KUCHARZ (NR 2366) Inowrocław oferta pracy Restauracja Kresowianka Adam Ogonowski
Stanowisko: KUCHARZ (NR 2366)
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, dbanie o jakość dań, dbanie o zaopatrzenie towaru
Data publikacji: 2019-07-03
Lokalizacja: Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Restauracja Kresowianka Adam Ogonowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szosa Bydgoska 24, 88-100 Inowrocław, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, dbanie o jakość dań, dbanie o zaopatrzenie towaru
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (NR 2366)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Inowrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: inowrocławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Inowrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Nazwa pracodawcy: Restauracja Kresowianka Adam Ogonowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Adres pracodawcy:
Szosa Bydgoska 24, 88-100 Inowrocław, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt osobisty , tel. 605 898 291 lub dokumenty aplikacyjne mozna przesłać na e-mail inowroclaw (at) kresowianka.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: inowrocławski
Gmina pracodawcy: Inowrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Inowrocław
Ulica pracodawcy: Szosa Bydgoska
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.07.2019
Oferta pracy ważna do: 31.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 03.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 03.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?17a6c8594daab7b2ae3d1cc348e0fc66
Podobne oferty pracy
-
Pub LA ROCCA Daniel Dargacz - 2017-02-01 - Kościerzyna (pomorskie)
Rozwóz mięsa i art. wędliniarskich. Załadunek, rozładunek towaru.
Firma Handlowa "MARKUS" - 2017-01-04 - Jaworzno (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Agencja Pracy Tymczasowej Grzegorz Mendrela - 2016-07-21 - Tychy (śląskie)
Oferta dla bezrob. do 30 r.ż, Projektowanie Web,CI,UX,POS,POI
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Otwock (mazowieckie)
komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni1/2 etatu
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Kraków (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Rogoźno (wielkopolskie)
Kucharz / zastępca szefa kuchniPrac na dwie zmiany:7-1511-19
Potępa Mariusz SOŁTYS - 2017-10-20 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Gniezno (wielkopolskie)
Wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Głogówek (opolskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- przyrządzanie posiłków zgodnie z opracowanymi recepturami , normami i wymogami oraz zatwierdzonym jadłospisem dekadowym- wydawanie podstawowych posiłków- przestrzeganie zasad higieny, zasad i procedur zapewniajacych właściwą jakość żywności- przestrzeganie zasad określonych w systemie HACCP, przepisów dot. zbiorowego żywienia oraz zaleceń sanepidu-dabnie o należyte przechowywanie żywności- utrzymanie porządku na stanowiskach pracy, -dbanie o estetyczny wygląd jadalni, nakrycie stołów.
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Gorlice (małopolskie)
-
Ristorante Italia - 2018-11-27 - Czajęcice (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków dla Mieszkańców zgodnie z jadłospisem, dbanie o najwyższą jakośći smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie w należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Kamińsk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków mieszkańcom domu pomocy społecznej
Dom Pomocy Społecznej im. Jana Pawła II w Brańsku - 2018-07-10 - Brańsk (podlaskie)
Spawanie aluminium, cięcie metali i ich stopów.
"Marseplast" Sp. z o.o. - 2016-01-14 - Niepołomice (małopolskie)
gotowanie
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Kraków (małopolskie)
sporządzanie potraw kuchni ukraińskiej, przygotowywanie potraw, napojów, deserów, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i ich ocena, właściwe gospodarowanie nimi
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Kielce (świętokrzyskie)
prowadzenie sekretariatu, wykonywanie prac kancelaryjnych zgodnie z instrukcją kancelaryjną, przyjmowanie i przekazywanie przekazywanie, prowadzenie rejestrów, organizowanie i przygotowywanie spotkań i zebarań służbowych, dbalość o stam i obsługa urządzeń biurowych, prowadzenie akt osobowych wychowankówDomu Dziecka, odpowiadanie na pisma, przygotowywanie projektów zarządzań dyrektora, planowanie i dokonywanie bieżących zakupów na potrzeby Domu Dziecka, ewidencjonowanie i dysponowanie otrzymanymi darowiznami rzeczowymi, wykonywanie czynności inwentaryzacyjnych, administrowanie budynkami i terenem placówki, przygotowywanie projektów i realizacja umów z dostawcami w zakresie bieżącego funkcjonowania placówki, przestrzeganie przepisó dotyczących ochrony danych osobowych, udział w procesie kontroli zarządczej i realizacja procesu samokontroli
Dom Dziecka - 2018-10-18 - Police (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej. Dbanie o porządek w miejscu pracy.
Lee's Chinese Leciejewski Wiktor - 2017-02-08 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowanie posiłków, przygotowywanie sałatek, obsługa urządzeń kuchennych
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2018-01-23 - Słubice (lubuskie)
jw.
Instytut Technologii Materiałów Elektronicznych - 2016-07-25 - Warszawa (mazowieckie)
prace biurowe
LEVEX GROUP Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Ciechanów (mazowieckie)
Poszukiwanie nowych kontaktów handlowych, doradzanie klientom, prowadzenie nowych dostaw do klientów, równiez za granicę
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Pułtusk (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, obróbka wstępna surowców, utrzymanie czystości w obrębie kuchni
Warmax s.c., Anna Krech, Andrzej Krech - 2019-01-15 - Dobre Miasto (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Kielce (świętokrzyskie)
1.Zapoznanie się z przepisami Instrukcji Kancelaryjnej, Procedurami e-DOK, strukturą organizacyjną MSWiA oraz z regulaminem organizacyjnym Ministerstwa.2.Porządkowanie korespondencji wpływającej do MSWIA.3.Rejestrowanie korespondencji „jawnej” w elektronicznym dzienniku korespondencyjnym.4.Przyjmowanie i wydawanie dokumentów w składzie chronologicznym.5.Zapoznanie się z wnioskami, skargami, zażaleniami wpływającymi od klientów indywidualnych oraz z dokumentacją z urzędów.
MINISTERSTWO SPRAW WEWNĘTRZNYCH - 2016-01-28 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW Z RÓŻNYCH REGIONÓW ŚWIATA, SZCZEGÓLNIE POTRAW KUCHNI WSCHODNIEJ. PRACA FIZYCZNA, WYMAGAJĄCA SIŁY ZARÓWNO FIZYCZNEJ JAK I PSYCHICZNEJ, DUŻEJ ODPORNOŚCI NA STRES. PRACA POD PRESJĄ CZASU.
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej tj. kulfi, samosy, solma, sarma itp. Przygotowywanie sosów.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, przygotowywanie sushi oraz potraw japońskich, dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Zapoznanie się z regułami i zasadami firmy i przepisami BHP; przygotowanie i przechowywanie produktów żywnościowych; utrzymanie czystości na stanowisku pracy; obróbka wstępna i termiczna surowców; przygotowanie potraw w oparciu o receptury; wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Myślibórz (zachodniopomorskie)