KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy SZKOŁA PODSTAWOWA Z ODDZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI NR 73 IM. KRÓLA STEFANA BATOREGO W WARSZAWIE
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2 175,47 PLN
Zakres obowiązków: jw
Data publikacji: 2018-08-30
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: SZKOŁA PODSTAWOWA Z ODDZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI NR 73 IM. KRÓLA STEFANA BATOREGO W WARSZAWIE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Białostocka 10/18, 03-744 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 175,47 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa+ dodatek za wysługę lat
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 175,47 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.09.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe (gastronomia), doświadczenie w pracy w żywieniu zbiorowym, pożądana aktualna książeczka Sanepid, co najmniej 2 lata doświadczenia zawodowego. Obowiązki: organizacja pracy kuchni szkolnej, prowadząca do punktualnego wydania posiłków przyrządzonych i poporcjowanych zgodnie z jadłospisem i obowiązującymi przepisami, prowadzenie magazynu artykułów spożywczych, dbanie o powierzony sprzęt i urządzenia, pobieranie i przechowywanie próbek posiłków, utrzymywanie czystości i porządku kuchni i stołówki, monitorowanie i prowadzenie dokumentacji HACCP.[CV na e-mail: sekretariat (at) sp73.waw.pl]
Nazwa pracodawcy:
SZKOŁA PODSTAWOWA Z ODDZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI NR 73 IM. KRÓLA STEFANA BATOREGO W WARSZAWIE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Białostocka 10/18, 03-744 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Białostocka
Numer budynku pracodawcy: 10/18
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.08.2018
Oferta pracy ważna do: 18.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 30.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 30.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie menu
FHU Ewelina Frankiewicz-Styś - 2016-09-06 - Krasiczyn (podkarpackie)
Samodzielne prowadzenie baru
Grupa Producentów "KASZTELAN" Sp. z.o.o. - 2017-11-14 - Daszyna (łódzkie)
kompleksowa obsługa Klienta według standardów firmy
realizacja planu sprzedaży na jak najwyższym poziomie
fachowe doradztwo Klientom w wyborze odpowiedniego sprzętu
dbanie o odpowiednie zatowarowanie salonu
pomoc Klientom w załadunku towaru
Media Expert - 2016-06-01 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Praca samodzielna lub w zespole.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe ALEX Ewa Glapa-Chromińska - 2016-04-13 - Chromna (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej typu kebab.
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Marbet PPHU, Maria Grzesiakowska - 2016-12-13 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie tureckich i indyjskich potraw, wydawanie posiłków, przygotowywanie miejsca pracy, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Zielona Góra (lubuskie)
podawanie elementów na taśmę podającą, odbiór gotowego elementu po lakierowaniu
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Bielawa (dolnośląskie)
pełen zakres usług frzjerskich
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Strzelin (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Rodzynek" s.c. - 2017-06-21 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań kuchni japońskiej. Kontakt tel. 693-513-343, email: restauracjakielce (at) gmail.com
JJ TRADE Jarosław Jas - 2016-06-07 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie i obróbka posiłków dla dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Poznań (wielkopolskie)
do uzgodnienia
Poczta Polska S.A. - 2017-02-10 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw.
STUDIO FOTO JACEK CHABRASZEWSKI - 2017-01-04 - Rumia (pomorskie)
według zawodu
Firma Produkcyjno-Usługowo-Handlowa Piotr Filipowicz - 2017-03-24 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
Sprzątanie pomieszczeń biurowych w Tarnowie
Przedsiębiorstwo Usług Porządkowych "MAAG" Krzysztof Buszko - 2016-02-12 - Tarnów (małopolskie)
Wykształcenie zawodowe; wymagane doświadczenie; książeczka sanepidowska; przygotowywanie posiłków obiadowych, garmażerki; miejsce pracy: Gliwice, Restauracja Kuźnica
ZWIĄZEK ZAWODOWY PRACOWNIKÓW HUTY "ŁABĘDY" W GLIWICACH - 2016-09-22 - Gliwice (śląskie)
według zawodu
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Pomorsko (lubuskie)
praca w kuchni,przygotowywanie posiłków
BRAND-MARK Marek Pisarski - 2017-05-19 - Rakowice Małe (dolnośląskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ - 2017-12-07 - Namysłów (opolskie)
wykonywanie potraw kuchni tureckiej, robienie kebabów
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, dań obiadowych dla pracowników
Przedsiębiorstwo Państwowe SETAR w Siedlcach - 2018-02-09 - Siedlce (mazowieckie)
Zapoznanie się z Regulaminami obowiązującymi w DPS, szkolenie wstępne i stanowiskowe w BHP, Zapoznanie się z zakresem obowiązków na stanowisku kucharza. Wykonywanie prac pomocniczych i porządkowych, przygotowywanie potraw według ustalonego jadłospisu zgodnie z obowiązującymi zasadami kulinarnymi oraz zachowaniem wymogów Sanepidu. Przygotowywanie półproduktów z mięs, drobiu i ryb. Obróbka cieplna półproduktów. Porcjowanie potraw zgodnie z gramaturą podaną w jadłospisie. Wydawanie obiadów, obsługa maszyn i urządzeń będących na wyposażeniu kuchni. Sporządzanie zup, sosów gorących, sporządzanie dań półmięsnych, jarskich.
kontakt przez PUP - 2017-12-11 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2016-04-19 - Gryfice (zachodniopomorskie)
według stanowiska
VIVA SPORT KLUB Spółka cywilna - 2017-05-29 - Michałowice (małopolskie)
samodzielne sporządzanie posiłków zgodnie z recpturami i zasadami DPH, DPG
Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej - 2016-07-18 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
sporządzanie posiłków z dostarczonych produktów, głównie dania gorące, obiadowe oraz wydawanie i sporządzanie posiłków typu fast food, dbanie o porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-26 - Pińczów (świętokrzyskie)