KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 1聽400 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Gotowanie barszczu ukrai艅skiego oraz plack贸w ziemniaczanych bez m膮ki. UMowa o prac臋 na cazs nieokreslony. Praca na 1/2 etatu, na dwie zmiany: 10:00-14:00; 14:00-18:00. Oferta dsot臋pna w sali G
Data publikacji: 2019-08-27
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Gotowanie barszczu ukrai艅skiego oraz plack贸w ziemniaczanych bez m膮ki. UMowa o prac臋 na cazs nieokreslony. Praca na 1/2 etatu, na dwie zmiany: 10:00-14:00; 14:00-18:00. Oferta dsot臋pna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 150
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 1聽400 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 1聽400 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.10.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
ukrai艅ski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe ka偶de; sta偶 pracy nie jest wymagany; umiej臋tno艣膰 przygotowania da艅 kuchni ukrai艅skiej oraz ich sk艂adnik贸w; mile widziana kominikatywna znajomo艣膰 j臋zyka ukrai艅skiego oraz mile widziana ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.08.2019
Oferta pracy wa偶na do: 12.09.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 30.08.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c729f8127526f133d60dceecfcee0752
Podobne oferty pracy
przygotowywanie da艅 obiadowych- praca w Ostaszewie, wynagrodzenie 1850 z艂 brutto+ dodatek do 10% wynagrodzenia
UMC CATERING SERVICES - 2016-04-27 - Ostaszewo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Starachowicach - 2018-09-11 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
Gastronomia/Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej; komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej. Dba艂o艣膰 o porz膮dek i czysto艣膰 w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywani i wydawanie posi艂k贸ww 偶ywieniu zbiorowym. Miejsce wykonywania pracy Boles艂awiec.
43 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy 艢wi臋tosz贸w - 2018-08-29 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w, deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn, urz膮dze艅 gastronomicznych.
PHU MAX Dworek nad Draw膮 - 2017-11-24 - Stefanowo (wielkopolskie)
- przygotowywanie potraw- sur贸wek i sos贸w;- przygotowywanie kebaba;- nauka obs艂ugi kasy fiskalnej.Oferta sta偶u przeznaczona dla os贸b do 30 roku 偶ycia, zarejestrowanych w PUP O艣wi臋cim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 wg. receptury azjatyckiej i arabskiej ( falafel, samosa, chicken, chapat, roti)
kontakt przez PUP - 2019-09-19 - Rawa Mazowiecka (艂贸dzkie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Sk艂adanie zam贸wie艅 na towar. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punkt贸w gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Krak贸w.- Wynagrodzenie: 1000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania, kr臋cenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w-mo偶liwo艣膰 przyuczenia.
Bar Detroit Barbara Mroczkowska - 2016-11-23 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
Nauka:-prawid艂owego utrzymywania czysto艣ci na oddziale,- dezynfekcja pomieszcze艅, sprz臋tu oddzia艂u,- pomocy przy piel臋gnacji chorego.
kontakt przez PUP - 2018-10-26 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, przygotowywanie sk艂adnik贸w, dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy.
AKAR Karbowniczek Anna - 2016-07-27 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
samodzielne przygotowanie posi艂k贸w
S.C. VIDI Dorota Stadnicka, Piotr Stadnicki - 2018-04-24 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
-Praca przy przygotowywaniu posi艂k贸w w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600,-Kontakt e-mail: poczta (at) ristocafe.pl
WALDEMAR NADOLSKI - ROLAND PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-US艁UGOWE - 2016-09-06 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej, wyb贸r i zamawianie produktow oraz przypraw tradycyjnej kuchni indyjskiej. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Praca jednozmianowa. Proponowany okres zatrudnienia: 02.05.2018r.-31.12.2018r. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
KucharzDwie zmiany:od 7-15,od 14-22.
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2016-10-04 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie da艅 z karty menu.
Krzywosz Adam Roztocza艅ski Pstr膮g - 2017-01-31 - Bondyrz (lubelskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Bia艂ystok (podlaskie)
obr贸bka termiczna i mechaniczna produkt贸w spo偶ywczych; przygotowywanie i serwowanie potraw; dba艂o艣膰 o nale偶yt膮 jako艣膰 serwowanych da艅; przestrzeganie przepis贸w BHP i p. po偶.; utrzymywanie czysto艣ci pomieszcze艅 produkcyjnych i magazynowych; kontrola i uzupe艂nianie stan贸w magazynowych.
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Le艣na (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2019-07-31 - Rzesz贸w (podkarpackie)
wydawanie i przygotowywanie posi艂k贸w
PPUH Leszek Firek - 2018-07-30 - Jordan贸w (ma艂opolskie)
praca w pizzeri
"HADA" - HANNA CHRZANOWSKA - 2016-03-15 - L臋bork (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸 w kuchni ukranskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - S艂ubice (lubuskie)
- Organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpiecze艅stwa i higieny pracy, ochrony przeciwpo偶arowej.- Organizowanie i planowanie proces贸w technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp.Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych.- Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej.- Dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.- Samodzielne sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw, napoj贸w i wyrob贸w garma偶eryjnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej.- Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych.- Planowanie posi艂k贸w i uk艂adanie menu.- Kierowanie prac膮 pracownik贸w w dziale produkcyjnym.- Wsp贸艂praca z klientami i dostawcami.- Wsp贸艂praca z kierownictwem zak艂adu.- Odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w.- Kontrolowanie zgodno艣ci czynno艣ci produkcyjnych z wymaganiami systemu GMP i GHP.- Monitorowanie procesu produkcyjnego pod k膮tem wyst臋powania czynnik贸w zagra偶aj膮cych 偶yciu i zdrowiu cz艂owieka zgodnie z procedurami systemu HACCP.
Hotel Hamilton Dobosz Sp贸艂ka Komandytowa - 2018-05-09 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
sprzeda偶 paliw do pojazd贸w, obr贸t towar贸w handlowych, utrzymanie standard贸w marketingowych i porz膮dkowych w miejscu sprzeda偶y
kontakt przez PUP - 2018-06-15 - Osiecznica (lubuskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Nowa Wie艣 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
Gotowanie
Dom Wczasowy GRANICZNY s.c. - 2018-11-19 - Zwardo艅 (艣l膮skie)
Gotowanie, produkcja posi艂k贸w
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA EMILIA SZERWI艃SKA - 2018-03-14 - Suwa艂ki (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w i obs艂uga wydarze艅 w Centrum Konferencyjnym Fundacji Eurohelp, ewentualnie przygotowywanie cateringu zewn臋trznego w centrum konferencyjnym.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, da艅 kuchni lokalnej ukrai艅skiej, dbanie o dok艂adny dob贸r sk艂adnik贸w, ustalanie karty menu,
DREMAN Sp. z o.o. - 2017-10-18 - Opole (opolskie)