Wielkich, 49-332 Olszanka, (woj. opolskie, pow. brzeski)w Klecinie 58-124 Marcinowice, (woj. dolnośląskie, pow. świdnicki)w Złotoryi (woj. dolnośląskie, pow. złotoryjski)W takich wypadkach zapewnia się dowóz i zakwaterowanie.
Drobiarstwo Opolskie sp. z o.o. - 2018-01-29 - Tarnica (opolskie)
.
P.P.H.U.''LECHMAR''L.LAGNER - 2018-04-04 - Szydłowiec (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
ALLEVENT JAKUB PUCHALSKI - 2018-02-14 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
praca na produkcji, obsługa maszyn do obróbki drewna, kontrola jakości wytwarzanych produktów, sortowanie produktów.
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, praca w kuchni.
"HOTEL ATRIUM" - 2016-01-18 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
Nadzór nad procesem cynkowania ogniowego i galwanicznego, wdrażanie działań udoskonalających.
"Legipol" Sp. z o.o. - 2017-01-27 - Wałbrzych (dolnośląskie)
sprzątanie, sprzedaż, gotowanie potraw kuchni arabskiej, tureckiej, indyjskiej oraz bengalskiej
BEPARI FOOD Mashudur Rahaman - 2016-07-15 - Łowicz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków kuchni hinduskiej, produkcja tortlli.Oferta pracy złożona w celu uzyskania informacji starosty o braku możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych w oparciu o lokalny rynek pracy.Zmianowość 10.00-18.00, 18.00-02.00.
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Płońsk (mazowieckie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Łódź (łódzkie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).- Giełda Pracy - Spotkanie z Pracodawcą: 18.01.2018 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Pośpiecha 14 - Sala Pracodawców (Piętro I) / ---> NA SPOTKANIE KONIECZNIE NALEŻY ZABRAĆ -CV- !!!!
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-11-24 - Katowice (śląskie)
realizacja celów sprzedażowych, pozyskiwanieklientów, obsługa klientów na powierzonym ternie, sporządzanie ofert,dbanie o wizerunek i portfolio firmy w punktach sprzedaży, raportowaniebieżących wyników, pomiary okien u klienta, praca w godz. 9-17.
KAPICA Sp. z o.o. Sp. K. - 2017-04-21 - Opole (opolskie)
- Przygotowywanie posiłków ,- Praca 2-zmianowa w godz: 7:00-15:00; 12:00-18:00, dodatkowo soboty, niedziele i świeta wg grafiku,- Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą ,- Kontakt telefoniczny 509-199-533
JADŁOSTACJA ARKADIUSZ KOTLICKI - 2017-04-13 - Tczew (pomorskie)
Przygotowanie posiłków obiadowych, utrzymanie czystości, zarządzanie towarem.
LUDOWY KLUB SPORTOWY NAROŻE JUSZCZYN - 2017-08-24 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
wyksz. min. zawodowe,aktualna książeczka sanepidowska;praca przy przetwórstwie mleka, na produkcji, praca również w sobotę, niedzielę i święta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska - 2017-10-20 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Planowanie posiłków oraz przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno - sanitarnymi, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna)
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Piła (wielkopolskie)
Umiejętność przyżądzania potraw chińskich na wokach, gotowanie zup chińskich, dekorowanie potraw, umiejętnosć przyrządzania kaczki po pekińsku, dbanie o higienę osobistą.Miejsce pracy: Wrocław ( lokale należące do firmy Lemon Grass)Kontakt kandydatów z pracodawcą: bezpośredni.Oferta znajduje sie w sali: G
Lemon Grass Beata Jankiewicz, Jacek Stachyra S.C - 2016-04-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie dań
FAMILY PARADISE Sp. z o.o. - 2016-06-03 - Sominy (pomorskie)
Przygotowywanie potraw wg receptur kuchni ukraińskiej i rosyjskiej, odczytywanie tradycyjnych receptur w języku ukraińskim i rosyjskim
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Łódź (łódzkie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Zielona Góra (lubuskie)
obsługa rębaka, ostrzenie noży, udział przy pracach remontowych i konserwacyjnych rębaka, dbałość o stan techniczny obiektu rębaka
"Kronospan Mielec" Sp z o.o. - 2017-04-21 - Mielec (podkarpackie)
przygotowanie i wydawanie potraw, utrzymanie kuchni w czystości.
Hotel Tajty sp. z o.o. - 2017-04-27 - Wilkasy (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW,PRODUKCJA GARMAŻERKI,OBSŁUGA IMPREZ OKOLICZNOSCIOWYCH,SPRZĄTANIE I DBANIE O STANOWISKA PRACY
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Piekary Śląskie (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)