KUCHARZ Wrocław oferta pracy SLOWFOOD TROSKA I WSPÓLNICY SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 17,5 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw, dostarczanie jedzenia. Około 160 miejsc pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz.: 6-22. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
Data publikacji: 2020-09-01
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: SLOWFOOD TROSKA I WSPÓLNICY SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kiełczowska 58, 51-315 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie potraw, dostarczanie jedzenia. Około 160 miejsc pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz.: 6-22. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 17,5 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
brutto/godz., około 160 godzin pracy miesięcznie
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0264
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 17,5 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.09.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_1: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie: mile widziane średnie, staż pracy: nie wymagane, umiejętność pracy w zespole, zaangażowanie w wykonywaną pracę
Nazwa pracodawcy: SLOWFOOD TROSKA I WSPÓLNICY SPÓŁKA JAWNA
danePracodawcy_nip: 8943139520
danePracodawcy_regon: 38286878000000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Ruczajowa 9B, 54-105 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
danePracodawcy_kodPowiatu: 0264
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0986283
Ulica pracodawcy: Ruczajowa
Numer budynku pracodawcy: 9B
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 02.09.2020
Oferta pracy ważna do: 23.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 02.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 01.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2d10aa0ed1499353abc2934e091535b4
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
Szkoła Podstawowa w Ziempniowie - 2017-10-18 - Ziempniów (podkarpackie)
Przygotowywanie półproduktów oraz serwowanie posiłków według recepturDbanie o jakość, prezentację przygotowywanych posiłków
Flex Films Europa Sp. z o.o. - 2019-03-13 - Września (wielkopolskie)
zgodnie z zawodem
CHRIS TURYSTYKA I REKREACJA - 2019-02-25 - Sąpłaty (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni restauracji hotelowej z karty dań. Praca w godz.Mogą być kierowane osoby wcześniej pracujące jako pomoce kuchenne, które sobie poradzą na stanowisku kucharza. Praca w godz. 10.00-18.00
Firma Handlowo-Usługowa Jarosław Cabaj HOTEL KAMIENICA/ FOTO CABAJ - 2017-01-13 - Siedlce (mazowieckie)
Wykształcenie zawodowe. Zakres obowiązków: praca na kuchni i zmywaku oraz hotelu. Praca między godzyną 13:00 - 22:00. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
RESTAURACJA, HOTEL BIAŁY DOM II WOJCIECH SWOBODA - 2017-09-20 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Dębowiec (podkarpackie)
dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy, przyrządzanie potraw według receptur, przyrządzanie potraw według własnych receptur, przestrzeganie zasad higieny pracy, przestrzeganie przepisów bhp, przygotowywanie i pieczenie mięs, filetowanie i przyrządzanie ryb.
Ośrodek Żeglarstwa i Turystyki Wodnej CAMP-PISZ Łachacz Marek - 2017-01-05 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków
WOJCIECH KORZENIOWSKI PUH KORZON WOJCIECH KORZENIOWSKI - 2017-08-31 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw.
CATERING PASJA Włodzimierz Drozd - 2019-11-04 - Stojadła (mazowieckie)
samodzielny kucharz
Garmażer S. C. Ewa Powała, Jacek Gorol - 2019-12-04 - Bytom (śląskie)
przyrządzanie potraw
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE SABA Sp.z o.o. WIECZERZA - 2019-07-02 - Chełm (lubelskie)
Przygotowywanie potraw
WMK Krzysztof Hładki - 2016-06-27 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
przygotowywanie posiłków (kuchnia polska)
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Zapoznanie z przepisami i regulaminami,sporządzenie potraw zgodnie z jadłospisem, dbałość o racjonalne wykorzystanie produktów żywnościowych w czasie obróbki wstępnej i termicznej, przygotowanie potraw na wyznaczony czas oraz przestrzeganie właściwej wagi porcji, znajomość zasad GMP i GHP ( Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna)
Ośrodek Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej Lubań - 2019-05-31 - Lubań (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-02-06 - Brzozów (podkarpackie)
Wykształcenie dowolne. Charakterystyka pracy:Przygotowywanie posiłków dla pensjonariuszy Domu Seniora, utrzymywanie porzadku w kuchni. Praca od 7:00 do 19:00 i od 19:00 do 7:00. Kontakt z pracodawcą osobisty po wcześniejszym umówieniu lub telefoniczny.
STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB STARSZYCH I NIEPEŁNOSPRAWNYCH FIZYCZNIE, INTELEKTUALNIE, OSÓB CHORYCH PSYCHICZNIE - 2019-09-02 - Rudy (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Warszawa (mazowieckie)
Prace elektryczne. Kontakt tel. 504 283 345
F.U.H.,,ELEKTRO-COMPLEX" - 2016-01-19 - Strawczyn (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, sbanie o czystość stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Stanisławowo (mazowieckie)
Gotowanie obiadów
PIZZERIA "u Zbynia" Zbigniew Zaręba - 2019-04-09 - Pułtusk (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków (dań i przekąsek); wydawnie dań. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany, wg grafiku cały tydzień w przedziale godz. 6:00-23:00. Przewidywany okres zatrudnienia: 2-3 lat. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2020-01-17 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków/ cv na adres e-mail:a.kwarciak (at) radoczapark.pl
Radocza Park spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-03-17 - Radocza (małopolskie)
przygotowywanie dań, praca pod nadzorem kucharza zmianowego i szefa kuchni
KRAKODERO S.C. ROBERT MUCHA, WITOLD BAĆ - 2016-03-15 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Zakopane (małopolskie)
prowadzenie kuchni, pomoc w pracach zleconych przez przełożonych
Sichowska Fundacja Edukacyjna - 2019-03-01 - Sichów Duży (świętokrzyskie)
składanie, spawanie konstrukcji stalowych
LOGTECH Sp. z o.o. - 2016-03-15 - Radzionków (śląskie)
Praca przy woku, przygotowywanie dań kuchni tajskiej, tworzenie menu. Umowa o pracę na czas określony. Prca dwiuzmianowa: 9:00-21:00 [2 dni pracy/2 dni wolne]. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Wrocław (dolnośląskie)
samodzielne sporządzanie potraw , kucharz
kontakt przez PUP - 2019-07-26 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)