KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 17 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cytmi standardami: obieranie, krojenie, szatkowanie, siekanie warzyw. Przygotrowywanie potraw takich jak: czeburaki, bliny, soljanka. Praca na umow臋 zlecenie, ok. 160 godzin miesi臋cznie; dyspozycyjno艣膰 wg grafiku caly tydzie艅, w godz. 11:00-22:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
Data publikacji: 2019-10-04
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cytmi standardami: obieranie, krojenie, szatkowanie, siekanie warzyw. Przygotrowywanie potraw takich jak: czeburaki, bliny, soljanka. Praca na umow臋 zlecenie, ok. 160 godzin miesi臋cznie; dyspozycyjno艣膰 wg grafiku caly tydzie艅, w godz. 11:00-22:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: stawka godzinowa
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 17 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.10.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie 艣rednie ka偶de; min. 3 miesi膮ce do艣wiadczenia na stanowisku kucharza; znajomo艣膰 specyfiki kuchni ukrai艅skiej;aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.10.2019
Oferta pracy wa偶na do: 28.10.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.10.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2865002a562edeb472ffe56ceb613759
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, utrzymywanie czysto艣ci stanowiska pracy, dbanie o produkty, gotowanie i wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Krak贸w (ma艂opolskie)
zgodny z programem
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Kamionki Ma艂e (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni wietnamskiej.Praca w godz. 10-18
kontakt przez PUP - 2019-07-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
gotowanie, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-10-02 - Boles艂awice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 z karty dla go艣ci
Agnieszka Filiks - 2017-06-01 - Na艂臋cz贸w (lubelskie)
samodzielny kucharz
Garma偶er S. C. Ewa Powa艂a, Jacek Gorol - 2019-04-23 - Bytom (艣l膮skie)
Wysokiej jako艣ci przygotowanie i prezentacja da艅 (a la carte), bufet贸w, wed艂ug menu i obs艂uga bie偶膮cych przyj臋膰. Kreatywna wsp贸艂praca w planowaniu 偶ywno艣ci. Wsparcie procesu zarz膮dzania kuchni膮 przy zakupie i zamawianiach. Kontrola zapas贸w zamawianych towar贸w.
kontakt przez OHP - 2018-11-15 - Niemcy (Niemcy)
Pozyskiwanie zlece艅 spedycyjnych oraz organizacja transportu, nawi膮zywanie i rozwijanie relacji biznesowych z klientami.
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, pizzy, da艅 obiadowych, utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy, pomoc przy obr贸bce wst臋pnej potraw.
Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS - 2019-07-02 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
Oferta zg艂oszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja zawodowa os贸b bezrobotnych 30+ (2017), wsp贸艂finansowanego ze 艣rodk贸w Europejskiego Funduszu Spo艂ecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego - Lubuskie 2020 obejmuj膮cego aktywizacj臋 os贸b bezrobotnych, spe艂niaj膮cych kryteria dost臋pu - s膮 to osoby w wieku 30 lat i wi臋cej znajduj膮ce si臋 w szczeg贸lnej sytuacji na rynku pracy:- osoby starsze po 50 roku 偶ycia,- kobiety,- osoby z niepe艂nosprawno艣ciami,- osoby d艂ugotrwale bezrobotne,- osoby o niskich kwalifikacjach.
Sobieraj Krzysztof ZAK艁AD PRZETW脫RSTWA MI臉SNEGO - 2017-05-31 - Krzeszyce (lubuskie)
wyr贸b i wypieka pizzerii w centrum Kielc, firma przyuczy do fachu
INTEGER PL-22 Grzegorz Nowalski - 2016-05-12 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie menu, diety itp.
IMPRESJE KUCHENNE Ma艂gorzata Bra艣 - 2018-02-09 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
WG STANOWISKA
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
AMERICAN TRADING COMPANY sp. z o.o. - 2017-05-02 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o jako艣膰 da艅, dbanie o zaopatrzenie towaru
Restauracja Kresowianka Adam Ogonowski - 2019-07-03 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Poznanie i nauka przygotowywania potraw, napoj贸w oraz wyrob贸w garma偶eryjnych, nauka i fachowa obs艂uga sprz臋tu u偶ywanego do sporzadzania potraw, pieczenie ciast. Sta偶 w godz. 10 - 18, 14 - 22.
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - P艂ock (mazowieckie)
organizowanie w艂asnego stanowiska pracy oraz podleg艂ych pracownik贸w zgodnie z przepisami i zasadami BHP, ochrony ppo偶., ergonomii oraz ochrony 艣rodowiska;prowadzenie rachunkowo艣ci organizacji zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami;organizowanie i kontrolowanie rachunkowo艣ci;ocenianie sytuacji finansowej;opracowywanie strategii i procedur pozyskiwania 艣rodk贸w finansowych dla dzia艂alno艣ci jednostki;koordynowanie i nadzorowanie dzia艂a艅 zwi膮zanych z obs艂ug膮 finansowo-ksi臋gow膮;kontrolowanie wydatk贸w i zapewnianie efektywnego wykorzystywania zasob贸w finansowych;kontrolowanie i weryfikowanie prawid艂owej kwalifikacji operacji gospodarczych;nadzorowanie prawid艂owo艣ci rozlicze艅 z bud偶etem i ZUS;nadzorowanie terminowo艣ci p艂atno艣ci zobowi膮za艅 i wp艂ywu nale偶no艣ci;sporz膮dzanie i analizowanie sprawozda艅 finansowych oraz ustalanie wyniku finansowego;sporz膮dzanie raport贸w na potrzeby organizacji i instytucji zewn臋trznych (m.in. US, ZUS, GUS, banki);nadzorowanie prawid艂owego obiegu dokument贸w finansowych i ich archiwizowania.Do pracy w zawodzie g艂贸wnego ksi臋gowego wymagane jest wykszta艂cenie wy偶sze ekonomiczne o kierunku finanse, rachunkowo艣膰 lub wy偶sze zawodowe pierwszego stopnia, uzupe艂niaj膮ce ekonomiczne studia magisterskie lub podyplomowe studia w zakresie administracji i zarz膮dzania, a tak偶e bran偶owe uprawnienia i licencje. Wymagana jest bardzo dobra znajomo艣膰 polskich przepis贸w, m.in. Ustawy o rachunkowo艣ci, prawa podatkowego. G艂贸wny ksi臋gowy powinien biegle pos艂ugiwa膰 si臋 zintegrowanymi pakietami oprogramowania ksi臋gowo-finansowego. Od ubiegaj膮cego si臋 o stanowisko g艂贸wnego ksi臋gowego pracodawcy najcz臋艣ciej wymagaj膮 co najmniej pi臋cioletniego do艣wiadczenia w pracy w finansach i ksi臋gowo艣ci, w tym dwu-, trzyletniego do艣wiadczenia na stanowisku kierowniczym. Ze wzgl臋du na charakter i z艂o偶ono艣膰 pracy, dodatkowym atutem s膮 polskie lub mi臋dzynarodowe kwalifikacje zawodowe z dziedziny finans贸w oraz posiadanie uprawnie艅 do us艂ugowego prowadzenia ksi膮g rachunkowych.
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Krak贸w (ma艂opolskie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zesp贸艂 Pa艂acowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2017-07-24 - B膮dz贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie potraw, dobra organizacja czasu pracy, umiej臋tno艣膰 pracy pod presj膮 czasu oraz bezkonfliktowo艣膰 w pracy zespo艂owej
ISTANBUL TEX YA艦AR FATIH - 2018-11-16 - Jelcz-Laskowice (dolno艣l膮skie)
Praca w zawodzie
FitLab Catering S.C. EWA TYRKIEL, KLAUDIA BADURA - 2016-04-27 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
NAD WIS艁膭 Danuta Iwa艅ska - 2018-09-14 - D臋blin (lubelskie)
-
Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w SPO艁EM w Ko艣cierzynie - 2018-09-10 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
1. Przyrz膮dzanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cym jad艂ospisem i wed艂ug podstawowych zasad technologii.2. Przestrzeganie zachowania obowi膮zuj膮cej w tym zakresie higieny produkcji i wydawania potraw oraz instruowanie w tym zakresie pozosta艂ych pracownik贸w.3. Dopilnowanie, aby przydzielone produkty zosta艂y zu偶yte do zaplanowanych posi艂k贸w i by艂y wykorzystane zgodnie z zasadami 偶ywienia.4. Organizacja wydawania potraw oraz udzia艂 w ich porcjowaniu, zgodnie z obowi膮zuj膮cymi w tym zakresie normami fizjologicznymi.
Zak艂ad Aktywno艣ci Zawodowej - 2018-12-17 - Sztum (pomorskie)
praca w kuchni
Centrum Ogumienia PI膭TEK Ryszard Pi膮tek. Restauracja "CASABLANCA" - 2016-11-10 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Wykszta艂cenie min. zawodowe; wymagane do艣wiadczenie; ksi膮偶eczka sanepidu lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia; samodzielna praca w charakterze kucharza; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice, ul. Pszczy艅ska
CBR 2 SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-03-31 - Gliwice (艣l膮skie)
...
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Ko艂o (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Radomsko (艂贸dzkie)
przygotowanie posi艂k贸w
"Ma艂y Rzym" Hotel i Restauracja Sp. z o.o. - 2018-05-15 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)