KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 17 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie dan, obr贸bka warzyw i mi臋sa.umowa zlecenieilo艣膰 godzin w miesi膮cu oko艂o 160-180zatrudnienie na czas nieokre艣lony
Data publikacji: 2020-03-19
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie dan, obr贸bka warzyw i mi臋sa.umowa zlecenieilo艣膰 godzin w miesi膮cu oko艂o 160-180zatrudnienie na czas nieokre艣lony
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 100
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 17 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0264
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: szef kuchni (kuchmistrz)
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 17 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 23.03.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
rosyjski, w mowie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
angielski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - A1 - pocz膮tkuj膮cy
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezykiSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezykiSzczegoly_1: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: DO艢WIADCZENIE W GASTRONOMI JAKO KUCHARZ
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie 艣rednie, sta偶 pracy 2 lata w gastronomii jako kucharz, zanjomo艣膰 j臋z. rosyjskiego A2-B1, angielskiego B1 w mowie, A1 w pi艣mieZnajomo艣膰 kuchni meksyka艅skiej
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 8971798950
danePracodawcy_regon: 022417504
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
danePracodawcy_kodPowiatu: 0264
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0986283
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|343402
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: szef kuchni (kuchmistrz)
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 19.03.2020
Data dodania oferty pracy: 19.03.2020
Oferta pracy wa偶na do: 09.04.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.03.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
tekstNieDotyczy: nie dotyczy
tekstNie: NIE
tekstTak: TAK
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?736eeddd8a9e9db3da62b2b10f9ba430
Podobne oferty pracy
do uzgodnienie
kontakt przez PUP - 2018-05-21 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, napoj贸w, deser贸w
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - S臋p贸lno Kraje艅skie (kujawsko-pomorskie)
wyr贸b i wypiek pizzy, przygotowanie innych potraw oraz sa艂atek i sos贸w
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Orneta (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, azerbejd偶a艅skiej i uzbeckiej
AZERLAND SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-10-26 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
ZENEX SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-10-25 - Jarocin (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
gotowanie, wydawanie posi艂k贸w
Lunch Bar Esencja - 2016-07-25 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, przygotowanie enu, dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Wierusz贸w (艂贸dzkie)
Organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpiecze艅stwa i higieny pracy, ochrony przeciwpo偶arowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych.Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej.Dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.Sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw i wyrob贸w garma偶eryjnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych.Planowanie posi艂k贸w i uk艂adanie menu.Odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
przygotowanie wyrob贸w garma偶eryjnych oraz ich pakowanie i metkowanie
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Gorlice (ma艂opolskie)
Pracodawca zapewnia zakwaterowanie, wy偶ywienie, podr贸偶e.Analiza rozwi膮za艅 system贸w ERP,IT oraz ich wdra偶anie w Polsce-projektzastosow艅 informatyki, analiza i ocena projekt贸w przetwarzaniainformacji, ekspertyzy system贸w komputerowych, prace analityczne, badawcze i wdro偶eniowe, diagnoza problem贸w, modernizacja projekt贸w i procesu.
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Zabierz贸w (ma艂opolskie)
Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami. Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw. - przygotowanie potraw - wyb贸r naczy艅 do podawania da艅 - wyb贸r sprz臋t贸w doprzygotowania da艅 - nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci - dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami -dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni - ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw - dopilnowanieporz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanieprodukt贸w do gotowania - nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych ustalanie wzorca doprawiania iczasu przygotowania wyst臋puj膮cych w karcie da艅 potraw
PRZEDSIEBIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "PARTNER" SP脫艁KA JAWNA ADAM I GRAZYNA WIACEK - 2020-03-11 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
produkcja gastronomiczna, przygotowanie potraw i deser贸w w restauracji i na przyj臋cia okoliczno艣ciowe itp.
"HOTEL NEO" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-02-18 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w do bistro, dokumentacja HACCP i ISO 22000, sprzatanie stanowiska pracy
IMPEL CATERING Sp. z o.o. - 2020-02-11 - Zielona G贸ra (lubuskie)
monta偶 instalacji sanitarnych i wentylacyjnych w budynkach
INSTALDOM - S艁AWOMIR RYNIEC - 2016-07-19 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Umowa o prac臋 na okres pr贸bny 3 miesi膮ce z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia. Dwie zmiany w godzinach 07.30-14.30, 14.00-22.00 oraz godziny nocne podczas imprez okoliczno艣ciowych.
GEOVITA SP脫艁KA AKCYJNA - 2017-07-05 - Pi艂a (wielkopolskie)
Restauracja z jedzeniem na wag臋 specjalizuj膮ca si臋 w kuchni polskiej oraz reginalnej (potrawy kuchni 艣wiatowych) Przyrz膮dzanie posi艂k贸w oraz ich wydawanie, obr贸bka wst臋pna mi臋s, przygotowywanie p贸艂produkt贸w, sporz膮dzanie zam贸wie艅, praca przy wydawaniu posi艂k贸w, tworzenie przepis贸w i receptur. Umowa na czas okre艣lony, praca w godz. 8:00-21:00 r贸wnowa偶ny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
sta偶 w kuchni restauracji
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Zebrzydowice G贸rne (艣l膮skie)
przygotowanie da艅 z kuchni orientalnej wg. receptur w j臋zyku wietnamskim
kontakt przez PUP - 2019-03-25 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni wietnamskiej, tajskiej, chi艅skiej dla klient贸w restauracji
Asian Restaurant Sp. z o.o. - 2015-12-11 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla przeci臋tnie 64 wychowank贸w
Polskie Stowarzyszenie na rzecz Os贸b z Niep艂nosprawno艣ci膮 Intelektualn膮 Ko艂o w Gorzowie Wlkp. - 2020-08-25 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-03-18 - Iwonicz-Zdr贸j (podkarpackie)
- organizowanie, wspieranie i usprawnianie procesu odzyskiwania nale偶no艣ci- implementowanie i utrzymywanie efektywnej kontroli nad zaleg艂o艣ciami oraz programu kontrolnego nad kontami klient贸w b臋d膮cych w zw艂oce z p艂atno艣ciami, posiadaj膮cych zaleg艂o艣ci, mog膮cych w przysz艂o艣ci posiada膰 zaleg艂o艣ci oraz spisanych na straty- przeprowadzanie procedur odzyskiwania nale偶no艣ci od klient贸w strategicznych- organizowanie, wspieranie i rozwijanie procedur odzyskiwania nale偶no艣ci; kontrolowanie odno艣nych zapyta艅 i rozwi膮zywanie sytuacji intensyfikacji w poszczeg贸lnych sektorach- odpowiedzialno艣膰 za zgodno艣膰 ze standardami ICS- aktywne uczestnictwo w Radzie Problemowej- koordynacja dzia艂a艅 z oddzia艂ami w krajach obszaru LATAM ( komunikacja w j臋zyku hiszpa艅skim )- komunikacja wewn膮trz firmy odbywa si臋 w j臋zyku angielskim
kontakt przez PUP - 2019-09-24 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przyjmowanie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Obr贸bka art. spo偶ywczych, sporz膮dzanie potraw, napoj贸w, deser贸w, wydawanie posi艂k贸w, planowanie zam贸wie艅 art. spo偶ywczych. Praca w godzinach 12.00-20.00. Oferta sta偶u skierowana do os贸b do 30 roku 偶ycia w ramach programu PO WER (osoby do 25 r.偶. mog膮 zosta膰 obj臋te wsparciem do 4 miesi臋cy od rejestracji)
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Gnojnik (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
"SILVER" SP Z OO BUJAK TOMASZ BUJAK DOMINIKA - 2016-12-02 - Zawoja (ma艂opolskie)
praca w kuchni, przygotowywanie i sporz膮dzanie posi艂k贸w
Bar Restauracja " U Ch艂opa " Lucyna Gniecka i Przemys艂aw Gniecki - 2017-05-09 - Hrubiesz贸w (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w wg karty da艅
Dominika 艢wirkosz Oasis - 2018-07-24 - Orzysz (warmi艅sko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W W RESTAURACJI HOTELOWEJ
PURO HOTEL sp. z o.o. - 2017-09-22 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich lub chi艅skich
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)