KUCHARZ Wrocław oferta pracy Kanzeon Wrocławski Catering Grzegorz Ciężkal
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 300 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw wg. receptur oraz ilościowego zapotrzebowania na dany dzień.Przygotowywanie towaru.pobieranie towaru z magazynu.Dbałość o porządek w miejscu pracy.Współpraca z Kierownikiem bloku zywieniowego oraz Szefem kuchni.Umowa o prace na czas określony - 3 lata. Oferta dostępna w sali G.e-mail: krzysztof (at) wroclawskicatering.pl
Data publikacji: 2018-10-24
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: Kanzeon Wrocławski Catering Grzegorz Ciężkal
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wilanowska 31, 51-206 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw wg. receptur oraz ilościowego zapotrzebowania na dany dzień.Przygotowywanie towaru.pobieranie towaru z magazynu.Dbałość o porządek w miejscu pracy.Współpraca z Kierownikiem bloku zywieniowego oraz Szefem kuchni.Umowa o prace na czas określony - 3 lata. Oferta dostępna w sali G.e-mail: krzysztof (at) wroclawskicatering.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaDodatkowe_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie i staż pracy: brak wymagań.Wymagana jest chęć do pracy, umiejętność liczenia, umiejetność pracy w zespole.Prowadzimy szkolenie przygotowujące do pracy. Praca w pozycji wymuszonej i z chemią spożywczą.Nienaganna higiena i kultura osobista.Książeczka sanepidowska - aktualna lub chęć do jej wyrobienia.Mile widziana znajomość jęz. ukraińskiwego.
Nazwa pracodawcy: Kanzeon Wrocławski Catering Grzegorz Ciężkal
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Brucknera 10, 51-410 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Brucknera
Numer budynku pracodawcy: 10
Profil działalności pracodawcy: RP.411-291/08
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.10.2018
Oferta pracy ważna do: 15.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 25.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 24.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz (staż)
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Tychy (śląskie)
praca w kuchni w restauracji, układanie menu, przygotowywanie i wydawanie dań
Zajazd Pan Tadeusz K. Brzozowska - 2016-03-11 - Kogutek (małopolskie)
przygotowywanie dań wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Obsługa imprez, pizzer, catering. Praca w godz. 12:00-20:00.Praca po 3-4 godziny dziennie. Wynagrodzenie 10zł brutto/h.
NTB ACTIVE Club Bogusława Twardzik - 2016-02-19 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
tworzenie karty dań, nadzór nad produkcją i jakością przygotowywanych produktów, podział funkcji pracy dla personelu pomocniczego, zamówienia towarów; umowa na czas próbny- 3 miesiące, następnie umowa na czas określony- 1 rok i na czas nieokreślony; godziny pracy: 6.00- 14.00, 14.00- 22.00; wysokość wynagrodzenia od 3.300 do 4.000 zł brutto; miejsce pracy: Ustka- Port
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Lody Usteckie Beata Kosik - 2017-04-18 - Ustka (pomorskie)
1. Obsługa klienta.2. Obsługa kasy fiskalnej.3. Przyjmowanie i magazynowanie towaru.4. Przygotowywanie posiłków.5. Wydawanie posiłków dla klientów.6. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy.7. Szkolenie BHP i PPOŻ.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Tarnów (małopolskie)
Dbanie o sprzęty kuchenne, zapoznanie z aktualnym menu, przyjmowanie towaru
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Świętochłowice (śląskie)
obróbka cieplna przygotowywanych potraw i produktów zgodnie z recepturą; dbałość o jakość i estetyką potraw; opracowywanie menu; nadzór nad pracownikami i przebiegim pracy
E.J.P. HOTELE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-06-29 - Trzemeszno (wielkopolskie)
Przyrządzanie kebabów, sałatek. Wypełnianie HACCAP, obsługa klienta, utrzymanie czystości w miejscu pracy, sprzątanie stanowiska pracy. Praca na umowę zlecenie (1 miesiąc), a następnie na umowę o pracę. Proponowane wynagrodzenie 13,70 zł.
Firma Słomiński Spółka Cywilna Zdzisława Słomińska Fabiś, Dominik Słomiński Fabiś, Ryszard Olech - 2018-06-13 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Umiejętność pracy w zespole, komunikatywność. Umiejętność przygotowywania dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Łódź (łódzkie)
Kucharz - pizzer
P.P.U.H. LAUTERBACH S.C. IWONA LACKOSZ, ADRIAN LACKOSZ - 2016-01-11 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków/ cv na adres e-mail:a.kwarciak (at) radoczapark.pl
Radocza Park spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-06-09 - Radocza (małopolskie)
Obsługa kuchni bankietowej, wynagrodzenie 2500 zł netto
WĘDLINKA sp.jawna Teresa i Jan Kordus - 2017-07-31 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla gości indywidualnych oraz zorganizowanych grup. Praca od poniedziałku do niedzieli w OSW "GRONIE" w Szczyrku pomiędzy godz. 7.00-22.00 na 2 zmiany lub w ruchu ciągłym.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ADAMEX KP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-30 - Szczyrk (śląskie)
Przygotowywanie posiłków przy pomocy personelu kuchennego.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ WŁÓKNIARZ - 2018-04-20 - Łódź (łódzkie)
produkcja mięs, sosów, zup
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Piła (wielkopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Warszawa (mazowieckie)
POBIERANIE SUROWCÓW I PÓŁPRODUKTÓW DO PRODUKCJI KULINARNYCH, OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW, SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH I INNYCH NARODÓW.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Chojna (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
DANUTA IDKOWIAK PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "DANA" - 2016-09-14 - Krajkowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań z gotowych półproduktów.
Głodny Turek Adrian Ruta - 2017-08-10 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
Wykonywanie potraw kuchni orientalnej w szczególności kuchni ormiańskiej i gruzińskiej. Przygotowywanie potraw regionalnych Kaukazu. Prezentowanie potraw i szczegółowy opis składników dań klientom restauracji.Wymagania pracodawcy: wykształcenie zawodowe, umiejętność przygotowywania potraw kuchni orientalnej: ormiańskiej i gruzińskiej, książeczka sanitarno- epidemiologiczna, doświadczenie zawodowe: min. rok na w/w stanowisku.
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Lublin (lubelskie)
Pomoc w kuchni w szkole podstawowej
KRYSTYNA ZAJĄC F.H.U. - 2016-08-26 - Kraków (małopolskie)
Praca w kantynie studenckiej wydajacej ok. 500 posiłków , przygotowywanie ok 15 dań z kuchni polskiej oraz światowej.Umowa na czas nieokreslony, miejsce pracy Wrocław, ul. Ostrowskiego, praca od 6-14Kontakt przez email: piotrek.kęszczycki (at) interia.plCu, Sala G
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, przestrzeganie higieny pracy.Wysokość wynagrodzenia zależna od doświadczenia. Praca w weekendy.
Tomasz Niedziółka 1. Catering Blue 2. ATN - 2017-06-29 - Mokobody (mazowieckie)
Wykształcenie kierunkowe lub doświadczenie zawodowe; ks. sanepidowska; predyspozycje do kierowania młodym zespołem; zakres obowiązków: kuchnia domowa oraz dania fast food, wydawanie potraw; praca sezonowa od czerwca; zmianowość do uzgodnienia; miejsce pracy: Niewiesze;
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY ŚWIERK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-29 - Niewiesze (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiemgodz. 7.00-15.00oferta ze wskazanym przez pracodawcę kandydatem
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, odpowiedzialność za kuchnie
FUNDACJA JASZKA - 2017-05-09 - Katowice (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Białystok (podlaskie)
jw
Q Catering Barbara Latkowska - 2016-09-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 13.00-21.00 według ustalonego grafiku w Bielsku-Biaej.
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Bielsko-Biała (śląskie)