KUCHARZ Karczowiska oferta pracy "CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 800 - 3 500 PLN
Zakres obowiązków: przyrządzanie dań w restauracji
Data publikacji: 2018-04-18
Lokalizacja: Karczowiska (dolnośląskie)
Pracodawca: "CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:59-323 Karczowiska 4, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przyrządzanie dań w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 800 - 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Karczowiska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lubin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 800 - 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie w zawodzie, własny środek transportu lub zamieszkanie w pobliskich miejscowościach
Nazwa pracodawcy:
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Adres pracodawcy:
59-323 Karczowiska 4, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lubiński
Gmina pracodawcy: Lubin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Karczowiska
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.04.2018
Oferta pracy ważna do: 02.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 18.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 18.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Pozyskiwanie nowych klientów z krajów Unii Europejskiej w branży drzewnej. Godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą. Kontakt osobisty: ul. Słowackiego 4b, Andrychów, telefoniczny: 730 153 153 lub e-mailowy: andremax2 (at) interia.pl. Wynagrodzenie 2000,00 zł brutto + prowizja.
Andremax sp. z o.o. - 2017-01-27 - Andrychów (małopolskie)
układanie kostki
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Obsługa kuchni, przygotowywanie posiłków
Apiherba dr Edward Kałużny - 2016-04-11 - Witosław (wielkopolskie)
-OBSŁUGA MASZYN
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWO-PRODUKCYJNE "GER-POL" ANDRZEJ BĘDKOWSKI, JOLANTA BĘDKOWSKA SPÓŁKA JAWNA - 2017-01-09 - Tarnówek (dolnośląskie)
jw
Jednostka Wojskowa Nr 2063 - 2016-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków kuchni ukraińskiej
RR s.c. Andrzej Rozalewicz Grzegorz Rozalewicz - 2016-09-26 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, pieczenie, gotowanie
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Bełżec (lubelskie)
Praca wkuchni , samodzielne przygotowywanie posiłków.Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe. Umowa zlecenie 120 godzin w miesiącu. Praca również w wolne dni.
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Oleśnica (dolnośląskie)
Wypiekanie pizzy oraz dań, potraw zgodnie z przepisami kuchni ukraińskiej, rosyjskiej. Organizacja pracy w kuchni, przyjmowanie posiłków, prawidłowe przechowywanie produktów spożywczych, dbanie o stanowisko.
P.S. PRZEMYSŁAW SKRZYPEK - 2016-12-09 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie dań kuchni wietnamskiej z zastosowaniem przypraw charakterystycznych dla tej kuchni, porcjowanie i wydawanie dań, dbanie o najwyższą jakość i smak serwowanych dań.
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Ząbki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Wejsuny (warmińsko-mazurskie)
gotowanie, smazenie
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Warszawa (mazowieckie)
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach. Zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków, w szczególności zaś o stanie ich świeżości, brakach magazynowych, potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych.
BUFF-BUFF ANNA ROTUSKA - 2017-10-26 - Magnuszew (mazowieckie)
praca w zakładzie stolarskim
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - Złotów (wielkopolskie)
przewóz towarów różnych
M&D Cargo S.C. - 2017-04-28 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami, dbanie o stanowisko pracy, praca w godz. 8-16, 11-19
DIETETYCZNI CATERING, PORADNIA Aleksandra Fuk - 2016-04-22 - Opole (opolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Ciechanów (mazowieckie)
Przygotowanie procesu produkyjnego przygotowanie surówek,dań i potraw.
"Smażalnia Ryb" Dorota Jasińska - 2017-03-07 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciasta, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym i przedsiębiorstwie zajmującym się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy. Przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.
RESTAURACJA & PUB "KORONA" - 2018-09-13 - Augustów (podlaskie)
Przyrządzanie potraw
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2017-07-06 - Bytom (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
Praca związana z montażem lamp, praca w wymuszonej pozycji ciała, dźwiganie do 10 kg.
POLLUX ACCOUNTANT SP. Z O.O. - 2017-08-23 - Godzikowice (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POSIŁKÓW KLIENTOM
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Szówsko (podkarpackie)
zapewnianie wysokiego poziomu obsługi klientów poprzez miłą i profesjonalną obsługę; przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich najwyższą jakość; wykonywanie bieżących zadań w restauracji, m.in. dbanie o sprzęty, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji;
"KOMSTA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-16 - Pyskowice (śląskie)
praca na kuchni w DPS w Inowrocławiu
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2016-02-24 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
jw.
AIA Poland Anna Pietrzak - 2017-11-07 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowanie potraw, ustalanie kart dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Mielno (zachodniopomorskie)
Lakierowanie krzeseł, praca w godz 7-15
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe SILVER STONE Jacek Poliwoda - 2016-04-19 - Dąbrówka Łubniańska (opolskie)
staż - przygotowanie potraw, nadzorowanie świeżości używanych składników, zamawianie towaru i nadzór nad jego jakością, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków, porcjowanie ii wydawanie posiłków, dbałość o należyty stan techniczny narzędzi pracy i wyposażenia stanowiska pracy,Na w/w stanowisku wymagane jest badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych
kontakt przez PUP - 2017-06-16 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)