KUCHARZ Wrocław oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 23,5 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą, znajomość techniki obróbki kulinarnej, umiejętność pracy w grupie, dostosowanie się do panującego harmonogramu prac, umowa zlecenie min. rok, ilość godzin w miesiącu około 160miejsce pracy: ul. Zemska 16C Wrocławul. Fińska 1 Biskupice Podgórne
Data publikacji: 2019-08-22
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą, znajomość techniki obróbki kulinarnej, umiejętność pracy w grupie, dostosowanie się do panującego harmonogramu prac, umowa zlecenie min. rok, ilość godzin w miesiącu około 160miejsce pracy: ul. Zemska 16C Wrocławul. Fińska 1 Biskupice Podgórne
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 23,5 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 23,5 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kucharz małej gastronomi
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
kurs sporządzania potraw z mięs, warzyw i owoców
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU KUCHARZA
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
książeczka do badań sanitarno-epidemiologicznych*
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie średnie zawodowe, doświadczenie 1 rok na stanowisku kucharza, książeczka do badań sanitarno-epidemiologicznych, kurs sporządzania potraw z mięs, warzyw i owoców
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Profil działalności pracodawcy: RP.411-140/14
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.08.2019
Oferta pracy ważna do: 16.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 26.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 22.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
rodzajOferty_1: DLA_ZAREJESTROWANYCH
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c1113576ebeb40a0528f204fdcac1c57
Podobne oferty pracy
Praca w restauracji
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2018-03-07 - Hrubieszów (lubelskie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań
kontakt przez PUP - 2018-11-27 - Piaseczno (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej. Przygotowywanie sałatek.- Wynagrodzenie: od 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:00-14:00, 12:00-20:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub doświadczenie min. 3 lata w pracy w gastronomii na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Wymagana umiejętność przygotowanie potraw kuchni polskiej, śląskiej oraz sałatek. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-15:00) (Tel. 602-664-509) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Wincentego Pola 73, 40-595 Katowice).
RESTAURACJA "WUJEK" S.C. LECH, MARIA ŁABAJ - 2016-04-15 - Katowice (śląskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie i serwowanie dań, dbanie o czystość na stanowisku pracy; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, chęć do pracy
P.P.H.U. AD-BUD" - Adam Pyka - 2017-02-16 - Lisów (śląskie)
• planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy w kuchni• przygotowywanie dań zgodnie z kartą dań• dbałość o jakość i estetyczny wygląd przygotowanych potraw• dbanie o porządek i higienę w kuchni
"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców - 2019-03-25 - Racibórz (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Warszawa (mazowieckie)
Utrzymanie czystości w pokojach hotelowych. Praca w godz.08.00-16.00.
Janusz Andrzej Kaliniak Dom Handlowy-Hotel-Restauracja Janusz - 2017-07-27 - Siedlce (mazowieckie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw a la carte kuchni międzynarodowej takich jak: pizza, pasty, dania z grilla, owoce morza.WYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharzDoświadczenie zawodowe: Wymagane, co najmniej 6 lat jako kucharz w restauracjach gdzie serwuje się dania a`la carteZnajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego Inne istotne wymagania:- osoba komunikatywna, umiejąca pracować w zespole, pod presją czasu, jak również współpracować z gośćmi hotelowymi,- osoba schludna, dokładna, kreatywna, zajmująca się gotowaniem z pasją,- osoba posiadająca wiedzę dot. funkcjonowania kuchni zarówno pod względem ekonomicznym jak i zaopatrzeniowym.
Sjöloftet Varn ANS - 2016-10-31 - Norwegia (Norwegia)
Kucharz
MIELDIS Sp. z o.o. - 2017-04-07 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie i gotowanie dań, potraw kuchni orientalnej - azerbedżańskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Chełm (lubelskie)
praca w dziale księgowo-ekonomicznym
kontakt przez PUP - 2018-09-06 - Białogard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Żywiec (śląskie)
- przygotowywanie wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Gryfice (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków z karty www.bardobresmaki.pl
Bar Dobre Smaki Adam Borzęcki - 2017-06-02 - Bełchatów (łódzkie)
wyrób pizzy, przygotowywanie sosów i produktów do wyrobu pizzy
FIRMA "IZA" IZABELLA WIŚNIEWSKA - 2016-06-24 - Kwidzyn (pomorskie)
praca w godz. 14-22; wstępnie kontakt tel. z pracodawcą w godz. 9-15 w celu ustalenia terminu spotkania
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2016-04-20 - Słupsk (pomorskie)
w/g stanowiska
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-USŁUGOWE "BUDMA" - 2018-04-17 - Dąbrowa (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań, ustalanie karty dań, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni
Restauracja Viking JAKUB SZYMCZAK - 2017-05-08 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Anna Nienajadło Wędzarnia STAROMIEJSKA - 2018-03-21 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
JDG POLSKA JAROSŁAW GÓRAL - 2017-11-10 - Suchorze (pomorskie)
pakowanie, prace porządkowe, układanie kartonów
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Piaseczno (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Łowicz (łódzkie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Kraków (małopolskie)
praca na kuchni
Przedsiębiorstwo Usługowo - Handlowe AGRA Pacanów - 2018-05-18 - Pacanów (świętokrzyskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Wetlina (podkarpackie)
zg
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, przygotowywanie produktów
Wojciech Cyc - HOTEL WOJTO - 2016-06-22 - Wólka Panieńska (lubelskie)
Sporządzanie posiłków dla dzieci przedszkolnych i młodzieży w placówce oświatowej. Praca jednozmianowa w godz. 6.00-14.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
BIELSKIE CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO I PRAKTYCZNEGO - 2017-09-11 - Bielsko-Biała (śląskie)
sporządzanie dań kuchni regionalnej - indyjskiej, znajomość oryginalnych przepisów, produktów, przypraw
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Pabianice (łódzkie)