KUCHARZ Wodzisław Śląski oferta pracy Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS
Zapoznaj się z ofertą sklepu internetowego na sklep łazienki.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, pizzy, dań obiadowych, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, pomoc przy obróbce wstępnej potraw.
Data publikacji: 2019-07-02
Lokalizacja: Wodzisław Śląski (śląskie)
Pracodawca: Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 13, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, pizzy, dań obiadowych, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, pomoc przy obróbce wstępnej potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.07.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Rynek 13, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Wodzisław Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wodzisław Śląski
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil działalności pracodawcy: gastronomia - Restauracja 7 dni
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.07.2019
Oferta pracy ważna do: 02.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 02.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 02.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1a091f7d2c0edcfe5abd7672599be7db
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotawanie posiłków (GCP Koniecpol)
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Kłomnice (śląskie)
przygotowywanie posiłków; wydawanie posiłków; obsługa klienta na sali;
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Legnica (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
PHZ Spółdzielni Mleczarskich Lacpol Hotel "Witoldówka" - 2016-01-28 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni ormiańskiej
HAR ARMENIA Kocharyan Lusine - 2016-10-19 - Białe Błota (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla personelu. Organizacja stanowiska pracy. Kontant z przełożonymi, którzy są obywatelami Chin celem uzupełnienia asortymentu.
kontakt przez PUP - 2019-06-10 - Kozery (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej.
Kebab "Jerusalem" Mohammed Amer - 2016-10-03 - Gdańsk (pomorskie)
Samodzielne zarządzanie pozycją w kuchni, przygotowywanie dań kuchni międzynarodowej typowych dla danego kraju, odpowiedzialność za sprawne funkcjonowanie kuchni, praca w zgodzie z przepisami higieny i standardami jakości. Wdrażanie do pracy praktykantów i nowych pracowników.
kontakt przez OHP - 2018-05-10 - Niemcy (Niemcy)
na stanowisku kucharz
kontakt przez OHP - 2018-08-22 - Horyniec-Zdrój (podkarpackie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Radomsko (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Chorzów (śląskie)
- przyrządzanie dań z menu- obsługa klienta- obsługa kasy fiskalnej- dbanie o czystość na stanowisku pracy
Gastronomia-Bar Rafik Shousha - 2018-05-14 - Władysławowo (pomorskie)
sprzedaż towarów, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2019-03-18 - Lubin (dolnośląskie)
Wykonywanie prac związanych z utrzymaniem ruchu, Obcinanieodlewów, Montaż odlewów w gotowe elementy, Inne prace ślusarskie., godziny pracy: 06:00-14:00
Artystyczna Odlewnia Metali Art-Odlew Sp. z o.o - 2016-04-14 - Opole (opolskie)
gotowanie,smażenie,pieczenie,dekorowanie potraw i ciast
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Martiany (warmińsko-mazurskie)
Drobne prace remontowe, utrzymanie porządku na patio i w kamienicy, odśnieżanie, drobne zakupy, wywóz śmieci
kontakt przez PUP - 2019-03-01 - Łódź (łódzkie)
Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska bracy pod kątem zasad HACCP, BHP i P. POŻ., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku. Nauka metod utrwalania żywności, chłodzeniem zamrażanie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem. obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwe, płukanie, dezynfekcja, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego. Obróbka wstępna surowców: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp. sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstające w czasie produkcji niektórych wyrobów. Sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np: zupy, dania główne, desery, surówki (wymienić stosownie do znajdujących się, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw. praca w godzinach pomiędzy 8 -16.
LABDAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-12-13 - Miszewko (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, znajomość procesów technologicznych, dbanie o wysoki standard i jakość przygotowywanych posiłków, utrzymanie czystości w miejscu pracy i maszyn.
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2017-10-31 - Mielec (podkarpackie)
wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Poznań (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Brzozów (podkarpackie)
utrzymanie czystości na klatkach schodowych i posesjach
MIEJSKIE ZAKŁADY KOMUNALNE Sp. z o.o. - 2019-04-12 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Kucharz- POWER V
kontakt przez PUP - 2019-02-26 - Września (wielkopolskie)
Opiekunka dziecięca- staż WRPO 113
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Września (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem.
SP ZOZ SANATORIUM MSWiA W SOPOCIE - 2017-04-11 - Sopot (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Warszawa (mazowieckie)
NAUKA PRZYGOTOWANIA POTRAW, NAPOJÓW I DESERÓW
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Białośliwie (wielkopolskie)
wg programu stażu FP (3/1)
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej, utrzymywanie porządku w miejscu pracy
LIU YUEHONG - 2016-03-22 - Sopot (pomorskie)
Kucharz kuchni chińskiej, przygotowywanie potraw wg. oryginalnych receptur
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Łódź (łódzkie)