KUCHARZ Wrocław oferta pracy Cezary Rychlik 2CT
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 18 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków min. dla szkół, biur oraz przetwórstwo, pasteryzacja warzyw i owoców własnej produkcji.Umowa zlecenie: 3 lataIlość godzin w tygodniu około 18
Data publikacji: 2019-10-23
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: Cezary Rychlik 2CT
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Racławicka 18, 53-149 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków min. dla szkół, biur oraz przetwórstwo, pasteryzacja warzyw i owoców własnej produkcji.Umowa zlecenie: 3 lataIlość godzin w tygodniu około 18
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 18
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 18 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 18 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Gastronomia - kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie średnie zawodowe, staż pracy 3 lata, książeczka sanepid - możliwośc wyrobienia
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: Cezary Rychlik 2CT
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Rymarska 2/2, 53-206 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Rymarska
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy: RP.411-129/12
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.10.2019
Oferta pracy ważna do: 14.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 24.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 23.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?cc9f25781e445f627a2b83fb40891854
Podobne oferty pracy
praca w kuchni - przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Wiechlice (lubuskie)
Przygotowywanie dań i posiłków na cateringi, dbanie o stanowisko pracy.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-02-23 - Zagórze (mazowieckie)
Przygotowanie dań kuchni polskiej i ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Wrocław (dolnośląskie)
do uzgodnienia
WS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-15 - Rzeszów (podkarpackie)
kucharz
Relaksacyjno-Kontemplacyjne Centrum Terapeutyczne SPeS "Pustelnia Złotego Lasu" - 2017-02-16 - Rytwiany (świętokrzyskie)
Przygotowanie potraw z karty menu, dbanie o porządek w miejscu pracy.
FRAGOLA MONIKA SZCZEPANEK - 2019-08-07 - Buczek (łódzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Spółka „POOLA-REVEL” sp. z o.o. - 2017-03-03 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań obiadowych oraz pozostałych posiłków zgodnie z aktualnym menu, znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Kępno (wielkopolskie)
samodzielne przygotowanie posiłków
BURSA SZKOLNA W KOŃSKICH - 2017-06-21 - Końskie (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
Paweł Ordon Usługi Cateringowe - 2017-07-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie posiłków
CANBUSZ Mirosław Andrukonis & Zofia Andrukonis - 2015-11-13 - Namysłów (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa gości, praca na weekendy - doraźnie w tygodniu, proponowane wynagrodzenie 13 zł/godz.
Firma Handlowo - Usługowa Monika Smyk - Melech - 2017-04-06 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Wymagania: wykształcenie bez znaczenia, roczne doświadczenie w transporcie międzynarodowym, prawo jazdy kat. B, język ukraiński/rosyjski - komunikatywny (obsługa na trasach Ukraina, Białoruś), umiejętność wypełniania dokumentów przewozowychZakres obowiązków: załadunek, rozładunek towarów, wypełnianie dokumentów (polski, ukraiński, rosyjski),
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań obiadowych. Praca na terenie bazaru TOMEX. Praca w godz. 8-16 lub 10-18 od poniedziałku do soboty.
BAR POD BRZÓZKAMI " PRZYSMAK" S.C. W. BUCKA, J.KLĘK - 2017-03-31 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw regionalnych, zarządzanie produkcją, zamawianie produktów, obsługa klienta. Praca od pn do nd, w godz. 10.00-22.00 (system pracy równoważny z miesięcznym okresem rozliczeniowym) są dwa miejsca pracy ul. Sempołowskiej51 i Startowej 54 (wg grafików).
FIRMA TRANSPORTOWO-HANDLOWO-GASTRONOMICZNA RYSZARD DZIKI - 2019-05-31 - Bielsko-Biała (śląskie)
Pracownik ochrony fizycznej
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Sokółka (podlaskie)
Realizacja zamówień, zamawianie towaru, przygotowywanie potraw, dwie zmiany w godz. 10.00-18.00, 15.00-23.00, umowa na okres próbny 3 m-ce.
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni marokańskiej i włoskiej.
FRESH UP JUICE PIZZA UP KHALID KERROUF - 2016-05-05 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-06-24 - Kochowo (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW: ŚNIADANIA, OBIADY, KOLACJE, PIEROGI, KUCHNIA CIEPŁA, KUCHNIA ZIMNA, PORZĄDEK NA STANOWISKU PRACY
P.U.H MARCO MAREK LIPSKI - 2019-11-05 - Kościerzyna (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
GOSPODARSTWO RYBACKIE RAKOWICE SPÓŁKA Z O.O. - 2016-03-25 - Rakowice (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie pizzy, posiłków dostępnych w ofercie.
PAWEŁ KASTNER Pizzeria "POLLO" - 2019-07-23 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Obsługa ładowarki teleskopowej na budowie (praca na terenie Krakowa)
Urszula Kowal Zakład Usług Transportowo Budowlanych - 2018-06-07 - Kraków (małopolskie)
nadzór nad jakością serwowanych dań, przygotowywanie potraw, dbanie o estetykę potraw, utrzymywanie miejsca pracy w czystości
kontakt przez OHP - 2019-06-05 - Szczawnica (małopolskie)
przygotowywanie pizzy
Restauracja Tucholanka Anna Buchholz - 2018-04-06 - Tleń (kujawsko-pomorskie)
Szczegółowe informacje na temat oferty dostępne są tutaj:https://bip-files.idcom-web.pl/sites/3051/wiadomosci/400849/files/ogloszenie_o_naborze.pdf
URZĄD MIEJSKI W TCZEWIE - 2017-12-05 - Tczew (pomorskie)
zakres obowiązków kucharza
"HOTEL CESARSKI SPA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-27 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie potraw dla gości
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2018-08-13 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
.
kontakt przez PUP - 2019-01-18 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)