KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 14,7 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - przygotowanie da艅 z menu restauracji,- utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych,- obs艂uga uroczysto艣ci i imprez cateringowych.Umowa zlecenie, ilo艣膰 godzin miesi臋cznie ok. 40.Dyspozycyjno艣膰 w godzinach: 11:00 - 1:00.Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata
Data publikacji: 2019-07-22
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- przygotowanie da艅 z menu restauracji,- utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych,- obs艂uga uroczysto艣ci i imprez cateringowych.Umowa zlecenie, ilo艣膰 godzin miesi臋cznie ok. 40.Dyspozycyjno艣膰 w godzinach: 11:00 - 1:00.Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: brutto/hok. 40 h miesi膮c
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 14,7 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 25.07.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0:
ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie: zasadnicze zawodowe - gastronomiczne,sta偶 pracy: rok w zawodzie,inne: ksi膮偶eczka sanepidowska - mile widziana.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.07.2019
Oferta pracy wa偶na do: 13.08.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.07.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0a6733664dc835abe16eeb6bb69c7654
Podobne oferty pracy
-
Restauracja Kr贸lewska Monika Grze艣kiewicz - 2019-06-21 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
przygotowanie posi艂k贸w, gotowanie, sma偶enie, pieczenie
Instytut Zdrowia "SOFRA" SP脫艁KA Z O. O. - 2017-03-22 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
SPRAWNE PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, DBANIE O SWOJE STANOWISKO PRACYWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE, KREATYWNO艢膯, DYSPOZYCYJNO艢膯, PRACA W ZESPOLE, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DO艢WIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU;GODZINY PRACY: 12.00 DO 24.00;
PANORAMA HOTEL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni w艂oskiej- pizzy, hamburger贸w, zapiekanek, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2019-01-18 - Syc贸w (dolno艣l膮skie)
kucharzpraca w godz. 8-16
Maciej Witek BOCIAN脫WKA - 2016-04-05 - Baran贸w Sandomierski (podkarpackie)
Przygotowywanie pizzy oraz warzyw, krojenie niezb臋dnych warzyw. Praca od poniedzia艂ku do niedzieli w godzinach 10-22.
kontakt przez PUP - 2018-09-27 - Pruszk贸w (mazowieckie)
utrzymanie czysto艣ci budynk贸w mieszkalnych i ich obej艣膰
FIRMA HANDLOWA "INTER-CORP" Arkadiusz Uramowski - 2017-02-06 - Cieszyn (艣l膮skie)
Umiej臋tno艣膰 przygotowywania posi艂k贸w, praca pod presj膮 czasu
kontakt przez PUP - 2019-06-18 - Wojciech贸w (opolskie)
obs艂uga klienta ,przygotowanie posi艂k贸w,odbi贸r towaru
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
Produkcja posi艂k贸w zimnych i gor膮cych.Utrzymanie higieny i czysto艣ci na kuchni zgodnie z HDP.
"LOCARIS" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-08-14 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Kotla (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie kebab贸, fast food贸w kuchni tureckiej oraz sos贸w i sa艂atek
kontakt przez PUP - 2020-08-25 - W艂oszczowa (艣wi臋tokrzyskie)
Obs艂uga linii produkcyjnych podczas rozlewy baz kosmetyk贸w i produkt贸w chemii gospodarczej, dba艂o艣膰 o zabezpieczenie linii w niezb臋dne do rozlewu opakowania jednostkowe i zbiorcze, zapewnienie w艂a艣ciwego porz膮dku w zakresie stanowiska pracy.
Pollena Przedsi臋biorstwo Chemii Gospodarczej sp. z o.o. Sp. k. - 2016-01-07 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
pomoc przy sporzadzaniu potraw, sur贸wek, sa艂atek
kontakt przez PUP - 2019-03-12 - Radom (mazowieckie)
Obs艂uga klient贸w bankuOkres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: 1 rokMiejsce wykonywania pracy: 艁aziska G贸rne EUROBANK PARTNERPraca w godzinach: Pn - Pi 9-17
PO艢REDNICTWO FINANSOWE Krzysztof Chwastek - 2016-10-28 - Mys艂owice (艣l膮skie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i deser贸w, przyjmowanie towaru, dobanie o porz膮dek na stanowisku, kontrola jako艣ci i terminu przydatno艣ci produkt贸w, przygotowywanie list zakup贸w.Praca od poniedzia艂ku do pi膮tku w godz. 10-18.00. Oferta skierowana do os贸b bezrobotnych z ustalonym II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
Renata Caruk Bio-Studio - 2020-07-08 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
- przyj臋cie towaru- zamawianie towaru- przyjmowanie zam贸wie艅- przygotowywanie sur贸wek, mi臋sa, da艅- obs艂uga kasy - sprz膮tanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Leszno (wielkopolskie)
szef kuchni, obr贸bka mi臋sa wo艂owego, organizacja pracy - menad偶er kuchni, kalkulacja da艅, wprowadzanie nowych potraw, szkolenie pracownik贸w, gotowanie na 偶ywo (przy kliencie)
SHERLOCK HOLMES Ewa Sajewicz - 2016-05-11 - Bia艂ystok (podlaskie)
Obr贸bka wst臋pna i cieplna surowc贸w, przygotowywanie potraw, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych. Praca w wymiarze 1/2 etatu od poniedzia艂ku do niedzieli, w godzinach pomi臋dzy 10.00 a 24.00 (wedlug grafiku) w Bielsku-Bia艂ej.
BM BIELSKO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-03-12 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni chi艅skiej, opracowywanie nowych da艅 i jad艂ospis贸w wed艂ug receptur i przepis贸w kuchni chi艅skiej.
DZIA艁ALNO艢膯 GASTRONOMICZNA STEFAN STASIO艁EK - 2016-08-24 - Gda艅sk (pomorskie)
czynny udzia艂 przy realizacji zadania dotycz膮cego remontu obiekt贸w in偶ynieryjnych infrastruktury drogowej
kontakt przez PUP - 2018-02-19 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2020-06-17 - Rybnik (艣l膮skie)
Wykszta艂cenie: min. zawodowe; min. 4 lata do艣wiadczenia w zawodzie; znajomo艣膰 rys. technicznego na poziomie dobrym; uprawnienia spawalnicze MIG, MAG, TIG; mile widziana umiej臋tno艣膰 spawania stali nierdzewnej; zakres obowi膮zk贸w: wykonywanie prac spawalniczych zgodnie z przepisami bhp; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
ZAK艁AD PRODUKCYJNO-US艁UGOWO-HANDLOWY EXPORT-IMPORT "TIM" - 2019-04-15 - Gliwice (艣l膮skie)
Oferta zg艂oszona jest w ramach realizacji Programu obejmuj膮cego aktywizacj臋 os贸b bezrobotnych w przedziale wiekowym 30-50 lat.
Dubik Alicja FIRMA Alicja - 2016-12-16 - S艂o艅sk (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga go艣ci
CARINO Roman Latkowski - 2019-03-07 - Nowa 艁uka (podlaskie)
Przygotowywanie posik贸w w restauracji. Dbanie o higien臋 w pracy. Samodzielne stanowisko.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Zblewo (pomorskie)
oferta sta偶u - zakres zada艅 godnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Wiele艅 (wielkopolskie)