KUCHARZ Września oferta pracy Restauracja Królewska Monika Grześkiewicz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2019-06-21
Lokalizacja: Września (wielkopolskie)
Pracodawca: Restauracja Królewska Monika Grześkiewicz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PADEREWSKIEGO 50 B, 62-300 Września, powiat: wrzesiński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: UWAGA !!!!wysokość wynagrodzenie do negocjacji
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Września
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wrzesiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Września
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
WYMAGANIA: samodzielność w pracy, książeczka sanepid, doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: Restauracja Królewska Monika Grześkiewicz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrześni
Adres pracodawcy:
PADEREWSKIEGO 50 B, 62-300 Września, powiat: wrzesiński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV prosimy składać osobiście po uprzednim kontakcie telefonicznym:Monika Grześkiewicz tel. 570420111
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: wrzesiński
Gmina pracodawcy: Września
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Września
Ulica pracodawcy: PADEREWSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 50 B
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrześni
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.06.2019
Oferta pracy ważna do: 31.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 21.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 21.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b3f9bc8446e6ad15f936df09d0d3b4f5
Podobne oferty pracy
Gotowanie posiłków marokańskich. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 10:00-18:00; 16:00-24:00. Przewidywany okres zatrudnienia: 16.06.2019r. - 16.06.2020r. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-04-17 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla funkcjonariuszy CSP (śniadania i obiady).
Aldar Sp. z o.o. - 2016-11-25 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, rozdzielanie prac pracownikom pracującym w kuchni.
EMKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-23 - Banino (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
RESTAURACJA "ROMA"-Piotr Rębisz - 2016-01-14 - Stalowa Wola (podkarpackie)
gotowanie potraw z menu restauracji, w tym potraw afrykańskich; organizowanie i prwoadzenie warsztatów dla dzieci i dorosłych
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Poznań (wielkopolskie)
segregacja artykułów spożywczych, mięsa w chłodni, przygotowywanie półproduktów i gotowych dań
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
PPU "Gal" - 2018-04-11 - Witaszewice (łódzkie)
Obsługa wędzarki do ryb, sprzedaż bezpośrednia
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
wykonywanie zabiegów fizykoterapeutycznych, masażu , ustalanie indywidualnego programu ćwiczeń fizjoterapeutycznych odpowiednich dla danego schorzenia i stanu chorego;
Gabinet Rehabilitacji OLMEDI Monika Zawadzka - 2018-07-31 - Opatów (świętokrzyskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Piła (wielkopolskie)
Samodzielne organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów, półproduktów kulinarnych, stosowne do potrzeb dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym, ocenianie jakości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
KOMENDA PORTU WOJENNEGO - 2017-01-10 - Hel (pomorskie)
Przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni, sporządzanie posiłków
Bar Samoobsługowy "JĘDREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2016-12-05 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków wg menu restaurtacji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2015-11-25 - Żary (lubuskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi:obróbka wstepna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, zamówienia, wycena posiłków itp.
MARCIN SALAMON RESTAURACJA SĄDECKA - 2017-09-20 - Łososina Dolna (małopolskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Gubin (lubuskie)
Przygotowanie posiłków kuchni tajskiej. Udział w tworzeniu karty menu. Opracowywanie receptur dań kuchni tajskiej.
FOOD PLANET SP. Z O.O. - 2016-03-31 - Gdańsk (pomorskie)
Sporządzanie potraw z półproduktówi wyrobów gotowych wg receptur
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Barlinek (zachodniopomorskie)
DO UZGODNIENIA
M CHUDZIKIEWICZ E HESS SPÓŁKA CYWILNA - 2019-05-10 - Dynów (podkarpackie)
zapoznanie się z zakresem działalności jednostki administracji morskiej, obowiązującymi procedurami działania, obowiązującymi aktami prawnymi z obszaru obsługi CMKE (Konwencja STCW). Pomoc przy pracach w obsłudze komórki organizacyjnej. Zapoznanie się z zasadami obiegu i archiwizacji dokumentów.
URZĄD MORSKI W GDYNI - 2018-03-15 - Gdynia (pomorskie)
Przyrządzanie potraw, deserów, zarządzanie zmianą, organizacja pracy na kuchni, sporządzanie menu i zamówień
HURT- BAR-TRANS Zbigniew Nędza - 2016-08-05 - Kroczyce (śląskie)
wg stanowiska
Ośrodek Konferencyjno-Wypoczynkowy "MARINA" Ryszard Kolanowski - 2017-05-24 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań
Ad.Media Consulting Roman Biłas - 2016-04-08 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Planowanie oraz nadzór nad pracą w kuchnii, przygotowywanie posiłków.
"MIGBUD" Brzuś Waldemar - 2017-06-22 - Szczebrzeszyn (lubelskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Gubin (lubuskie)
zarządzanie personelem; przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami; dbanie o estetykę potraw; utrzymanie porządku i higieny pracy
kontakt przez PUP - 2019-08-20 - Łuków (lubelskie)
Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o kontakt telefoniczny w godz. 08.00-18.00
Z.P.H.U. MACZEK S.C.RYSZARD STANISŁAW MAKOWSKI,JADWIGA MAKOWSKA,MONIKA MAKOWSKA-CHOJNACKA - 2016-09-07 - Sochocin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
SMAK-TAK S.C. GRZEGORZ PANEK, LUPA WALENTYNA - 2019-01-28 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie surowców oraz dań kuchni orientalnej, kierowanie zespołem, sprzątanie stanowiska pracy,
Rabwak Co.Sp.Zo.o - 2017-05-18 - Wołomin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe
Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy "Dana" Danuta Banaczek - 2017-09-28 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)