KUCHARZ Jarocin oferta pracy ZENEX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3 200 - 3 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2019-10-25
Lokalizacja: Jarocin (wielkopolskie)
Pracodawca: ZENEX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Księdza Jerzego Popiełuszki 1, 63-200 Jarocin, powiat: jarociński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 200 - 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
wysokość wynagrodzenie w zależności od posiadanego doświadczenia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jarocin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jarociński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jarocin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 200 - 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
ZENEX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jarocinie
Adres pracodawcy:
Księdza Jerzego Popiełuszki 1, 63-200 Jarocin, powiat: jarociński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: jarociński
Gmina pracodawcy: Jarocin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jarocin
Ulica pracodawcy: Księdza Jerzego Popiełuszki
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jarocinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 25.10.2019
Data dodania oferty pracy: 25.10.2019
Oferta pracy ważna do: 25.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 25.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 25.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e6549246ce95e09c8f8631077e43508c
Podobne oferty pracy
pomoc w przygotowywaniu potraw i półproduktów, sprzątanie stanowiska pracy.
ŚLĘŻAŃSKI MŁYN Zagroda Turystyczna - 2018-01-04 - Szczepanów (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-11-30 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, deserów, sprawdzanie dat ważności
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Bierutów (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
prace gastronomiczne
Dom Wypoczynkowy " Passat " Marcelina Dec-Ceglarek - 2019-02-15 - Niechorze (zachodniopomorskie)
sprzedaż artykułów spożywczych i przemysłowych, układanie towaru, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, sprawdzanie towarów pod względem ilosciowym i jakościowym, przygotowywanie produktów do sprezdaży, sprawna realizacja zamówień składanych przez nabywców. Dbanie o czystość i estetykę miejsc sprzedaży
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Ulhówek (lubelskie)
praca w restauracji indyjskiej, przygotowywanie posiłków według zasad i kultury indyjskiej, sporządzanie zamówień oryginalnych artykułów spożywczych i przypraw (w języku hindi) sprowadzanych bezpośrednio z zagranicy, koordynowanie pracy obcojęzycznych młodszych kucharzy
Khalsa Sp. z o.o. - 2019-07-15 - Józefosław (mazowieckie)
Praca w kuchni
Pod Złotym Lwem - Grażyna Prabucka - 2016-05-23 - Puck (pomorskie)
przygotowanie posiłków, organizacja pracy pomocy kuchennych, dbanie o czystość, prowadzenie dokumentacji haccap
Domy Wczasowe WAM Sp. z o.o. Oddział Międzyzdroje - 2016-04-04 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla gości
Ośrodek Wypoczynkowy TVP SA - 2016-07-01 - Sarnówek (warmińsko-mazurskie)
pomoc przy wykonywaniu prac montażowych
Fabryka Kotłów SEFAKO S.A. - 2017-07-21 - Sędziszów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw głównie kuchni polskiej-tradycyjnej.
NIEBO W GĘBIE ANNA TRĄBSKA - 2017-11-13 - Częstochowa (śląskie)
oferta dla osób do 30 roku życia - rozkładanie wpływającej korespondencji, zakładanie i szycie akt egzekucyjnych, obsługa programu "Komornik SQL"
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków w systemie zbiorowym.
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków i nowych recpetur kuchni kreolskiej
NOLA GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-11-14 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw w restauracji, dbanie o higienę i porządek w miejscu pracy, Wszystkie czynności zlecone przez przełożonego szefa kuchni. Zapewnione zakwaterowanie i wyżywienie. Praca w Niemczech14806 14806 Bad Belzig, Wittenberger Str 14
GASTAMO JOB SERVICE Kamil Kmiecik - 2017-04-28 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
przygotowanie pizzy i sushi
"RIMAS" CHIBANI BENAMAR SAMIR - 2018-11-20 - Lębork (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
LEBOS Sp. zo.o. - 2019-06-25 - Człuchów (pomorskie)
- gotowanie w pensjonacie,- prowadzenie kuchni bankietowej i à-la-carte,- kuchnia domowa i nowoczesna.
kontakt przez WUP - 2017-08-01 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie wszelkiego rodzaju potraw do cateringu przygotowującego ok. 1000 posiłków dziennie, odpowiedzialność za estetykę i dekorowanie pakowanych posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów BHP obowiązujących w gastronomii. Praca 30 Godzin/tyg., od poniedziałku do piątku według grafiku.
Firma Handlowa "PAJDA" - Gastronomia - Catering Kamil Miodowski - 2016-12-21 - Kajetany (mazowieckie)
Gotowanie pieczarek i cebuli, obieranie cebuli, utrzymanie czystości na stanowisku pracy i w zakładzie.
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Płock (mazowieckie)
przewóz towarów
Usługi Transportowe Janiuk Mirosław - 2016-06-10 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI SYRYJSKIEJ; WYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI SYRYJSKIEJ, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA SYRYJSKIEGO LUB JĘZYKA ANGIELSKIEGO; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków dbanie o stanowisko pracy, kuchnia polska
Zakład Handlowy Mirosław Ślęzak - 2018-03-22 - Garnek (śląskie)
- przygotowywanie pizzy oraz dań obiadowych wg. ustalonych procedur i receptur
kontakt przez PUP - 2018-10-11 - Sosnowiec (śląskie)
Pomoc szefowi kuchni, samodzielna produkcja potraw, przestrzeganie zasad BHP i HACCP.
Sodexo Polska sp. z.o.o. - 2018-03-05 - Starogard Gdański (pomorskie)
Obsługa urządzeń stacji regeneracji mas, obsługa kraty wstrząsowej.
METALODLEW SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-06-11 - Kraków (małopolskie)
SCZEPIANIE KONSTRUKCJI STALOWYCH
SMULDERS POLSKA Sp. z o.o. - 2016-07-04 - Chocianów (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI POLSKIEJ- 3 POSIŁKI DZIENNIE, ZASADY ŻYWIENIA DZIECI W WIEKU: 7-16 LATWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, 3 LATA PRAKTYKI, UPRAWNIENIE: KUCHARZSTAWKA ZA GODZINĘ 21,00 ZŁ, 184 GODZINY PRACY W MIESIĄCUMIEJSCE PRACY: UL TELIGI 5 72-351 POGORZELICA
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE "KAMI" DOROTA STANKIEWICZ - 2019-04-24 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)