KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ J贸zefos艂aw oferta pracy Khalsa Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 2聽700 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: praca w restauracji indyjskiej, przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug zasad i kultury indyjskiej, sporz膮dzanie zam贸wie艅 oryginalnych artyku艂贸w spo偶ywczych i przypraw (w j臋zyku hindi) sprowadzanych bezpo艣rednio z zagranicy, koordynowanie pracy obcoj臋zycznych m艂odszych kucharzy
Data publikacji: 2019-07-15
Lokalizacja: J贸zefos艂aw (mazowieckie)
Pracodawca: Khalsa Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Geodet贸w 23C/8, 05-500 J贸zefos艂aw, powiat: piaseczy艅ski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
praca w restauracji indyjskiej, przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug zasad i kultury indyjskiej, sporz膮dzanie zam贸wie艅 oryginalnych artyku艂贸w spo偶ywczych i przypraw (w j臋zyku hindi) sprowadzanych bezpo艣rednio z zagranicy, koordynowanie pracy obcoj臋zycznych m艂odszych kucharzy
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽700 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: J贸zefos艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: piaseczy艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Piaseczno
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: pozostali kucharze
Dok艂adniejszy opis oferty pracy:
praca sta艂a, praca w wolne dni, pracodawca szczeg贸lnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽700 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: sta偶 pracy 2 lata na danym stanowisku
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
znajomo艣膰 kuchni orientalnej, przypraw oraz kultury podawania posi艂k贸w, komunikatywna znajomo艣膰 j臋偶. hindi, mile widziana komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego
Nazwa pracodawcy: Khalsa Sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
GEODET脫W 23C/8, 05-500 J贸zefos艂aw, powiat: piaseczy艅ski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: piaseczy艅ski
Gmina pracodawcy: Piaseczno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: J贸zefos艂aw
Ulica pracodawcy: GEODET脫W
Numer budynku pracodawcy: 23C
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 15.07.2019
Oferta pracy wa偶na do: 29.07.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 15.07.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?40e56e00a6afaad5a426afbabfc76bf4
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w.Pracodawca zapewnia szkolenie.
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Otmuch贸w (opolskie)
przygotowywanie i gotowanie jedzenia tureckiego i wietnamskiego, dobra znajomo艣膰 fachu, aparycja, 艂atwo艣膰 komunikacji
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Szczepan贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej.Praca dwuzmianowa.
PRO-MOT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-11-22 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie posilk贸w typu fastfood
AmRest Sp. z o.o. - 2017-04-25 - Opole (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, GOTOWANIE, REALIZACJA ZAM脫WIE艃 NA PODSTAWIE KARTY MENU RESTAURACJI;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, SPRAWNO艢膯 FIZYCZNA, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DO艢WIADCZENIA
ZIEMNIAK I SP脫艁KA MICHA艁 RYBARCZYK SEBASTIAN KOSIACKI S.C. - 2017-12-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
poznanie zasad funkcjonowania sekretariat贸w s膮dowych, zapoznanie si臋 ze struktur膮 organizacyjn膮 S膮du
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci szk贸艂 podstawowychPraca jednozmianowa, w godz. 6-14Wykszta艂cenie: gastronomiczne
Publiczna Szko艂a Podstawowa Nr.2 im. Marii Sk艂odowskiej- Curie - 2019-06-11 - Jelcz-Laskowice (dolno艣l膮skie)
Produkcja wyrob贸w m膮cznych: pielmieni, ga艂uszki.miejsce wykoywania pracy: 艁贸d藕, ul. Ogordowa 19A - Rajskie Jad艂o
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Handlowe Wielobran偶owe "BRETANIDE" Krystyna Czerwi艅ska - 2017-01-16 - Bugaj (wielkopolskie)
..
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - 艁owicz (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Warszawa (mazowieckie)
Zakres wykonywanych zada艅 na stanowisku:Og贸lna charakterystyka: Odpowiedzialno艣膰 za wdra偶anie i monitoring standard贸w zarz膮dzania energi膮, podejmowanie dzia艂a艅 zmierzaj膮cych do osi膮gni臋cia oszcz臋dno艣ci energii w sektorze publicznym, wykorzystanie OZE, podnoszenie efektywno艣ci energetycznej oraz planowanie i opiniowanie dzia艂a艅 inwestycyjnych pod wzgl臋dem energetycznym.Wa偶niejsze zadania: tworzenie miejskiego systemu informacyjnego zawieraj膮cego dane na temat zu偶ycia energii na terenie Miasta, a tak偶e zarz膮dzanie i aktualizacja systemu; nadzorowanie realizacji polityki energetycznej na obszarze Miasta okre艣lonej w Za艂o偶eniach do planu zaopatrzenia w ciep艂o, energi臋 elektryczn膮 i paliwa gazowe dla Miasta S艂upsk; koordynowanie i monitorowanie realizacji planu gospodarki niskoemisyjnej; organizowanie i monitorowanie procesu wyboru podmiot贸w maj膮cych 艣wiadczy膰 r贸偶nego rodzaju us艂ugi (konsultacyjne, nadzorcze) oraz wyboru projekt贸w z zakresu efektywno艣ci energetycznej (m.in. w budownictwie, transporcie, przemy艣le, turystyce, handlu) i wykorzystania odnawialnych 藕r贸de艂 energii, kt贸re zostan膮 zrealizowane w Mie艣cie; opiniowanie uzgadnianie dla odbiorc贸w energii wyboru no艣nika do cel贸w grzewczych dla nowych inwestycji i dla obiekt贸w modernizowanych; opiniowanie audyt贸w energetycznych i cz臋艣ci energetycznych wniosk贸w o dofinansowanie; przygotowywanie plan贸w termomodernizacyjnych; uzgadnianie zakresu prac remontowych oraz modernizacyjnych na urz膮dzeniach, instalacjach i sieciach energetycznych, w obiektach Miasta oraz udzia艂 w odbiorach tych rob贸t; inicjowanie dzia艂a艅 modernizacyjnych istniej膮cego o艣wietlenia ulicznego i o艣wietlenia wewn臋trznego; opiniowanie rozwi膮za艅 przewidzianych do uwzgl臋dnienia w miejscowych planach zagospodarowania przestrzennego w zakresie zaopatrzenia w ciep艂o, energi臋 elektryczn膮 i paliwa gazowe; podejmowanie dzia艂a艅 zmierzaj膮cych do oszcz臋dno艣ci w zakresie zu偶ycia energii w sektorze publicznym Miasta, w tym m.in.: koordynacja prac zwi膮zanych z utworzeniem, prowadzeniem S艂upskiej Grupy Zakupowej zawi膮zanej w celu wsp贸lnego zakupu energii elektrycznej; analiza i aprobata um贸w na dostaw臋 ciep艂a, energii elektrycznej i gazu; analizowanie zapotrzebowania plac贸wek gminnych w media, w celu prawid艂owego doboru taryfy, optymalizacji zu偶ycia, mocy zam贸wionych oraz usuni臋cia nieprawid艂owo艣ci w systemie; monitoring i analiza zu偶ycia energii w obiektach Miasta (bie偶膮cy rejestr koszt贸w i wielko艣ci energetycznych, informacja og贸lna o obiektach); monitorowanie budowlanych zmian termomodernizacyjnych i zwi膮zanych z sieciami energetycznymi w miejskich obiektach publicznych; zapewnienie udzia艂u Miasta w unijnych i mi臋dzynarodowych programach i projektach z zakresu efektywnego wykorzystania energii, wody oraz ochrony 艣rodowiska; wsp贸艂praca z krajowymi i zagranicznymi organizacjami propaguj膮cymi racjonalne u偶ytkowanie i zarz膮dzanie energi膮; rozpowszechnienie dobrych praktyk, informacji na temat wdra偶anych zada艅 i projekt贸w, w tym: propagowanie pro-energetycznych i pro-ekologicznych zachowa艅 w艣r贸d nie-energetyk贸w, w szczeg贸lno艣ci propagowanie oszcz臋dzania energii i odnawialnych 藕r贸de艂 energii na terenie gminy, wdra偶anie i propagowanie nowych sposob贸w oszcz臋dno艣ci energii w tym mi臋dzy innymi merytoryczny nadz贸r i konsultacje program贸w o tematyce energetycznej. terminowe sprawdzanie faktur pod wzgl臋dem merytorycznym i przekazywanie ich do ksi臋gowo艣ci; bie偶膮ca kontrola wykonania b臋d膮cej w dyspozycji cz臋艣ci bud偶etu, po stronie dochod贸w i wydatk贸w, w celu niedopuszczenia do naruszenia dyscypliny finans贸w publicznych; prowadzenie sprawozdawczo艣ci w zakresie prowadzonych spraw.4. Warunki pracy na stanowisku: uci膮偶liwo艣膰 w pracy przy monitorze ekranowym; wymuszona pozycja cia艂a; budynek urz臋du wyposa偶ony jest w wind臋 oraz pomieszczenie higieniczno - sanitarne przystosowane dla os贸b niepe艂nosprawnych. Wynagrodzenie od 2800 z艂 brutto - w zale偶no艣ci od posiadanych kompetencji i kwalifikacji. Szczeg贸艂y oferty na stronie internetowej Biuletynu Informacji Publicznej Urz臋du Miejskiego w S艂upsku.
Urz膮d Miejski w S艂upsku - 2017-02-21 - S艂upsk (pomorskie)
wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw kuchni polskiej, tajskiej; porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych, deser贸w, sushi wed艂ug oryginalnych przepis贸w gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa, ryb; obs艂uga piecu konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grillu Roller GR60E, frytur SwitchON-DF-Boo1 Tech Form, taj WOK
kontakt przez PUP - 2019-04-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Gotowanie posi艂k贸w tajskich i kuchni japo艅skiej, zachowanie czysto艣ci na stanowisku, dba艂o艣膰 o nale偶yty stan techniczny narz臋dzi pracy i wyposa偶enia stanowiska pracy.
THAO THAI RESTAURANT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-01-13 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, uk艂adanie karty, zamawianie towaru, organizowanie pracy kuchni.Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 10-20 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Ko艂obrzegu. Praca r贸wnie偶 w weekendy.
ROBERT CHE艁STOWSKI "PANERO" - 2017-02-23 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE,PRACA W ZESPOLE, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DO艢WIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU; GODZINY PRACY: 12.00 DO 24.00;
PANORAMA HOTEL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-12-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przyjmowanie produkt贸w spo偶ywczych z magazynu, obr贸bka wst臋pna i obr贸bka termiczna, przygotowanie potraw zgodnie z jad艂ospisem, pobieranie pr贸bek 偶ywno艣ci, przestrzeganie zasad higieny i bhp.
O艣rodek Szkole艅 Specjalistycznych Stra偶y Granicznej w Lubaniu - 2017-02-08 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci.
Restauracja "MEGA" Grzegorz Filipowski - 2018-03-14 - Suchoraba (ma艂opolskie)
kucharz
VINCENT S.C. REGINA KOZ艁OWSKA & ANDRZEJ KOZ艁OWSKI - 2017-02-16 - Niechorze (zachodniopomorskie)
- praca pod nadzorem szefa kuchni: przygotowywanie posi艂k贸w (porcjowanie, gotowanie zup, wywar贸w, sur贸wek, pieczenie ciast); - samodzielna organizacja pracy na stanowisku, znajomo艣膰 urz膮dze艅, maszyn, sprz臋tu i narz臋dzi pracy, przepis贸w sanitarno- epidemiologicznych i bhp.,- dostosowywanie pracy do ksi臋gi HACCAP,- przestrzeganie przepis贸w prawa dotycz膮cych wykonywanych zada艅 zawodowych
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Gorlice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z pobranych z magazynu produkt贸w, porcjowanie produkt贸w spo偶ywczych, w艂a艣ciwa organizacja pracy pracownik贸w na zmianie; praca w godz. 5.00-13.00, 9.00-17.00, 12.00-20.00.
33 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY W NOWEJ D臉BIE - 2017-12-21 - Nowa D臋ba (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni orientalnej.
Kebab "Jerusalem" Mohammed Amer - 2016-04-25 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, da艅 obiadowych. Do艣wiadczenie zawodowe mile widziane.
Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe OAZA s.c. - 2017-02-10 - K臋pno (wielkopolskie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie potraw w kuchni orientalnej, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy.Wymagania dot. kandydata: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe; umiej臋tno艣ci: znajomo艣ci technologii przygotowania potraw w kuchni orientalnej; do艣wiadczenie zawodowe min. 3 lata. Miejsce wykonywanie pracy w Lublinie.
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Lublin (lubelskie)
monta偶 oraz 膰wiekowanie czub贸w
RAVEN TRADE sp.zo.o - 2016-03-01 - Radom (mazowieckie)
przygotowanie sos贸w, mi臋s i ciasta do pizzy oraz inne czynno艣ci kucharza
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Gorlice (ma艂opolskie)
gotowanie ca艂odziennych posi艂k贸w dla go艣ci o艣rodka
DW WAM SP.ZO.O. O/WDW JURATA - 2016-02-05 - Hel (pomorskie)
przygotowywanie p贸艂prodykt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Sporz膮dzanie potraw kuchni ukrai艅skiej, rosyjskiej, polskiej i innych.Wst臋pna obr贸bka surowc贸w, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy. Obs艂uga imrez okoliczno艣ciowych z udzia艂em go艣ci narodowo艣ci ukrai艅skiej, rosyjskiej. Prezentowanie potraw klientom, obs艂uga imprez biznesowych poza lokalem(znajomo艣膰 j臋zyk贸w).
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Karczew (mazowieckie)
Praca w godzinach 07 00 do 23 00. Naprawa pojazd贸w samochodowych.
Miejskie Przedsi臋biorstwo Komunikacji Sp. z o.o. - 2019-01-04 - Stargard (zachodniopomorskie)