KUCHARZ Wiel膮cza oferta pracy Dariusz Handiuk
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w wg karty da艅.
Data publikacji: 2019-01-04
Lokalizacja: Wiel膮cza (lubelskie)
Pracodawca: Dariusz Handiuk
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:22-460 Wiel膮cza 43, powiat: zamojski, woj: lubelskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w wg karty da艅.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wiel膮cza
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zamojski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczebrzeszyn
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 07.01.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: nie wymagane
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiej臋tno艣ci kulinarne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe, ch臋膰 do pracy
Nazwa pracodawcy: Dariusz Handiuk
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zamo艣ciu
Adres pracodawcy:
22-460 Wiel膮cza 43, powiat: zamojski, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: zamojski
Gmina pracodawcy: Szczebrzeszyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wiel膮cza
Numer budynku pracodawcy: 43
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zamo艣ciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.01.2019
Data dodania oferty pracy: 04.01.2019
Oferta pracy wa偶na do: 03.02.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.01.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obs艂uga urz膮dze艅 biurowych, archiwizacja dokument贸w, obs艂uga ksi膮偶ki nadawczej, pe艂na obs艂uga korespondencji przychodz膮cej i wychodz膮cej, pomoc w sporz膮dzaniu pism do stron post臋powania egzekucyjnego
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Tychy (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
J.K. TRADE Jacek Kosta艅ski - 2017-07-21 - Prudnik (opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w dla dzieci przedszkolnych i szkolnych, wydawanie posi艂k贸w dzieciom
Szko艂a Podstawowa nr 16 im. B. Prusa w Siemianowicach 艢l膮skich - 2017-10-30 - Siemianowice 艢l膮skie (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej wg oryginalnych przepis贸w.
TAMARYND S.C. - 2017-07-07 - Gda艅sk (pomorskie)
wg. wniosku
kontakt przez PUP - 2018-08-13 - Gniezno (wielkopolskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn iurz膮dze艅. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa. Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅. Utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego).
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Zawiercie (艣l膮skie)
gotowanie dla uczni贸w i pracownik贸w szko艂y
Zesp贸艂 Szk贸艂 Publicznych Nr 4 im.kpt.偶.w.Mamerta Stankiewicz - 2016-09-02 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
zapewnienie sprawnego funkcjonowania sklepu, dbanie o towar, obs艂uga klienta,
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - S艂awno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, przestrzeganie prawid艂owej obr贸bki surowc贸w;
SPO艁EM Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2017-09-13 - Opole (opolskie)
j/w
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
Wykszta艂cenie: zawodowe gastronomiczne; do艣wiadczenie w gotowaniu obiad贸w; praca w sto艂贸wce szkolnej; jedna zmiana na okres pr贸bny; miejsce pracy: Gliwice
ZESP脫艁 SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY NR 10 W GLIWICACH - 2018-11-20 - Gliwice (艣l膮skie)
- Wykonywanie zabieg贸w kosmetycznych,- Kontakt telefoniczny 781-398-740,- Praca dwuzmianowa w godzinach 8-19.
CENTRUM URODY "KOSMETIKA" SP脫艁KA JAWNA LUCYNA KISIEL, KRZYSZTOF KISIEL - 2017-03-10 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, mo偶liwo艣膰 wyboru formy zatrudnienia: umowa o prac臋 lub umowa zlecenie
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ Wolsztyn - 2017-04-25 - Wolsztyn (wielkopolskie)
sklep sp偶ywczo-przemys艂owy
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Baka艂arzewo (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (2 dni pracy - 2 dni wolne).
NOWOHUCKI S艁OIK S.C. JOANNA MIC, MARTA SYROWIECKA - 2016-10-18 - Krak贸w (ma艂opolskie)
spawanie aluminium
Przedsi臋biorstwo "POLESIE" Jadwiga Ha艂ajko - 2016-12-19 - Radzy艅 Podlaski (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w dla dzieci, przestrzeganie przepis贸w BHP i ppo偶,wykonywanie polece艅 pracodawcy, wydawanie posi艂k贸w, zmywanie naczy艅, uk艂adanie jad艂ospisu, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy
NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE "JEDYNECZKA" JOLANTA MROZIK - 2018-02-07 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TAJSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w godz. 6-18 w systemie r贸wnowa偶nym, r贸wnie偶 w weekendy.
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. - 2018-02-01 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Kucharz
Wszechsmak Krystian G贸ra - 2017-09-21 - Nowogrodziec (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci, przestrzeganie przepis贸w BHP, dba艂o艣膰 o porz膮dek i przestrzeganie higieny pracy w kuchni.Praca od 11.00 - 22.00 co drugi dzie艅.
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Brzesko (ma艂opolskie)
przygotowywanie produkt贸w do sprzeda偶y, realizacja zam贸wie艅, zabezpieczenia surowc贸w, w艂a艣ciwe wykorzystywanie urz膮dze艅, umowa o prac臋, praca w Galerii Karuzela w godz. 9.00-21.00
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
- przygotowywanie da艅 i przystawek rybnych;- czynno艣ci porz膮dkowe zwi膮zane z kuchni膮 i sklepem;- prowadzenie dokumentacji HACCP;- obs艂uga kasy fiskalnej.
Biuro Handlowe Idea A.Kolorz, E.Kocur. sp.j (ale rybka) - 2017-10-13 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
PRZEDSI臉BIORSTWO GASTRONOMICZNO-US艁UGOWE "J臉DRZEJEK" IWONA J臉DRZEJEK - 2016-02-15 - Kisielnica (podlaskie)
jw
SZKO艁A PODSTAWOWA Z ODDZIA艁AMI INTEGRACYJNYMI NR 73 IM. KR脫LA STEFANA BATOREGO W WARSZAWIE - 2018-08-30 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie potraw kuchni ormia艅sko-polskiej. Praca w godz. 10-18 lub 12-20. Proponowany okres zatrudmiemnia; 2 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami, obr贸bka mi臋sa i warzyw.Praca w godzinach 6:00-22:00.
JACEK URBA艃CZYK FIRMA CONSULTINGOWA "PROMOTOR" - 2018-04-26 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wyszta艂cenie 艣rednie zawodowe kierunkowe(gastronomiczne), do艣wiadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, umiej臋tno艣ci: regionalne potrawy ukrai艅skie,kuchnia my艣liwska. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o stanowisko pracy, znajomo艣膰 zi贸艂, warzyw i innych produkt贸w stosowanych w kuchni, obs艂uga zaawansowanego technologicznie sprz臋tu kuchennego, wykonywanie potraw kuchni ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Lublin (lubelskie)