KUCHARZ Kochowo oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2019-06-24
Lokalizacja: Kochowo (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Kochowo, powiat: słupecki, woj: wielkopolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kochowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_2: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_3: wyższe (w tym licencjat)
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupcy
Adres pracodawcy:
Piastów 2, 62-400 Słupca, powiat: słupecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: słupecki
Gmina pracodawcy: Słupca
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupca
Ulica pracodawcy: Piastów
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupcy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.06.2019
Oferta pracy ważna do: 24.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 24.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 24.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9f65f405e22fbb113dc1792d68c568ac
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
Restauracja Retro s.c. Zofia i Lech Kruszakin - 2016-07-15 - Nowa Sól (lubuskie)
Naprawa samochodów osobowych i ciężarowych. (Praca: Stary Cydzyn 32, Piątnica Poduchowna,18-421 Piątnica- 1os. oraz ul. gen. W. Sikorskiego 319, 18-400 Łomża- 1os.)
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "AUTO - SERWIS" Antoni Staniórski - 2017-12-12 - Stary Cydzyn (podlaskie)
Przygotowanie potraw tradycyjnej kuchni domowej. Przygotowanie potraw na imprezy okolicznościowe. Przygotowanie i prezentacja potraw do obszaru samoobsługowego.
kontakt przez OHP - 2018-03-07 - Niemcy (Niemcy)
samodzielne przygotowywanie posiłków - żywienie zbiorowe
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2016-04-06 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowanie potraw samodzielnie
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Modlnica (małopolskie)
Wykonywanie podstawowych czynności świadczenia osobistych związanych z zbiorowym żywieniem
FUNDACJA "HORYZONT MARZEŃ" - 2019-06-06 - Częstochowa (śląskie)
sporządzanie potraw kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Janki (mazowieckie)
-Praca w restauracji,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny: 888-050-130.
Pod Złotym Kasztanem Sala Bankietowa Alicja Bukała - 2016-03-30 - Rukosin (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Firma Karp-Han "JUNIOR" Mariusz Zalewski - 2017-05-04 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Chorzów (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O PORZĄDEK W KUCHNI, GRILLOWANIE MIĘSA, RYB, SMAŻENIE FRYTEK, ROBIENIE PIZZYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA W OSTATNICH 5 LATACHSTAWKA ZA GODZINĘ 14,70 ZŁ, 140 GODZIN PRACY W MIESIĄCU, PRACA W GODZINACH: 12:00-18:00, 18:00-24:00, PRACA W WOLNE DNI
USŁUGI GASTRONOMICZNE ANTONIUS ADAMS - 2019-04-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłkó.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
sporządzanie posiłków, przyjęcie produktów, obróbka produktów.
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, POLSKIEJ, EUROPEJSKIEJ
PHU MASTERCLEAN RADOSŁAW ŁOŚ - KOROBCZAK - 2016-05-23 - Sopot (pomorskie)
Obsługa klienta.Sprawowanie nadzoru oraz prowadzenie ewidencji magazynowej - magazyn materiałów budowlanych, farb i lakierów.
Firma Handlowo-Produkcyjno-Usługowa "METEOR" Kyć Tadeusz - 2018-02-15 - Leżajsk (podkarpackie)
przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek, ciast i deserów, dbałość o estetykę otoczenia i wysoki standard przyrządzanych potraw
BIAVITA POLSKA S. A. Sanatorium Uzdrowiskowe Augustów - 2017-04-03 - Augustów (podlaskie)
Gotowanie, obieranie i szatkowanie warzyw. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności, mile widziane prawo jazdy kat B. Wynagrodzenie do uzgodnienia.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROSŁAW JERMAK - 2018-01-29 - Wejherowo (pomorskie)
-
USŁUGI TURYSTYCZNO - HANDLOWE ,,MIESZKO" ,,SKALNICA" M. WIŚNIEWSKA - 2016-04-01 - Rewal (zachodniopomorskie)
praca w stolarni
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Pisarzowice (dolnośląskie)
praca
RADOŚĆ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-27 - Rzeszów (podkarpackie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Wilkasy (warmińsko-mazurskie)
• sporządzanie posiłków o wysokiej jakości zgodnie z zaplanowanym jadłospisem, • porcjowanie i wydawanie za pokwitowaniem posiłków, • przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych,• dbanie o najwyższą jakość, smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach,• oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem,• utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych , BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy,• nadzorowanie pracy pomocy kuchennych,• prowadzenie pomiarów, raportów, zapisów.Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, znajomość utensylii kuchennych, doświadczenie w branży gastronomicznej, dyplom- kucharzUmowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka artykułów spożywczych. Obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w godz. od 10.00 - 22.00 co drugi dzień.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2018-11-23 - Iwkowa (małopolskie)
według stanowiska
FIRMA PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWA FILIPOWICZ PIOTR - 2019-04-01 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie dań, dbanie o czystość w miejscu pracy
Karczma Mazurska Stefan Chmielewski Ostróda - 2016-05-01 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie dań i zakasek podczas weseli, styp i imprez okolicznosciowych, nadzór nad pracownikami kuchni
ZAKŁAD USŁUG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart - 2017-01-11 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie posiłków tajskich, zachowanie czystości na stanowisku, dbałość o należyty stan techniczny narzędzi pracy i wyposażenia stanowiska pracy.
THAO THAI RESTAURANT SP.ZO.O. - 2017-06-30 - Gdańsk (pomorskie)