KUCHARZ Radocza oferta pracy Radocza Park spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 329 - 2 877 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków/ cv na adres e-mail:a.kwarciak (at) radoczapark.pl
Data publikacji: 2016-06-09
Lokalizacja: Radocza (małopolskie)
Pracodawca: Radocza Park spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Parkowa 1, 34-100 Radocza, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków/ cv na adres e-mail:a.kwarciak (at) radoczapark.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 329 - 2 877 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Radocza
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wadowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tomice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 329 - 2 877 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepid
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe gastronomiczne, książeczka sanepid,min. 3 lata doświadczenia, umiejętność pracy w zespole
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
Radocza Park spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Adres pracodawcy:
Parkowa 1, 34-100 Radocza, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: wadowicki
Gmina pracodawcy: Tomice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Radocza
Ulica pracodawcy: Parkowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.06.2016
Oferta pracy ważna do: 08.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 09.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 09.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zodny z wykonywanym zawodem
Piekarnia Ciastkarnia PSZCZÓŁKA Michał Pszczoła - 2016-06-10 - Będzin (śląskie)
Kontakt osobisty lub telefoniczny z pracodawcą.
BASZTOWA S.C. MICHALSKI PAWEŁ, HODÓR MAGDALENA - 2018-05-08 - Rybnik (śląskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2016-11-22 - Świdnica (dolnośląskie)
Zasady BHP oraz HCCP obowiązujące w zakładzie pracy, zapoznanie ze stanowiskiem pracy.Obieg towarów, obróbka wstępna produktów.Nauka menu restauracji, zapoznanie z serwowanymi daniami.Nauka sporządzania sałatek, surówek, obróbka cieplna produktów.Planowanie zakupu surowców, towarów, magazynowanie surowców.Sporządzanie potraw, dekoracje, serwis.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
Zgodnie z dołączonym do wniosku programem stażu.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Żywiec (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Nowe Gulczewo (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
Barbara Staniurska Bar Gastronomiczny" BAS" - 2016-05-23 - Kisielnica (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
AMERICAN TRADING COMPANY sp. z o.o. - 2017-05-02 - Lubin (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata; godziny pracy: 14.00- 21.00
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Damno (pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posilków, dbanie o smak i jakośc potraw, utrzymywanie czystosci sprzetu i pomieszczen kuchennych
Karczma Mazurska Stefan Chmielewski Ostróda - 2017-07-18 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw przy uzyciu oryginalnyc przypraw wg receptur indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
2 Wojskowy Oddział Gospodarczy we Wrocławiu - 2017-08-24 - Brzeg (opolskie)
Kuchnia polska
CEGAL-SP JAWNA HOTEL AMBASADOR - 2016-09-23 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań wg. receptury azjatyckiej, arabskiej: falafel, samosa, kebab, masala chicken, chapat, nann, rotii, serwowanie potraw, pomoc przy tworzeniu menu, obróbka termiczna
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Głogów (dolnośląskie)
Zgodnie z programem stazu
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Łowisko (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych, tworzenie menu, dbałość o porządek w miejscu pracy
Mega-Lux S.C. - 2016-06-10 - Warszawa (mazowieckie)
Ochrona na terenie obiektów handlowych. Ochrona fizyczna mienia, zapobieganie kradzieży, interwencje. Praca w ramach umowy zlecenia. Miejsce pracy - Łódź.
Konsalnet Security Sp. z o.o. - 2016-07-07 - Łódź (łódzkie)
pozyskiwanie nowych klientów i kontakt z dotychczasowymi - branża wędkarska
Cormo - Fishing Poland A. Deuter i Wspólnicy s.j. - 2017-01-23 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw,kuchni włoskiej, polskiej .Udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, Utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-22 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
ADAM WĄSIK RESTAURACJA EXCLUSIVE - 2016-03-02 - Radomsko (łódzkie)
samodzielne przygotowywanie posiłków z karty www.bardobresmaki.pl
Bar Dobre Smaki Adam Borzęcki - 2017-06-02 - Bełchatów (łódzkie)
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne; doświadczenie zawodowe mile widziane; książeczka sanepidowska, komunikatywność; umiejętność pracy w zespole; dbanie o porządek w miejscu pracy; kuchnia polska i śląska; umowa na okres próbny; miejsce pracy Sośnicowice;
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO USŁUGOWO HANDLOWE "FUTURE" JANUSZ BIERNACKI - 2017-01-18 - Sośnicowice (śląskie)
Wyrabianie chleba i bułek z ciasta tureckiego.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Bytów (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Lutomiersk (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-06-12 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowanie potraw, estetyka wydania, dbanie o higienę i bezpieczeństwo pracy, wstępna obróbka produktów
kontakt przez PUP - 2018-03-19 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Dbanie o odpowiednią estetykę potraw. Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy. Danie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych. Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.
kontakt przez OHP - 2018-02-27 - Wyszków (mazowieckie)
Palacz CO (kotły wodne na paliwe stałe o mocy powyżej 50 kW)
Stolarnia Mebli i Budowli Stanisław Klupś - 2016-05-31 - Gostyń (wielkopolskie)