KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 17 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Praca w kuchni, obs艂uga klienta, przygotowywanie potraw turecko-tunezyjskich. Oko艂o 80 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godzinach: 18:00-22:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 2 lata.
Data publikacji: 2020-02-24
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Praca w kuchni, obs艂uga klienta, przygotowywanie potraw turecko-tunezyjskich. Oko艂o 80 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godzinach: 18:00-22:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 2 lata.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: brutto/godz., oko艂o 80 godzin pracy miesi臋cznie
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 17 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 25.02.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie 艣rednie, sta偶 pracy: brak wymaga艅, znajomo艣膰 kuchni turecko-tunezyjskiej, aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.02.2020
Oferta pracy wa偶na do: 17.03.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.02.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2074f859f31256229410c5517974079f
Podobne oferty pracy
Przygotowanie potraw kuchni indyjskiej i nepalskiej.
BISAR SP.ZO.O. - 2016-06-20 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
przygotowywanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych do obr贸bki wst臋pnej i termicznej, racjonalne wykorzystywanie produkt贸w w czasie obr贸bki wst臋pnej i termicznej, przygotowywanie posi艂k贸w na podstawie jad艂ospisu dekadowego i asygnaty kuchennej zgodnie z receptur膮 przygotowywania potraw z zachowaniem w艂a艣ciwych parametr贸w czasu obr贸bki i temperatury okre艣lonych w systemie zarz膮dzania bezpiecze艅stwem 偶ywno艣ci, wydawanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cym porz膮dkiem dnia i harmonogramem wydawania posi艂k贸w z zachowaniem ich w艂a艣ciwej temperatury serwowania, u偶ytkowanie sprz臋tu i urz膮dze艅 gastronomicznych, stanowi膮cych wyposa偶enie kuchni zgodnie z ich przeznaczeniem, dbanie o utrzymanie w nale偶ytym stanie sprz臋tu kuchennego i sto艂owego oraz przedmiot贸w zaopatrzenia mundurowego
Centralny O艣rodek Szkolenia Stra偶y Granicznej im. Marsza艂ka Polski J贸zefa Pi艂sudskiego - 2018-06-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Zgodne ze stanowiskiem; godziny pracy wed艂ug harmonogramu; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawc膮 w godz. 7-14.30. Miejsce wykonywania pracy: Restauracja hotelowa w Ustce
Przedsi臋biorstwo MORZE - 2016-07-18 - Ustka (pomorskie)
KucharzZa soboty i niedziele pracuj膮ce przys艂uguj膮 dni wolne w tygodniu
Piccola Italia Emanuele Memmola - 2018-05-16 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug przekazanych receptur.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Krosno (podkarpackie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w, napoj贸w i wyrob贸w garma偶eryjnych
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Kutno (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obieranie, krojenie, gotowanie, sprz膮tanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-19 - Ga艂kowo (warmi艅sko-mazurskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Sk臋pe (kujawsko-pomorskie)
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; min. 3 lata do艣wiadczenia w zawodzie; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 procedur HACCP; znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego; znajomo艣膰 zasad wst臋pnej obr贸bki warzyw i owoc贸w; znajomo艣膰 zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w; umiej臋tno艣膰 utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, sprz臋t贸w i urz膮dze艅 technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2017-03-16 - Gliwice (艣l膮skie)
SKIEROWANY NA STA呕 B臉DZIE NABYWA艁 POD OKIEM DO艢WIADCZONEGO PIZZERMANA NIEZB臉DNEGO DO艢WIADCZENIA POTRZEBNEGO DO DALSZEJ SAMODZIELNEJ PRACY NA TYM STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe,umiej臋tno艣ci: wykonywanie potraw kuchni tajwa艅skiej w/g oryginalnych receptur, znajomo艣膰 zi贸艂 oraz innych produkt贸w stosowanych w kuchni tajwa艅skiej, uprawnienia: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, do艣wiadczenie zawodowe: min.5 lat w kuchni orientalnej. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: wykonywanie potraw kuchni tajwa艅skiej w/g oryginalnych receptur, prezentowanie potraw klientom restauracji, 偶e szczeg贸lnym opisem sk艂adnik贸w da艅, projektowanie menu, dob贸r nowych da艅.
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie potraw od podstaw
P.H.U. "NIKO" Edyta Rezmer - 2018-08-07 - Lubichowo (pomorskie)
gotowanie potraw
SZPAKOWSKA ANNA "ZIELONA PIETRUSZKA" - 2016-11-04 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
Zgodnie z zakresem obowi膮zk贸w w zawodzie
Zajazd Pod Sosnami Halina Kami艅ska Ma艂kinia - 2016-08-16 - Ma艂kinia G贸rna (mazowieckie)
Zapewnienie aby transakcje spe艂nia艂y wymogi prawne oraz bezpiecze艅stwa; koordynowanie aspekt贸w transakcji produkt贸w regulowanych w zakresie dystrybucji, shippingu, sprzeda偶y oraz importu/eksportu; analiza dokument贸w dotycz膮cych importu produkt贸w, wskazywanie potencjalnego ryzyka; kontakt i informowanie klient贸w w zakresie 艣rodk贸w bezpiecze艅stwa; usuwanie/wycofywanie produkt贸w; analiza danych; klasyfikacja produkt贸w zgodnie z wymogami prawnymi; wsp贸艂praca z biurami firmy za granic膮
AMAZON DEVELOPMENT CENTER POLAND SP脫艁KA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA - 2018-12-12 - Gda艅sk (pomorskie)
przyrz膮dzanie da艅 w restauracji
"CHATA KARCZOWISKA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-04-18 - Karczowiska (dolno艣l膮skie)
zgodne ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Szef kuchni , kierowanie zespo艂em, przygotowywanie da艅 偶ywienia zbiorowego, przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych,
SP脫艁DZIELNIA SOCJALNA "PSZCZ脫艁KA" - 2016-03-31 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Dbanie o porz膮dek na miejscu pracy, przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej.
Us艂ugi Gastronomiczne HORYZONTALNA 4A Magdalena Ryznar - 2017-09-15 - Legnica (dolno艣l膮skie)
Zgodnie ze stanowiskiem - przygotowywanie posi艂k贸w.Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawc膮 - uzale偶nione od do艣wiadczenia i umiej臋tno艣ci.Praca w Domu Weselnym " KAZIMIERZ脫WKA"
"Kazimierz贸wka" Iwona Demby - 2018-03-09 - Kazimierzowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie i gotowanie da艅 kuchni indyjskiej i arabskiej oraz sur贸wek i sa艂atek ww. kuchni
SERBA SHEIKH ERSHADUR RAHMAN - 2016-06-10 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸wPraca w godzinach od 07:00-19:00 (12 godz co drugi dzie艅),
"Korona" O艣rodek Wczasowo- Rehabilitacyjny Korona Teresa - 2019-10-01 - Muszyna (ma艂opolskie)
wz
kontakt przez PUP - 2020-03-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w
Blueblue S艂awomir Baranowski - 2018-03-02 - Jerzmionki (kujawsko-pomorskie)
sprzadzanie r贸znego rodzaju potraw z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn iurz膮dze艅 gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Zgierz (艂贸dzkie)
Naprawa samochod贸w ci臋偶arowych.
Jazda Polska Wroc艂aw Sp. z o.o. - 2016-11-21 - Prusice (dolno艣l膮skie)
prace interwencyjne
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 6-18 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Grzybowie.
FPHU TROJEK - 2016-11-16 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W, WYKONYWANIE RO呕NEGO RODZAJU POTRAW KUCHNI JAPO艃SKIEJ, CHI艃SKIEJ, INDYJSKIEJ, PRZYGOTOWANIE KEBAB脫WWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE PODSTAWOWE, ZAWODOWE MILE WIDZIANE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI INDYJSKIEJ, CHI艃SKIEJ, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYRZ膭DZANIA KEBAB脫W, KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 1 ROK DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO, BENGALSKIEGO I INDYJSKIEGO
KHAN INTERNATIONAL SP.Z O.O. - 2018-07-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE DA艃 W RESTAURACJI
RESTAURACJA PUB "CI呕EMKA" SP脫艁KA CYWILNA MA艁GORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2016-04-13 - Che艂mek (ma艂opolskie)